![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2008
Teşekkür Etme: 29 Thanked 19 Times in 14 Posts
Üye No: 68761
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : -2325
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gladiatus
server 1de 46,45,34,30 lvl adamım çalındı ama aynı serverda 1den fazla adam aynı bilgisayardan girmeyin :shifty: şuanda s12 nick Rangor s1 nick i_kiss_you000 Gladiatus: Eski çağlardaki bir gladyatörsünüz ve duellolara giriyorsunuz.Tavernadan görevler alıp keşif seferlerine çıkabilirsiniz.Oyunda premium ve yakut sayın alma özelliği var.Kredi kartıyla ödeme yapılıyor.Ben tavsiye etmem. site www.gladiatus.net Tavsiyelerim: Oyunu oynamaya başladığınızda ilk olarak eğitime gidin ve bütün güçleriniri 1'er defa arttırın.(paranız kalırsa 2'şer defada yapabilirsiniz.)Sonra tavernaya gidip kolay tıklayın.Size görev verecektir.Görev çeşitleri: -Eşya bulmanızı isteyebilir. -Araştıma seferi isteyebilir. -Arenada bir gövüş kazanmanızı isteyebilir. -Birini öldürmenizi isteyebilir. -Yada birileriyle görüşmenizi isteyebilir. -Eşya bulmak: Eşya bulma görevi istiyorsa keşif seferine çıkın.Unutmayın ki her eşyanın bir seviyesi var.Hangi seviyeden istediğini söylemiyor.Bu nedenle keşif seferine çıkın, eşyanız elinize gelsin. -Araştırma Seferi Araştırma seferi istiyorsa örnek olarak mist dağlarını istiyor.Yandaki listeden mist dağlarını seçin ve inceleme alanına tıklayın.10 dk içinde adamınız dönecektir. -Arenada dövüş Arenada dövüş kazanmanızı istiyorsa arenaya gidin ve kendinizden daha güçsüz bir rakip seçin.Duelloya davet edin ve yenin. -Görüşme Eğer görevinizde görüşme varsa örnek olarak şarlatan ile görüş diyorsa markete gideceksiniz ve görev bittiyi tıklayacaksınız. -Öldürmek Birini öldürmeniz isteniyorsa keşif seferine çıkın. Harpy-Mist Dağları Kurt-Karanlık orman Muhafız-Antik tapınak Haydut-Haydut kampı Barbar-Barbar köyü Korsan-Korsan limanı Kurt-Kurt ini Görevinizde Kaçak öldürmeniz isteniyorsa Haydut kampı, Görevinizde Vatan haini öldürmeniz isteniyorsa ... Kaçak ve Vatan Haininin özel yeri yoktur.Kaçak mist dağlarında sıkça görülür.Vatan hainini bilmiyorum hiç rastlamadım. Dikkat!Eğer görevinizde 1'den fazla Kaçak yada Vatan Haini öldürmeniz isteniyorsa görevi hemen iptal etmeniz sizin yararınızadır. Tavernadaki görevleri yaptıklan sonra arenada dövüş yapın.Düşman seçerken dikkat edin sizden güçlü olmasın. Oyunun adresi: http://www.gladiatus.net/ Daha fazla sorunuz varsa msn adresimden bana ulaşabilirsiniz.Msn adresim profilimde yazmaktadır. Saygılar. Not:Bunların hiçbiri alıntı değildir.Hepsini kendi deneyimlerime göre yazdım
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|