![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57905
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir yanış içimdeki belki
Belki sevdaya uyanış Bir zulüm bu sanki Sanki ölümü sayıklayış Hani nerdesin ey hasretliğim Sevdanın kirli elleri iz bıraktı yüreğime Körpe bir kahır bu Daha acısını bilemeyen Daha sevgisini bile göremeyen Kör bir aldanış bu Bu yükü çekemeyen Git ey hasretliğim Yüreğimdeki izlerini alda git Yazmalı ey hasretliğim Gidenlerin arkasından değil Gidenlerin acısına değil Gelmeyeceklerin sevmeyeceklerin Sancısına değil Gelişlerin yarasına hasretliğim Nasıl olsa senin her gidişin Benim yeni bir bitişim Git ey hasretliğim Yaralarını sarmadan git Benim her acım her sancım Senin uğrun ayaktığım bakışların Senin adına adadığım yalvarışlarım Şimdi sevmeye utanır Sevgiye gülümsemeye korkar oldum Git ey hasretliğim Senin uğruna bıraktığım Sevdalarımı bana bırakta git Git ey hasretliğim Ne yaparsan ve neredeysen Senin her gidişin Senin her terk edişin Benim sensizliğe dirilişim Git ey hasretliğim Yoksa sonu gelmeyecek bu gidişlerinin.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|