www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 12-22-2008, 08:40 PM   #1
GooD aNd EvıL
Aşmış Üye

GooD aNd EvıL Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 98
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi : GooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond repute
Varsayılan 'seni seviyorum bitanem' mesajı yüzünden öldürüldü

'SENİ SEVİYORUM BİTANEM' MESAJI YÜZÜNDEN ÖLDÜRÜLDÜ

Telefonda Tanıştığı Şerife Büyükboğa'ya, "Seni Seviyorum Bitanem" Diye Mesaj Yazıp Gönderen Hakan Yıldırım, Büyükboğa'nın Üç Ağabeyi Tarafından Önce Dövüldü, Arkasından da Bıçaklanarak Öldürüldü.Telefonda tanıştığı ve hiç yüzünü görmediği Şerife Büyükboğa’ya, "Seni seviyorum bitanem" diye mesaj yazıp gönderen Hakan Yıldırım, Büyükboğa’nın üç ağabeyi tarafından önce dövüldü, arkasından da bıçaklanarak öldürüldü.

KONYA’nın Beyşehir İlçesi’nde bir berberde çalışan 18 yaşındaki Hakan Yıldırım, tesadüfen telefonda tanıştığı ve yüzünü hiç görmediği 22 yaşındaki Şerife Büyükboğa’nın cep telefonuna, ’Seni seviyorum bitanem’ yazılı bir mesaj gönderdi. Mesajı gören Büyükboğa’nın ağabeyleri Hüseyin Büyükboğa (33), Bekir Büyükboğa (26) ve İsmail Büyükboğa (23), önce genç kızı dövdü. Ardından da Hakan Yıldırım’ı, telefonla arayarak, konuşmak istediklerini belirtti. Büyükboğa kardeşler, Yıldırım ile buluştuktan sonra, onu otomobille ormanlık alana götürdü. Üç kardeş önce dövdükleri Yıldırım’ı, daha sonra sırtından, boğazından ve omzundan olmak üzere bıçakladı. On bıçak darbesi alan Yıldırım, olay yerinde öldü. Yıldırım’ın cesedi, büfe işleten Hüseyin Büyükboğa’nın çağırdığı dört kişi tarafından, Avdancık Korusu Mevkii’ndeki ormanlık alana gömüldü.

İsmail ve Bekir Büyükboğa, cinayeti itiraf ederken, Hüseyin Büyükboğa, suçlamaları kabul etmedi. Üç kardeş ’kasten adam öldürmek’ten, Muhammet Alaboğa, Hakkı Özmanav, Veysel çetin ve Himket Celek ise ’suç delillerini gizlemek’ten Adliye’ye sevk edildi.

Genç kızın polise verdiği ilk ifadesinde, "Üç aydır telefonda Hakan ile konuşuyorduk. Hiç yüz yüze görüşmedik. Telefonla tesadüfen tanışmıştık. Ağabeyimlerim telefonumda Hakan’ın gönderdiği, ’Seni seviyorum bitanem’ yazılı mesajı görünce beni dövdü" dediği öğrenildi. Beyşehir Devlet Hastanesi’ndeki otopsi işlemlerinin ardından Hakan Yıldırım’ın cenazesi, Selki Beldesi’nde toprağa verildi.
Teşekkür Botu
Bot
bot Çevrimiçi

Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
charlotte (12-22-2008) bu konu için teşekkür ettiler...
bot Çevrimiçi Tesekkur botuna Rep veremezsiniz. Yinede Tesekkurler. Kurallara Aykırı Mesajı Bildir  

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:28 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.