![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57904
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() .......İzm
Ne çok..........izm var hayatımda birden saymak geldi içimden içinden geçtiğim gözümden geçen işittiğim yaşadığım dokunduğum şöyle bir ve yaptığım sevgisiz ve sevgili......izmler hayret ettiğim şaşıpta kaldığım........izmler faş.....izm komün.....izm Kemal......izm fav.......izm ego....izm ...........izm ...........izm ...........izm ...........................................izm izm izm sevdiğim empresyonizm eklektizm mesleğim turizm 24.01.2004 Nevin Kalafatoğlu
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ....Mız
Duyguların anları... anları aynılarımıdır.... şiirler............................imiz hayatlar gibi hayatlarımızın çaprazları yollarda geçer.... duygular çaprazları aylarda gezerken.........biz yolları geçerken...........ikimiz.. uzakları.........................mız. 07.11.2003 Nevin Kalafatoğlu
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() 21 Mor Posta
Kelimeler dökülüyor düşlerimden Binbir alem ve anılar Sanki bir çay saatindeki söylemlerimizin içinde Elimde kalem kağıt sana yakın harflerdesin İşte hani derler ya özlem hatır gönül Yazılır ya mektuplarda hasretlikler oysa Ağır inişidir uzaklarının bana senden Gözlerim takılır bir bardak suya Dalar gider Eylülün kokusu sarar odamı düşlerim Kokun karışmış tütün izlerine perdemin Dolanır hayallerimde bir ses Seni arar, sana yazmak için kalemim Gözlerim kapanır müziğin sesi içime işler Aklım senin diyeceklerim kelimelerim Ağzımın içindeki kalemi dişler Gülümseyen bir dudağa takılır gözüm Gecenın yansımasına asılmış bir cama gülümserim Ellerim seni özledi sevgilim Yansıyan rengindeyim mektubumun sana Uzun söze ne gerek Kalem kelamı unutsa ne yazar Sen okursun beni nasılsa Kağıdım mor o kadar 21 Mor posta... 03.09.3006/ LARA Nevin Kalafatoğlu
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() A...........normal mi!
artık ruhu tembel sadece sevgi ve aşka açık açık saçık birazda kaçık yemek yiyen bol salata ......................bol balık ......................bol meyva içki içmez..şarap tadında takılı bir kadehle bir gece geçecek sarhoş biraz hoş...biraz mayhoş.. buzlu çay rezene kuşburnu nane biraz nargile kapuçino gül su teresi roka.. bol bol yoğurt ve dondurma.. uykusuz uykusuz *******de huysuz... güneş güneşli günlerde bir kelebek.. ateş...melek... duygu duygulu bir yaratık kızmamak için gülümseyen.. yumşacık bakan ve anlamak isteyen araştırıcı milimetrik anlaşılamayan anlaşılamayınca çıldıran bir deli varlık müziğe,şiire,resme,yıldızlara, denize, dağlara aşık tuvallere küskün korkak,kafası karışık ve seven varlık güneşte bir kaçık 22.12.2003 (şeffaf anlardan...) Nevin Kalafatoğlu
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Acı Haftası Şiirlerine...Avuntu...
önemlimi kimlikler önemli olan yürekler kafa sayımız kadar yüreğimiz var...geçmişimiz... bir okadar genimiz... biz bu duygularla gökteki yıldızlar gibiyiz tek bile kalsak... dayanır yureğimiz... enginlere sığmayız taşarız... bugunlerin bin mislinide görsek YAŞARIZ.... 27,11,2003 Nevin Kalafatoğlu
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Acınılan saire methiye...!
Bu Neydi... bu farklı yollarda, farklı yollarmıydı... Bu siirmiydi, yoksa romanmıydi... Bu yurek seninmiydi... yoksa... kiralıkmıydi... Bu bir oykumuydu... bir hasretin oykusu.... Bu yazılan bir yurek... bu anılan bir sevdamıydi... Bu farklı bir tarzmiydi... Bu değisen dunya miydi...adı trend olan... Bu bir 'ask'miydi yurek delen..! ! ! Bu sevgiyi anlatmak... evrene hakım olmakmiydi... Neydi................anlasılmayan.... sohret olmakmiydi... Soyle bana..... borçlusun...! 27.09.2003 Nevin Kalafatoğlu
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Açmayan Yediveren Gülleri
uzun saçlarının olduğu zamanlardı gözlerinin parladığı habersiz gönüllerden gelen aşk seslerini bilmediği gönül çalanların cirit attığı günler ömrünün üçte birine konan ipoteklerini ödediğini bilemediler iki aylık gelin feryatlarındaydı oysa gözleri göremedi kimseler yılları sakladı hep bakışları yaban ellerden okunmasın diye örtündüler kirpikler süzüldü göz yaşları hep boşluklara mutsuzluk yıllarını beklediler oldumu şimdi bu nedir yaptığın kaçamak sevgileri ektiğin saksılarda yediveren güller bir ömür açmadan beklediler belki senin yüzünden Nevin Kalafatoğlu
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adın Recep'ti
Sıradanlık mertebesine erişmiş olmanın Rahatlığı vardı sende... Hoşluğun sarardı dalga dalga insanları Konuşurken seninle gülümsemeler vardı... Espriler katardın en ciddi konulara Sen bizim çok şey beklediğimiz adamdın Yordukmu seni... Hani huyumuzdurya iyi iş yapan Yorulurya ülkemde... Sen tam Ilaydakolik olmayı oğrendiğin zaman... Bu iş buraya kadar demiyecek adamdin. Gitme.... Sakın.... Bizimle kal... Sana ihtiyacımız var... Seninle.. bu ülkede daha çoook nehirler... akar... 05.09.2003 Nevin Kalafatoğlu Sayın Recep Yazıcıoğlu'na.....bitkisel hayat günleri Ruhu şaad olsun... Nevin Kalafatoğlu
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adını Sen Koy
Hep sevildim ben asık olundu bana Sebebı belli sevgimden olmalı, ilgim Sevgim o kadar cok kı, herseyim sevgi.. Diyebilirmisin bana canım, Senin sevgin mi! Ha! benim sevgim dağlar kadar Diyebilmek icin bana sormalısın degil mi, Sevgin benim içinse, olceri benim Benim sevgimse senın... Hadi olcelim, Bahaneler siradan canım, sorumluluklar... Bunlar kadınlarda da var, Unuttunmu biz esitiz, insan olmak Önce prensibimiz, yoksa değil mi? yanılıyormuyum sevdigim... Dogru degilmi bunlar. Aradakı fark mı? Sen herseyden onemlisin benim icin Sevdigimsin.Sense 'sen benim sevdigimsin, özledim seni ama....' Diyorsun bana, benim yasadıgım bunlar... Oysa pencereden bir merhaba...sevdigim... Merhaba...Yeterdi bana Her sabah senin le baslardı gunum Gecem seninle biterdi. Bir cevap alırdım belki yazdıklarıma... 27.04.2003 Nevin Kalafatoğlu
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aglıyorum Zıt
ağlıyorum... nedenmi... zıt bir şeyden... oldukça zıt gözyaşlarım iniyor... çağlarcasına... damlıyor damlalarım.. durmuyor... sevilmekten... anladınmı... sevmemek zıt ağlıyorum... insanların sevgilerinden... ektiklerim mi bu... zırt bir seyden... sevilmekten... ben ey nankör... ben onca sevgim varken... sen sen bana 'seni kim sevsin' derken bana hayatı zindan ederken...zırt ağlıyorum... sana bak 'yanıldın' derken sevilmemek zıtken oldu ağlamak pozitif birden.. duyguları donmuş olan sen sen negatif.. ben aktif pozitifmişim derken ağlıyorum zıt 22.12.2003 (bir toplantı yemeği anısına...biçilen yıllardı...ekilen tohumlar...) Nevin Kalafatoğlu
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|