![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 337 Thanked 1,629 Times in 455 Posts
Üye No: 6517
İtibar Gücü: 3258
Rep Puanı : 91747
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Buda Ruh Diyalogları… :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
insan: ey ruh! bize gelecekten haber ver? fener-cimbom maçı ne olur? ruh: valla futbolla aram iyi değil şekerim insan: ey ruh geldin mi? ruh: geldim geldim insan: ne getirdin? ruh: inci boncuk insan: kime kime ? ruh: hasta mısın olm sen !? insan: ey ruh geldin mi? ruh: sorry , do you speak english ? insan: hönk ! insan: ey ruh... ruh'un telesekreteri: Aradığınız ruha şuan ulaşılamıyor lütfen sinyal sesinden sonra mesaj bırakınız! insan: ey ruh ! ruh: efendim abi insan: ey ruh ! ey babamın ruhu geldin mi ? ruh: len ben sana erken yatılacak demiyor muydum !? saat kaç olmuş eşşoğşşek! insan: ey ruh geldin mi? ruh: geldim insan: bize kendini tanıt , ismin ne? ruh: kimlikte hıdır yazar ama arkadaşlar bana pelin derdi şekerim insan: ey ruh ! ruh: buyur koçum mevzu nedir?? insan: ey ruh... ruh: waay ortam yapmışız insan: ey ruh geldiysen murat de ruh: murat insan: koyim de tur at ehuehueheuehu
![]() |
![]() |
#2 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 87 Thanked 22 Times in 15 Posts
Üye No: 4532
İtibar Gücü: 1525
Rep Puanı : 1126
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() insan: ey ruh geldiysen murat de
ruh: murat insan: koyim de tur at ehuehueheuehu sağol dostum en süper i bu olmuş |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 285 Thanked 300 Times in 86 Posts
Üye No: 2594
İtibar Gücü: 1970
Rep Puanı : 16049
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() eline saglık kanka...güselmiş...
Ronaldinho Show Muhtesem müzik eşliginde... Daha büyügü var diyen varsa gelsin(Resimli) Erkekler Kadınlardan Ne Bekler??? (Resimli Anlatım) Hiç Nos Takılmış Bilgisayar Gördünüzmü? Kim 500.000 YTL İster (12.000 soru kapasieli ) Daha önce hiç >[KARINCA]< gördünüz mü? Atatürk ingiliz lorduna lafı oturtmuş... TÜrklerİn DÜnyaya İmzalari.......... ![]() Esprİlİ Erkeklerİn Özellİklerİ Yılın Fişi(tavsiye) |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Summer… Amateur nude teens… Cool photos! | HotTill182 | Yabancı Adult Resimleriniz | 0 | 06-15-2009 11:05 AM |
MÜJDE AR Kadir inanırla… ÇILDIRMA garanti. ÇOK acayip ateşli çok… | zigzamel | Adult eski arşiv | 4 | 01-02-2009 03:54 AM |
Bu mektup sana…hani eskiden canım dediğim sen vardın ya işte ona bu mektup… | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-02-2008 09:32 PM |
Umuda umut demem…… | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-24-2008 06:37 PM |
Yarın görüşmek üzere……seni seviyorum | Stinq | Eskiler (Arşiv) | 3 | 06-23-2006 10:49 PM |