![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gittin..Ben arkandan sadece baktım..
Oysa söylenecek o kadar çok şeyim vardı ki.. "Gidersen,iyiye dair ne varsa yitireceğim hepsini.. Gidersen sönecek içimdeki ateş ve bir daha hiç kimse yakamayacak.. Gidersen karanlığa mahkum edeceksin günlerimi.. O karanlıkta yolumu kaybedeceğim" diyecektim sana;konuşamadım.. Gittin.. Gidisini görmemek için gözlerimi kapattım.. Öylesine acıdı ki içim;tutup koparsalardı kolumu bacağımı bu kadar acı duymazdım.. Acım yas olup akmalıydı gözlerimden;ağlayamadım.. Gittin.. Seni delicesine bir tutkuyla seviyordum oysa.. Tutkum seninle olmaktı,tutkum teninde erimek,tutkum hayati seninle,sadece seninle paylaşmaktı;anlatamadım. Gittin.. Gidisini önlemek için tutmak vardı ellerinden.. Ellerim değil miydi her dokunuşumda seni ürperten? Ürperirdin yine biliyorum.. Bir kez dokunsam,bir kez tutsam ellerini,gitmek için biriktirdiğin bütün cesaretin kaybolurdu;tutamadım.. Gittin.. Bir yıkım gibiydi gidisin.. Sen adim adim uzaklaşırken benden,çöküp kaldı bedenim olduğu yere.. Nice terk edilişlere dayanan bu yürek bu sefer yenilmişti.. Bu kadar zayıf değildim ben,kalkmalıydım;kalkamadım.. Gittin.. Oysa geldiğin gün gideceğini biliyordum;hazırdım gidisine.. Kacak zamanları yasıyorduk.. Zaman bitecek ve sen gidecektin.. Bense gidisinin ertesi günü hayatıma kaldığım yerden yeniden başlayacaktım;başlayamadım.. Gittin.. Bir şey söyledin mi giderken? "Kal" dememi istedin mi? Son bir kez "Seni Seviyorum" dedin mi? "Bekle beni,Döneceğim" diye umut verdin mi? Beynim öylesine uğulduyordu k;dayanamadım.. Gittin.. Nereye gittiğin önemli değildi.. Binlerce kilometre uzakta da olsan,iki metre ötemde de fark etmiyordu.. Artık yoktun.. Asil bu düşünce beni felç ediyordu.. Kurtulmalıydım senden,bu yokluk duygusundan kurtulmalıydım;kurtulamadım.. Gittin.. Unutulanların arasına katılmalıydın.. Anıları bir sandığa koyup hayati bir yerinden yakalamalıydım.. Bu aşk noktalanmalıydı,bu sevdadan vazgeçmeliydim;yapamadım.. Gittin.. Bir okyanusun ortasında,tek küreği kaybolmuş sandalda dev dalgalarla boğuşan bir denizciyim simdi.. Bil ki sevmekten vazgeçmedim seni,bil ki seninle birlikte sevdanı taşıyacağım yüreğimde.. Bil ki seni unutamadım..
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|