![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Acaba! Bu Ben miyim?
bu gün hava soğudu birdenbire yüreğime de karakış girdi sanki tir tir titriyorum inan gittiğinden beri artık benim için mevsimler bire indi zaten benim tek korkum da sensizliğimdi beni ayazlarda bırakıp da neden gittin? hani benim solmayacak baharım sendin bir günde niye beni böyle uçurumlara ittin? gönlümdeki çiçekleri kuruttun bir gecede beni sabaha dek korkuttun durdun düşlerimde söyler misin ben nasıl dayanırım buna ömrümce? beni böyle darmadağın edersen gündüz gece kendimde değilim sevdiğim takatsizim halsizim gittin gideli soruyorum kendime acaba! bu ben miyim? 14.06.2005 Hüseyin Erdoğan
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Acelen mi Vardı?
öylesine zamansız oldu ki gidişin önümüzde daha uzun yıllar varken ben ne olduğunu anlayamadım bile bahar henüz renk vermeye başlamışken yavaş yavaş çiçekler de açacakken kırları ovaları yeşillikler saracakken acelen mi vardı? nereye yetişecektin böyle? gidince muradına erdin mi lütfen söyle? ben şimdi kiminle yürüyeceğim sahillerde? kiminle oturacağım kayalıkların üzerinde? el ele tutuşmayı çok severdim bilirsin şimdi beni bir görsen korkarsın irkilirsin sakın görme derindir hüznüm solgundur yüzüm vaz geçtim kış mevsiminden bahardan bile şimdi üşüyüp duracağım yaz mevsiminde kim bakacak gözlerime sensizliğimde? kim yüzecek sevgi dolu yüreğimde? bilmem ki ne yapıyorsun şu anda oralarda benden gidince kalmadın değil mi ayazlarda? derin bir uykuda mısın gittiğinden bu yana? *******i beni hiç gördün mü rüyalarında? ben şu anda denizlerdeki dalga olsaydım inan ki yine sahile her vuruşumda senin adını kazır dururdum kayalıklara eğer bu dünyada rüzgar olsaydım da sana aşkımı fısıldardım ömrüm boyunca estiğim yerlerdeki insanlara dağlara ovalara 19.03.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Açmayın Bana Maziyi
Korkutuyor beni rüzgarın sesi Hani nerde? sevgilinin busesi Uyku kalmadı,acaba! neyin nesi? Bu bana aşkın en büyük darbesi Bulamadım nedense hiçbir şeyi Ne aradığım aşkı ne de sevgiyi Belki buldum kıymetini bilemedim Ne olur açmayın bana maziyi Sakın üzülmeyin bana uzaktan Hiç umut doğmuyor artık şafaktan Ne fark eder hep karanlık olsa da Ben yandım zaten mazideki aşktan... Hüseyin Erdoğan
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adın Yüreğime Hece Hece Örülüyor
gelişinle aydınlattın dünyamı sakın beni karanlıklarda bırakma doruklara çıkardın sana sevdamı bir gün çekip gidip de beni yakma sen bir ateş gibi düşüverdin yüreğime yangın çıkardın bedenimin her yerinde senin sevdanla yaşayacağım ömrümce yeter ki benden başkası değmesin ellerine gözlerim artık senden gayrısını görmüyor baktığım her yerde yalnızca sen varsın canım adın yüreğime harf harf hece hece örülüyor sensin benim sevdiğim inan sensin tek aşkım 06.09.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adını Kazıdım
seni tanımadan önce geçen günlerim kaybımdır benim bil ki tanıştığımız zaman mutlu olacağız inan bak sen de beni seveceksin ilk gördüğün an sen bir güneşsin dünyama doğan bir ay ve yıldızsın gök yüzünden geceme renk veren kokunu bari bırak rüzgarlara seni getirsinler bana göreceksin seninkisini tanıyacağım binlercesi arasından adını kazıdım sahildeki kayalıklara ismini yazdım dağlara taşlara semaya aşkımı duysun diye tüm dünya 24.02.2005 Hüseyin Erdoğan
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adını Yazdım Dağlara Ovalara
sen benim gönlümde her sabah rengarenk açan her gün farklı kokan yemyeşil bir baharsın ömrümce soldurmayacağım bir tek yaprağını yüreğimi yakan narımsın beni ben yapan aşkımsın ne olursun ömrüm boyunca sakın kapatma bana o güzel kalbinin kapısını yüreğimi serdim geçeceğin bütün yollara ayaklarının bir tek parmağı bile incinmesin diye her basışında her adım atışında adını yazdım dağlara ovalara inan ki hasretin var her akan göz yaşımda yeter artık sevgili şiirim dayanamaz oldu yokluğuna kalbim bir sabah çıkıp gel de buralara rengarenk çiçekler açsın yüreğim sevdiğim bir tek beni kokla da sevgiler sevinçler saçsın bedenim ışıldasın gözlerim titresin ellerim ne olursun şiirim her anımda beni bana hissettir ölünceye değin 01.03.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Afrodit Sende Buluyor Dengini
bu gün dışarıda kar,gönlümde bahar var yüreğim sıcacık yaz,bil ki bakışların kadar seninle kalbimde tatlı tatlı esiyor bir rüzgar sakın beni yokluğuna mahkum etme ey yar sen bir goncasın dalında,açmalısın bir tek bana koklamalıyım seni ömrüm boyunca doya doya kırlarda bahçelerde açan tek çiçek sen olmalısın yılın dört mevsimi yaz olsa da hiç solmamalısın bil ki geldiğin günden beri düşüncelerim düşlerim sensin artık ben senim sen de sen değilsin inan ki sen bensin doğa senden alıyor rengini,afrodit sende buluyor dengini öylesine mutluyum ki yüreğim seninle yakaladı ahengini 26.02.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ah! Bir Sevgilim Olsaydı da
eğer sevgilin yoksa yanında uzattığın ellerin kalıyorsa havada sen de benim gibi üşürsün oralarda vallahi hiç acımam sana sevgilisiz yaşanır mı hiç bu dünya? haydi haydi sakın darılma bana aldırış etme sana kızdığıma sitem edip bağırıp çağırdığıma dün akşamdan bu yana zaten ben de yapayalnızım adeta donuyorum Armutlu'da ah! bir sevgilim olsaydı da dolaşsaydım el ele sahilde diye hayıflanıp duruyorum buralarda haydi seviyorsan eğer çıkıp gel de geceme ışık ver ya da beni elimden çek de senden tarafa beni de alıp götürüver yoksa yenik düşeceğim sensizliğime belki de yığılıp kalacağım bir yerde herkes birbirine soracak şair nerde? şimdi tek başıma çekildim kuytu bir köşeye düşündüm durdum seni derinden ve de sesizce ve de hiçkimseye söylemeden herkesten gizlice şu anda bir kez daha anladım ki yokluğuna alışamayacağım bu gidişle ömrümce 26.01.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ah! Bir Tutabilsem Ellerini
neden beni perişan ediyorsun böyle? sevmekse sevdim seni tutuldum sana senden ne istedim ki dostluktan sevgiden başka lütfen söyle beni sensizliğe mahkum edip de yaralar açma yüreğimde belki bir gün sen de anlayacaksın seni ne denli çok sevdiğimi belki de sen bir kez olsa da söylemeyeceksin bana beni sevdiğini keşke bir gün ben de o güzel kalbinde açıversem bir gonca gibi seni kollarımla sarıversem sarmaşık misali ah! bir tutabilsem ellerini inan ki yine doyamam sana ömrüm boyunca kollarımla sarsam da seni her gece koklasam da saçının tellerini 31.01.2005 Hüseyin Erdoğan
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ah! Sana Sevdiğim Diyebilsem
her sabah uyanınca ilk seni düşünürüm gün doğumlarında güneşle yan yana seni getiririm inan ki canım sen daha parlaksın daha aydınlık daha sıcaksın güneşin yanında bil ki ben sensiz olunca yaz aylarında bile tir tir titrer üşürüm bir gün ansızın çıkarsam karşına sakın benden kaçma ne olur iki sevgiliymiş gibi hasretle atılıver kollarıma yoksa donar kalırım orada gecem bile gün olur sen yanımda olsan kışım bahar açar gelip bana sarılsan keşke yüreğine sıcacık sevgimi bir dolabilsem o güzel kalbine bir girebilsem hep sende kalabilsem ah! sana sevdiğim diyebilsem harika bir sevgili olabilsem bil ki ölünceye değin yollarına bakacağım umutla bir kez bile olsa da sana sevdiğim diyeceğim benden böyle hep kaçarsan da seni mahşerde bekleyeceğim 08.04.2005 Hüseyin Erdoğan
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|