![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57911
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() &...Hoşçakalın Dostlarım
Gidiyorum. Elde olmayan sebeplerle Bu yüzden; Bir kez daha... usulcacık dokunmak istedim sıcacık yüreklerinize. kefeni yırtarsa ruhum ve................ nasipse yeniden görüşmek üzere Huzurunuzdan çekiliyorum İzninizle. Mine Özdemirtaş
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() (-) EkSi (+) ArTıYı = GöTüRüR
Kalemimin her göz süzüşü her kalça sallayışı; Ek ve tadiller dahil tarifeler mucibi belli oranda harca tabidir. Yazmak istemeden Yazdığım her şey Ki onlar; Yazmak isteyip de Yazamadıklarımdan Defaten mahsup edilir. Hani, basitçe Eksi artıyı götürür Dersiniz ya siz... Yanlış değil Özenle yerleştirilmiş Nokta ile virgül bile Hep borçlu kaldığım Bu hesaba ilavedir. Şairim ya,Ne gam...... Bu borç ki, Kelimelerin tükenip Sus ların çıbana döndüğü yerde Bir basit sivilcedir. Zaten,alacaklı olup Peşine düşmektense Borcum olsun. Tercihimdir Nasılsa bir gün gelir Bir şekilde ödenir. Hem.. nasıl derler? Borç yiğidin kamçısı Değil midir? 26/03/2004...... KARTAL / Mine Özdemirtaş
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *** AsLA BoŞa GeÇMeDi ZaMaN ***
Onca fırın ekmek yemişlikle yine de geri saymazken adımlarım ne çıkar yani...? mevsimlerle ayların hızına yetişemediyse kanatlarım. Asla boşa geçmedi zaman...... Başkalarını ebe var sayardım. .................... değilmiş..! kendime.... sobelerde yakalandım. Belki...! kırık dökük aşkların kara dulu olamadım Belki...! içimde ki sarayların sahibini bulamadım. Ama...! Geçip giden yılların bir de eskiyen yolların alnından öpmem gerektiğini anladım. Az şey mi bu...? Ben kârdayım...! Hesapladım......! 04/01/2005.... çamlıca Mine Özdemirtaş
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *** BiR ELiMDe CıMBız OLmaLıYdı DiĞeRiNDe AynA***
Gurbet kapı arkasında başlıyor haberin var mı? Hasretin buğusu tüterken En acıklı yerinde türkülerin İyi bas bam teline Sazının. Titremesin ellerin Can cana camda değil canda yakın olurmuş Uzağında değilim Al sana bir ahret sorusu Zemin mi kaygan yoksa zaman mı zalim? oysa Bir elimde cımbız olmalıydı Diğerinde ayna Nedir bu halim? Ne kalması kolay ne de gitmesi Bilirim. Gurbet kapı arkasında başlıyor ya sar sarmala iyice beni …………………… ……………………. dışarısı serin. 29/03/2006 Mine Özdemirtaş
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *** BiR KaDıN ÖLdÜ DüN GeCe ***
dün gece bir kadın düştü yakamdan üçüncü kadehimin içine. yaralı,üzgün ve sarhoştu iyice umut can çekişirken göz bebeklerin de inançsız bir yakarışla bakıyordu yüzüme çıkarıp aldım boğulmasın diye birlikte yürüdük sahilde baştan kaybedilmiş bir savaşın yenik kahramanıydı. akıntıya kürek çekmekten yorgun aç, susuz, yaralıydı çözümsüz dü teninde ki bilmece kendini yakamdan aşağı neden attığını anladım dinleyince. ayaklarımız suda / kıyıya paralel yürürken enine ağladım onun için./ ağladım kaderine. göz yaşlarımda ki tuz kör gecenin buz gibi ayazınla birleşince kristal bir hançer halinde düştü elime. sadece acıları son bulsun diye yüzlerce kere elimde ki hançeri sapladım bedenine. yıkıldı yere o artık yaşamıyor bende o kadınlardan bir sürü var diyeceğim ama bende de kalmadı nesilleri tükendi iyice bundan böyle ölümcül sevdaları asmadan yüreğine yaşayıp giden esmer, sarı, kumral onlarca peruğun içinde olabildiğince sahte ruhsuz ve duygusuz bir kaç yankie ile kalan zamanda idare edip gideceğiz işte. zaten hayat dediğin ne ki? .. boş bir sahne 09/02/2006 Mine Özdemirtaş
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *** BiRaZ Kül BiRaZ DuMaN Bu BeNiM İşTe ***
Bu kent sana ağlarsa susturamazsın. Yazık olur gelmelerin / gitmelerin tümüne. Dahası Duyarsın ki Gök kubbe dediğin O mavi yığın Çöküvermiş üstüme Boynu büküklüğüm Enkazdan çıkamamışlığımı resmederse Ve bir yangın büyürse Harabelerde Anla ki naçar olmuşum Çuvaldızın sivri ucu kendime Sen alınma /İncinme /Gücenme. İstersen dip sarhoşluğu İstersen Vurgun sonrası şaşkınlığı de Toprakta kışlamış Tombul bir solucan gibi Süklüm püklüm Ardın sıra Sürünüşüme. ne dersen de Ama sakın Sakın ola beni Yorgun savaşçı belleme Bil ki inatla Ve yorgunluk duymadan Sabahlara ayna tutmadayım Yoksa ******* boyu Baş ucunda işim ne? Yere göğe sığmıyorsun içimde Bir yatıyor Bin kalkıyorsun Hepsi sen kokuyor ama Hepsi başka biçimde. Hiç kesintisiz yeniden başlıyorum Nice milatları koyarak ezberime Senden yine sana geçiyorum. Ayak izlerim imdir Sende kayboluşlarımdan Sana dönüşlerime biraz kül biraz duman bu benim işte Gözün gibi bak diyemem ama Bilemem neler olur Eğer dokunursan Bana ait çizgilere Bu kent sana ağlamasın olur mu? Ağlarsa Susturamazsın Kendim için bir şey istiyorsam namerdim Sadece bu şehir ağlamasın diye Yağmur duası sonrası Umutsuz bir amin niyetine Bir tutam ilgi Bir tutam sevgi Katamaz mısın gülüşüne? 20/02/2006 Mine Özdemirtaş
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *** GeCe; ZaMaNDıR SaDeCe ***
biliyorum sana göre gece; zamandır sadece bana gelince; artık bütün zamanlar gece. sararmış bir sayfa gibi kenarlarım bükülüyor içime. tüm çareleri çaresiz kurban veriyorum çarelere bilsem ki delilik ilaç olacak yarelere soyunur tırmanırdım minarelere ama yarın kimseye vadedilmedi mutluluk boyumuz kadar ne uzar göklere ne düşer yerlere ancak hak ettiğim kadar yaşar yüreğim ve ancak hak ettiğim kadar sevda yüklenir kelimelere fazlasını beklemek ne haddime biliyorum bir tanem senin için gece; zamandır sadece beni dert etme benim için artık bütün zamanlar gece 22/02/2006 Mine Özdemirtaş
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *** HoVaRDaYıM Bu GeCe ***
Bir prenses masalında yıllarca uyutulmuş gibi tozlu raflarda saklanıp özenle çürütülmüş gibi öylece kalıp ölebilirim Ya da Ömrümce çocuk olup bir günde büyümüş gibi altın beşiklerden düşüp te / kalkıp yürümüş gibi alıp başımı gidebilirim. bu tercih benim /günah çıkarmak istemiyorum. yedi kat yerin dibinde taç giyiyormuş Şahmeran bana ne? zaten çıbanın başı artık her yerde sadece / ben göremiyorum. yokluğumun kutsanıyor olmasını da hiç irdelemiyorum . madem ki arzın merkezinde dans edemiyorum o halde boşluk büyüyebilir içimde bu gece hovardalığım tuttu işte / engelleyemiyorum gönül ferahlığıma benden selamlar olsun bütün suçlarımı affediyorum. 06/02/2006 Mine Özdemirtaş
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *** KıRıK AyNa ***
masumiyet kılıç çekmiş olmalı kını yerde yoksa..! birileri................. kılıf mı hazırlıyor minareye? Nedense..? hergün biraz daha azalıyor içim eksilenleri koyarken yerine. Hangi taşı kaldırsam altında ki cam parçacıkları batıyor elime. Ayna Kırılmış mı ne..? 07/02/2006 Mine Özdemirtaş
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *** KıRLaNGıÇLaR GöÇüYoR ***
kırlangıçlar böyle sessiz mi göç ederdi? bu imkansız. düşler ülkesinde kabuslar kol geziyor olmalı. pişmansız geçmişlerin soluksuz yerlerinde ipeksi dikenler batarken ellerine soluksuz kalışa aldırmadan kemer diye yarınları dolayamadıysan beline dilsizleşir kuşlar bile uçarlarken peş peşe çığlıkları gömüp yüreklerine sadece sessiz bir gölge düşürürler beyaz bulut üzerine siyah damga niyetine kaybolurken ufukta bu yaygaracı kanatlar nasıl susarlar..? gerçekten böyle miydi her zaman? buna inanamam işte sessizlik fon olamaz bu muhteşem gidişe eskiden çığlıklar eşlik ederdi kırlangıçlar göçüne yoksa hafızam / beni yanıltıyor mu? galiba..............! yaşlandım iyice. 08/04/2006 Mine Özdemirtaş
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|