![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 57 Thanked 136 Times in 98 Posts
Üye No: 44597
İtibar Gücü: 3337
Rep Puanı : 6831
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Musa'nın çocuğu iddiasına cevap
![]() Erdoğan, TÜSİAD toplantısında yaptığı konuşmada hakkında yazılanlara sert tepki gösterdi. Seçim döneminde kendisi ve ailesiyle ilgili birçok şeyin yazılıp çizileceğini anlatan Başbakan şöyle konuştu; "Benim için Yahudi, Rum, Ermeni, Musa'nın çocuğu" dediler. Abdullah bey için de 'Musa'nın gülü' dediler. Açık söylüyorum, ben bu memleketin evladıyım" Togan Yayınları arasında yayınlanan ve Ergun Poyraz'ın kaleme aldığı kitapta; Tayyip ve Emine Erdoğan'ın doğumundan bugüne kadar olan hayat hikayeleri anlatılıyor. Kitabın tanıtımında şu ifadeler dikkat çekiyor; "Tayip ve AKP'nin İsrail, ABD ve İngiliz büyükelçi ve istihba*rat örgütlerinin desteğinde nasıl gelişip serpildiğini görecek, TBMM'de yine bu ül*kelerin lehine sergiledikleri faaliyetlerini okuyacaksınız. Tayyip'in Amerikan vatan*daşlığı yanında, Arap kökenli olarak tanıttığı eşinin Arap değil, Yahudi soyundan geldiğini ibretle izleyeceksiniz. Keza kendinin de Musa'nın soyundan geldiğini...Kitapta Yasin El Kadı-Tayyip, Tayip-Usame Bin Laden, Tayip-Ülker, Yasin El Kadı-Ülker ilişkilerini bulacaksınız.Tayyip'in mal varlığındaki inanılmaz artışlarla, belediye başkan maaşının yanında, belediye şirketlerinden huzur hakkı adı altında aldığı paraları göreceksiniz. Tayyip'in belediye başkanlığı döneminde yapılanması hızlanan "geleceğin başba*kanı ve cihat hazırlığının" TBMM'de geldiği son safhalara tanık olacaksınız cafesiyaset.com 13.09.08 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|