![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 337 Thanked 1,629 Times in 455 Posts
Üye No: 6517
İtibar Gücü: 3259
Rep Puanı : 91747
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Şener'e okul sorusu
CHP Tekirdağ Milletvekili Mehmet Nuri Saygun, TBMM Başkanvekili Nevzat Pakdil ile Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener'in adının, okullara verilip verilmediğini sordu. Bilgi Edinme Yasası kapsamında, Milli Eğitim Bakanlığı'na soru soran Saygun, ''Sivas'ın Şarkışla ilçesi Elmalı Mergesin İlköğretim Okulu'na, Şener'in adının verildiği doğru mu?'' dedi. Şarkışla Harun Köyü İlköğretim Okulu'nun adının değiştirilerek ilçe kaymakamının adının verilip verilmediğini, Kahramanmaraş Göksun'daki yatılı ilköğretim bölge okulunun adının da ''Göksun NevzatPakdil Yatılı İlköğretim Okulu'' olarak değiştirilip değiştirilmediğini soran Saygun, değişikliklerin hangi mevzuatlar göz önünde bulundurularak yapıldığına ilişkin bilgi istedi. Saygun, Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı kurumlara ait açma, kapamave ad verme yönetmeliğinde değişiklik yapılıp yapılmadığını da sordu.
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Mantık Sorusu.!! | biqboy | Zeka Soruları ve Testler | 13 | 11-11-2009 07:52 AM |
Okul Çıkışı Kızı Evine Götürmüş [Okul Formasına Dikkat] BoL BoL Caps | pris0nb | Adult eski arşiv | 3 | 12-03-2008 10:53 PM |
Kanal 7'den Şener'e cevap | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-26-2008 06:33 PM |
Şener'e pasta-börek şoku 27 Ağustos 2007 | вσυя∂¢αη | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-27-2007 11:34 AM |
zeka sorusu | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 2 | 06-26-2006 02:59 PM |