![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57905
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aç Kapını Babam, Ben Geldim
Aç kapını babam ben geldim Ellerini öpmeye Bayramlık sevgimi almaya, Helallik istemeye. Sarılırım boynuna, Öpücükler saklarım yanaklarına. Kim bilir belki ağlarım, Karıştırıp gizlice yaşlarımı, göz yaşlarına... Aç kapını babam ben geldim, Hasretlerden. Hayatın yolllarında yoruldum, Tükendim özlemin havasında. Başımı koyarım dizlerine Okşarsın belki saçlarımı ellerinle. Kimbilir belki, şekerler verirsin yüreğinden Kolonyanı akıtıp gözlerinden... Aç kapını babam ben geldim, Doyasıya seni yaşamaya, Gözlerine bu kez farklı bakmaya. Biletimi hayallerimden aldım Kavuşturacak bak,beni sana rüyalarım Çabuk aç kapını babam Ben çok üşüdüm. Dondum sensizliğin rüzgarlarında Sanki çürüdüm. Acıktım sevdana, sevgine, ilgine, aşkına Hadi nolur, Otur benimle, yaşam sofrasına... Aç kapını babam ben geldim, Duymuyormusun? Bak gece, şimdi kırılacak. Ne olur acele et babam Birazdan sabah olacak, uykularım kaçacak... Aç kapını babam ben geldim Gözyaşlarımı kapına bırakıyorum, Yağmurlar yağarsa bilki Ben senin bayramlarını kutluyorum... Açmasanda olur babam kapını, Nasıl olsa, Bu bayramda buluşmayacak Gülüşüm gülüşünle, Ne ellerim ellerine sarılacak Ne buselerim yüzüne. Bu bayramda boynum bükük, kimsesizim Yanaklarımda hasretin kızıllığı, öyle sessizim.
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() &&& Allah'a Ismarladık &&&
Allahaısmarladık! Gidiyorum..... Gidiyorum yıldız gözlüm, uzaklara Adımlarının kıskandığı yarınlara. Ne ellerin ellerim için çırpınsın Ne gözlerin görmek için..., Bir kuşun kanat çırpınışlarına sakladım Umutlarımı. Bir karıncanın sırtına astım Yaşayacaklarımı. hatdinden fazla yasakladım Göz yaşlarımı, Gözlerime... Gözün aydın Gidiyorum... Gidiyorum yıldız gözlüm uzaklara Gözlerimin önünde kurduğum yarınlara... hayallerimi bir kelebeğin kozasında Sakladım sevdamı, can evimin odalarında Bıraktım. Sen yoksan bende yokum diye, Bilsen ben, dün gece Neler neler yaptım... Ama ağlamadım hiç, Ağlayamadım....
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() &&& Bu Gün Çok Ağladım Çok &&&
Bu gün çok ağladım, Bu gün gerçekten çok ağladım... her şeyi, ama herşeyi Gözyaşlarımla ıslattım. Silinecek sandım,izlerin Kaybolacak sandım özlemin. Yağdırdım,yağdırdım,yağdırdım! ! ! Gözyaşlarımla yeri göğü kaldırdım... Bu gün çok ağladım, Her şeyi ama her şeyi karıştırdım, Gözlümün defterlerini,hayalini,özlemini hatta sözlerini... Estirdim rüzgarlarımı, kopturdum fırtınalarımı, Uçacak sandım,geçmişim Yok olacak sandım sözlerin. Estim,estim,estim Seni, beni,sevgimi Savurdum, birbirine kattım... Bu gün çok ağladım! Her şeyi ama her şeyi dağıttım Üstlerine şimşeklerimi çaktırdım. Gülüşüne,bakışına,dalga dalga saçlarına Hatta ellerine ve sımsıcak göğsüne. Alevlerimi attım,senle olan her ne varsa Yaktım tümden gözümde Yaktım her şeyini. Çaktım,çaktım,çaktım Seni geçmişte bir yerlerde sakladım... Bu gün çok ağladım, Bu gün senin için ağladım. Bu gün gökyüzü ağladı bana Aşkıma,sensizliğime,sevdama Bak nasılda yıkıyor ortalığı! Bardaktan boşalırcasına yağmurlar, Selleri almış gidiyor yıkılıyor sokaklar. Ne sandın,ne sandın sen sevgimi Doldurup yüreğime kafeslediğimi mi? Bak gördünmü sevgim sığmadı içime Sevgim sığmadı yeryüzüne... Gökyüzüne.. Bu gük ağladım çok Hiç ağlamamıştım bu kadar, Meğer bitirmiş beni yaşananlar Sandımki dökülecek gözlerimden bir bir acılar. Bütün olanlar Çürüyecek sandım bütün olanlar. Ama...!
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() &&& Cenaze Kaldırdım &&&
Kırılır ufkumda,mavi,beyaz hayallerim Damla damla dökülür,yağmurlarla üöitlerim. Ne kadar ağlamadım desemde,gizlice ağladım, Çünki içimde,bu gün bir cenaze kaldırdım... Gülmesede olur, bundan böyle talih yüzüme, Çalmasanda olur kapımı,ey şans sakın gelme. Bu gün tüm dünyamı yıkadım,kefenledim,dualadım, Dedim ya,bu gün içimde bir cenaze kaldırdım... Yalana gerek yok,tutmuyor şimdi titrek ellerim, Tutmuyor dizlerim,ayakta zor durur bedenim. Ne kadar gülmeye çalışsam,ben sahtekarım, Aslı bu işte,bu gün içimde cenaze kaldırdım... Ey sevgili! Acıt acıtabildiğince canım,kana kana Ne bekledim ki hayattan,doğduğumdan bu yana? Bir yanım seller gibi coşar,bir yanım hep susar, İşte o sözü söylerken,içim öylesi yanar,ah yanar...
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() &&& Çaresizliğim Çaresiz Kaldı &&&
Zaman öyle çabuk akıp geçmiştiki, bunu anladığım o an,neleri kaybettiğimi, neler kazandığımı kestirebildim.O mutluluk oyunu oynayan sevecen kız yoktu artık...Gözüm yaşlı, dilim sitem doluydu. Ve bunu kabullenmem çok zor oldu. Çünki ben gülmeyi, sevmeyi, hayatı kısacası yaşamayı seven biriydim. Aslında değildim ama, öyle görünmek zorundaydım,ama en azından bunu başarabiliyordum. Sonra şöyle ardıma bakacak oldum, korktum! Sonra büyük bir hızla döndüm,,,baktım yeniden ardımda bende geriye kalan büyük bir enkaz yığını vardı. Donup kaldım! Yılların o acı birikimi, gözlerimden damla damla yağmaya başlamıştı.Kimim kimsem yoktu, yapayanlızdım. Yumruk yumruk sıktım ellerimi, gözlerimi delice yumuyor; -Akmayın...! Akmayın yalvarırım! diye haykırıyordum içimden. Sonra insanlara sitemler fırlatıyordum; -Yeter yeter allah aşkına, yeter yeter! Benliğimi arıyorum, kendimi istiyorum! Bebeklerimi, oyuncaklarımı, renkli tokalarımı, sevgilerimi en güzeli aşkımı istiyorum...
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() &&& Diyecekler &&&
Ne baharında tomurcuğu,ne yazında güneşi Göremeden,sevdan ile, söndü diyecekler. Ne kışında karı,ne de yanağında çizgi hasretine dayanamayıp, öldü diyecekler... Gökyüzünde bir tek yıldızı kalmamıştı, Karanlığına bir aydınlık doğmamıştı. O yaşadım desede, aslında yaşamamıştı, Sevgine hasret kalıp, soldu diyecekler... Bir gün bile mutluluk yüzü göremeden, Seni doyasıya, doyasıya sevemeden. Son kez elveda bile diyemeden, Aşkınla, sevdan ile,kavruldu diyecekler. Gözlerinde hayalin, dilinde hep adın vardı, Seni dağlara, taşlara, bağrına yazdı. Ama bir gün, bir gün dünyası yıkıldı Yanağında son damla yaşla, sustu diyecekler. Sokak sokak,cadde cadde, seni aradı Tanımadığı insanlara bile, seni sorardı. Lakin bir gün, yüreği dayanamadı, Adım attığın yollarda, kalbi durdu, diyecekler. Dilinde duası, duasında seni dilerdi, Bir gün göreyim yüzünü, öyle öleyim isterdi. Çırpındı bir kuş gibi,ama seni göremedi, Bir dert tarlasında,soldu diyecekler... Tek bir dileği vardı,sana kavuşmaktı, hayatını yollarına serip,adamaktı. Fakat ne yazık ki,sonunu bulamadı Sevgine aç yüreği,ansızın durdu diyecekler... yaşarsam sadece onunla yaşarım diyordu, İnan,seni canından çok seviyordu. Resimlerine bakıp,yüreğine taş basıyordu, Hasretini dindiremeden,duruldu diyecekler. Sanki, bir Leyla idi,sokaklarda şaşkındı Fırtınalar gibi,deli sel suları gibi çoşardı. Seninle güzel hayalleri,arzuları vardı Gözünün yaşı dinmeden,yok oldu diyecekler... Sevdiğim yoksa,hayat anlamsız,derdi Sana kavuşma ümidini, hiç kaybetmemişti. Ama bir gün, o gün herşeyi farketti Gülümseyerek kendini,vurdu diyecekler...
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() &&& Geleceksin Diye &&&
İçimde bir hıçkırık, sessiz sessiz boğulan Boğazımda yumruk yumruk bir şeyler Kahrımdan... Gözlerimde öylesi garip Ve de öylesi bilinmez yaşlar, Dudaklarımda bambaşka ahlar... Göz bebeklerimi, Yollarına savurmuş bekliyorum, Ha geldi, ha gelecek diye hayaller kuruyorum...
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() &&& Hep Hicran Düştü bana &&&
Gülmek, sevmek.... bitimsizken içimde, Akmayın.. akmayın..! .. ne olur.. diye. Yalvardım, gözyaşlarıma ve.. gözlerime Anılar düşerken, damla damla.. yerlere. Nice sitemler savururken.. eski günlere, Ne bir dost,ne kimsem vardı bir yerlerde. Ne de.. bir umut, aşka dair.. yüreğimde. Hep hicran düştü bana.. bu seramonide.
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() &&& Kimbilir &&&
Çok mu öğündüm bilmem aşkımla Kimseyi de, hor görmedim aslında. Aşkım, sevgim yedi verendi, Sen, senle dolu günlerim Sanki yedi mevsimdi. Kıskandılar mı ne? Aldılar seni ellerimden Aldılar, vurdular yüreğimden. Şimdi bir bulut misali Dinmez yaşlarım, Gürler ağlarım. Yıkarım dağı taşıda Bir adında donar kalırım...
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() &&& Ne Alemi Var &&&
Ne anlamı var bilmem Yine saldım gözyaşlarımı. belki dinlediğim şarkıdandır hüznüm Belkide sabahın öyküsü. Doğmaya çeyrek kala Tan yelinde dansında.. Ama bildiğim,gördüğüm Bir çiçeğin şaşırması araması anasını, Araması ışığını. Dönüp durdururken yüzünü soldurması gülünü. Ne alemi var bilmem, saldım gözyaşlarımı kadere. Biliyorum ki hüznüme neden, Bilmediğim şeylerden. Kolay olmuyor işte, çaresiz dertlerin gölgesinde. yaşamak aynı yerde, Bir odada acıyla beraber. kara bir duvar ve de, Bir yarım aşk hikayesiyle... ne alemi var bilmem, saldım gözyaşlarımı üstüme. Yanaklarımdaki taze günümü Islattım yine,kırpmadan gözümü. olacak iş değil benimkisi yeter demek isterken çığlıklarım. Karanlığa gömmeliyim belkide kalbimi uyanmayasın diye anılarım, uykulardan Arta kalan sabahlarıma.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|