![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57903
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kar yağıyordu bu gün şehre
Bir dilenci sokak ortasında kar altında Oturmuş soğuk kaldırım taşlarında O geçim dileniyordu bense aşk sıcak odamda Kar yağışı altında yalnız kalmış Buz kesmiş yüreğimle aşk dileniyorum İnsafsızın aşkıyla yanıp kül olmuş Her kar tanesinde ben savruluyorum Sanki kar taneleri yerine ben düşüyorum Gelip geçenler üzerime basıp basıp geçiyor Gözyaşlarım kirpiklerimde donmuş Yüreğim yalnızlıktan buz kesmiş donuyorum Bir dilenci geçim için dileniyor kar altında Donmuş açık eli, sıcak yüreği bekleyeniyle Ben sıcağım yüreğim buz gibi fırtınalarda Bekleyen kalmadı beni bu sıcak yuvamda Kar yağıyordu bu gün yalnız kalmış yüreğime Sanki gök bana delinmiş karlar düşmüş yüreğime Özlemler ıstırap olup benim yakama yapışıyor Dilencinin yuvası bu gün beni kıskandırıyor Bir dilenci gencim sende aşk dileniyorum Rabbim aşkımı vermezsen canım al yalvarıyorum Aşk diyarından bir damla çok mu bu deliye Susadım artık rabbim giden sevgiliye
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|