![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57904
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Nasıl bir gidişti ki bu?
Nereye gidiyordu bu yolun sonu? Aşkımın, sevdamın karşılığı bu muydu? Olanlar benim sonum muydu? Bana gülüm derdin, çoğu zaman Doğru söylemişsin, gülündüm! Çünkü; gülüm ömrü d azdı Tıpkı benimki gibi.. Askere gidecektin ve korkuyordun Beni burada bırakıp gitmekten Ne yaparım ben sensiz diyordun. Şimdi sıra bende ben sensiz ne yaparım? Zaman geçer mi sanıyorsun? ******* sabah olur mu sanıyorsun? Bu can sensiz durur mu sanıyorsun? Sana olan sevgim tükenir mi sanıyorsun? Benim tek arkadaşım ******* oldu artık! Çünkü o, bana yaşatmıyor ihaneti, acıyı O bana yaşatmıyor insanların yaşattıklarını Ve yine o, bana yaşatmıyor arkaya bakmadan gitmeleri Sen benim her şeyimdin Sen sevdam, göz bebeğimdin. Sen aşkımdın, yaşama sebebimdin. Ama yine de giden sendin, sendin.. Ayrıldığımızda gökyüzü kararmıştı Çünkü o bile üzülmüş, istememiş Gayret göstermişti yağmur tanesi dökmemek Sevdamızı suyla akıtmamak için Herkes anlamıştı da Sana olan sevgimi Sen neden ısrar ediyordun Neden anlamıyordun neden aldırmıyordun..
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|