![]() |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 17 Thanked 20 Times in 6 Posts
Üye No: 5230
İtibar Gücü: 1480
Rep Puanı : 1010
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() *Maliye bakanı önce kendisine ait vergi borç, ceza ve gecikme faizlerini bizzat affeden Maliye Bakanı olarak Türkiye Cumhuriyeti maliye tarihine hızlı bir giriş yapmıştı.
*Ardından kendi kaçak villalarını da yine kendisi yasallaştırmıştı. *Galataport ihalesini neredeyse üste para ödeyerek vermeye çalıştığı Ofer’le “görüşmedim, ofer mofer tanımam ben” demiş, sonra görüştüğü ortaya çıkınca “ben herkesle görüşürüm” demişti. *Unakıtan ailesinin baba Unakıtan’ın Maliye Bakanlığı süresi içinde arsa zengini olduğunu kendi partisinin milletvekilleri açıklamışlardı. *Oğlunun firması düşük KDV’li mısırı yurda getirdikten sonra, başında babasının bulunduğu maliye teşkilatı tarafından mısırda gümrük tarifeleri yükseltilmişti. Buna karşılık oğlunun firması likit yumurtayı ürettikten sonra başında babasının bulunduğu maliye teşkilatı tarafından likit yumurtanın KDV’si indirilmişti. *Aileye ait şirketlerin devlete KDV ödemedikleri gibi devletten alacaklı oldukları ortaya çıkmıştı. *Kızının İngiliz Vodafone şirketinin Telsim’le olan ilişkilerine aracılık yaptığı ortaya çıkmıştı. Unakıtan’dan İnciler: SÜMERBANK: Sümerbank tarihten siliniyor. Elinde bir şey kalmadığı için ismini de kaldırıyoruz. SEKA: Stratejik yer imiş. Ne stratejisi, önemli olan müşteri bulmak. Müşteri gece gelsin, pijamayla çıkarım karşılarına. Seviyorum bu işleri arkadaş. ŞEKER FABRİKALARI: Kar edeni de zarar edeni de satacağız. TEKEL: Babalar gibi satarız. PETKİM: Ülkenin işgal altına girdiğini söylüyorlar. Gelsin işgal etsinler. TÜPRAŞ: Parayı veren düdüğü çalar. Tüpraş’ı Ruslara satar mısın diyorlar. Satarım arkadaş. LİMANLAR: Ne banka bırakacağız, ne fabrika ne de işletme. Liman da bırakmayacağız. Hepsini satacağız. (gazeteden derlenmiştir)
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Unakıtan sağlığında son durum | slipknot | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-02-2009 02:33 PM |
Unakıtan very special bir eş | TυяKѕ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-08-2008 11:33 AM |
07/18/07 - Törende Unakıtan yuhalandı | Seager | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-18-2007 10:23 PM |
07/18/07 - Unakıtan: Sen zaten mazotçusun | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-18-2007 10:41 AM |
07/14/07 - Unakıtan: Hepsini özelleştireceğim | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-14-2007 08:48 AM |