www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Adult (+18) Yetişkinlere Özel > Adult eski arşiv

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 12-22-2008, 09:16 PM   #1
eslemm
Yeni Üye

eslemm Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 1
Üye No: 65270
İtibar Gücü: 1217
Rep Puanı : 160
Rep Derecesi : eslemm is on a distinguished roadeslemm is on a distinguished road
Exclamation boy uzatma konusunda bilgilerinizi ve önerilerinizi bekliyorum!!!

mrba arkadaşlar uzun zamandır rahatsızlık duydugum bu konuyu sizlerle paylaşmak istedim.boy uzatma ürünleri ile ilgili bi çok yorum okudum fakat daha fazla bilgi edinmek adına burada boy uzatma hakkında bilgisi oan arkadaşlarımdan yardım ve önerilerini bekliyorum bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim. jmexy boy uzatama formulu ve diğer yöntemler hakkında bilgi lütfennn...

Son düzenleyen: eslemm; 12-22-2008, 09:45 PM.. Sebep: ...
eslemm çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 12-22-2008, 09:24 PM   #2
GooD aNd EvıL
Aşmış Üye

GooD aNd EvıL Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 98
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi : GooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond repute

Doç. Dr. Metin Küçükkaya, boy uzatma tekniğinde Türkiye'deki en başarılı hekimlerden biri. Şişli Etfal eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Florance Nightingale Hastanesi'nde operasyonlar yapıyor. Kısa bacakları uzatıyor, eğri bacakları sütun bacaklar haline getiriyor, doğuştan bir bacağı kısa olanları düzeltiyor. Yeşil kartlılar da tedaviden yararlanabiliyor. Az buz değil, yılda yaklaşık 200 kişinin ölçülerini değiştiren Doç Dr. Küçükkaya boy uzatma operasyonlarıyla ilgili sorularımızı yanıtladı:

CÜCEYKEN KISA BOYLU OLUR
* Kimlerin boyu uzatılabilir?
Boy uzatmak için tıbbi bir Hastalık olması gerekiyor. Örneğin cücelik tıbbi bir Hastalıktır. Tıbben erkeklerde 1.65'in, kadınlarda ise 1.50'nin altı kısa boy olarak kabul edilir. Cücelik ise kadınlarda 1.25'in, erkeklerde de 1.30'un altıdır. Tıbben cüce olarak kabul edilen birinin boyu uzatılabilir. Cüce olan kişi, kısa boylu olarak son derece rahat hayatını sürdürür.

* Boy, ameliyatla toplam kaç santim uzatılabilir?
Bir seferde 7-10 santim uzatılabilir. Temeldeki hastalığa göre bazen 2 ya da 3 seansta da uzatma yapılabiliyor. Bu da toplam 1.30 santimlik bir cüceyi 1.60'a kadar uzatabilmektir. 6-7 yaşında ilk seans yapıldıysa, diğer 2-3 seans 18 yaşına kadar tamamlanabiliyor.

* Yaş ilerledikçe boy uzatmak zorlaşıyor mu, yoksa her yaşta bu yöntemle boy uzatmak mümkün mü?
Kişinin büyümesi durduktan yani ergenlik döneminden sonra en sağlıklısı tek seansta; yani 7 ile 10 santim arasında boy uzatmaktır. Her yaşta uzatma yapılabilir ama 20 yaşından önce tedaviyi bitirmiş olmak büyük aVantaj sağlar.

* Boy uzatmak çeşitli hormon tedavileriyle de mümkün. Boyun ameliyatla mı yoksa hormon tedavisi ile mi uzatılması gerektiğine kim karar verir?
Boy kısalığının asıl nedenini belirlemek lazım. Hastayı mutlaka çocuk endekronoloğunun da görmesi gerekir. Temelde böbrek yetmezliği, karaciğer yetmezliği gibi bir Hastalık varsa; önce bu hastalığın tedavisi gerekiyor. Hormon yetersizliği varsa; hormon tedavisi yapılmalı. Bunların hiçbiri yoksa, sadece kemik hastalığına bağlı bir sorun varsa; hormon tedavileri uygulanabilir ama istenen sonuç alınamaz. Hormon tedavisi ile ancak 4-6 santim uzaması mümkün olur. Bu hastalara boy uzatma ameliyatı gerekir.

* İki bacağı da aynı anda mı uzatıyorsunuz?
Aynı anda uzatıyoruz. Günde 1 ya da 1.5 milimetre uzuyor. Bazı kişilerde hızlı uzatma da yapılabilir. 50 gün sonra bacağı 7.5 santim uzatmak mümkün ama tam olarak iyileşmesi 6 ayı bulur. Boy, herkeste aynı şekilde uzamaz. 6 yaşında günde 1.5 milimetre uzarken, 15 yaşında günde bir milimetreyi geçmemelidir.

GENÇLER ISRARCI
* Boyları uzarken insanlar yürüyebiliyorlar mı, yoksa yatağa mı bağımlı kalıyorlar?
Koltuk değnekleri yardımıyla yürüyebiliyorlar. Özellikle çocuklar çok iyi uyum sağlıyorlar.

* Boy kısalığına neler sebep olur?

Türkiye'de D vitamini yetmezliğine bağlı eğrilik ve kısalık çok sık görülüyor. Kronik hastalığı olanlarda boy kısalığı ortaya çıkabilir. Radyoterapi alanlarda da radyasyon bazen büyüme kıkırdağını kapatır. İlaç tedavisi gereklidir ama bazen yeterli sonuç vermez. Onlara da operasyonla boy uzatma yapılması gerekir. Hatalı kırıklardan sonra kemik kısalığı da çok görülmektedir. Boy uzatmayı ergenlikten sonra gençler çok istiyor. 14-16 yaşından sonra ise, aile istemese de çocuklar boylarını uzatmak için ısrar ediyor. Doç. Dr. Metin Küçükkaya Doç. Dr. Metin Küçükkaya

Kaynak: Sabah
Tarih: 02:36:15 15.09.2008
Old 01-10-2009, 01:58 AM   #3
eslemm
Yeni Üye

Rep Derecesi : eslemm is on a distinguished roadeslemm is on a distinguished road
Question Boy Uzatma Jmexy

teşekkürler. jmexy formulünün kesin boy uzattığını duydum. Bu konuda bildikleriniz var mı.. ameliyattan iyi bence.. ayaklara ve omuriliğe sürülüyor. nanoteknoloji ile kemiklere ulaşıyormuş. ergenlikten sonra kapanan kemik uçlarını açarak yada yumuşatarak 10-15 santim uzatıyormuş. inşallah uzarız bakalım. ameliyat zor biraz
Old 01-13-2009, 06:01 PM   #4
sakis39
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 70590
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : sakis39 is on a distinguished road

eslemm,merhaba sana size özel mesaj atıştım ama ben de jmexy ürününü duydum ama hiç bir türkçe internet sitesine rastlayamadım maalesef sen jmexy alıyorsan/dıysan nereden alıyorsun/dın?
sakis39 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 01-31-2009, 06:20 PM   #5
eslemm
Yeni Üye

Alıntı:
İlk Gönderen sakis39 Mesajı Göster
eslemm,merhaba sana size özel mesaj atıştım ama ben de jmexy ürününü duydum ama hiç bir türkçe internet sitesine rastlayamadım maalesef sen jmexy alıyorsan/dıysan nereden alıyorsun/dın?

bende baya bi aradım araştırdım aldım sonunda boyuzatmasitesi.com dan ulaştım. özele bakma fırsatım olmadı daha..
Old 02-20-2009, 02:27 PM   #6
yusufadil21
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 4
Üye No: 71714
İtibar Gücü: 1207
Rep Puanı : 60
Rep Derecesi : yusufadil21 is on a distinguished road

[QUOTE=eslemm;667287]bende baya bi aradım araştırdım aldım sonunda boyuzatmasitesi.com dan ulaştım. özele bakma fırsatım olmadı daha..

evet bu ürünü bende kullanıyorum jmexy boy uzatma gerçektende etkileri süper hedefim 8-10 cm uzamak .
yusufadil21 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:39 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.