![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57911
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Açık Ol Biraz
Her ne söylediysen gerçek olmadı, Attıgın mermiler kenzil bulmadı. Çok sözler vermiytin hepsi olmadı, Yalancısın söyle açık ol biraz. Selam gönderdin de gelen olmadı, Selamını artık alan olmadı. Hiçbir yerde itibarın kalmadı, Yine başa dönde açık ol biraz. Hep haramdan yedin kazancın boldu, Kasalar doldukça hep yüzün güldü. Dünya senin olsa netice sondu, Sonunu düşünde açık ol biraz. Evini unutup sevdaya düştün, Terk ettin vatanı sılaya göçtün. Artık sen degilsin haddini aştın, Utanıp arlanda açık ol biraz. Yukarıya gidip işi bağladın, İşi almak için varıp ağladın. Yalaka degildin niye yağladın, Yağlarından kurtul açık ol biraz. Yolun sonu geldi sona ulaştın, Niye pis işlere girdin bulaştın. Çıkar için itler gibi dalaştın, Artık adam olda açık ol biraz. Bilge sözlerini dengeli söyle, Kendini adam bil gel otur böyle. Yazmakla çizmekle olmuyor öyle, Gel otur anlatta açık ol biraz. Arzu ve korkuyla hareket etmek bağımlılıktır. Sevgiyle hareket etmek ise özgürlüktür. Hamza Bilge
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aklıma SeN Gelirsin
Ya uykuya dalanda, Ya uykusuz kalanda. Hergün aynı zamanda, Aklıma sen gelirsin. İçim aşka sızılar, Gözümden akar yaşlar. Bazan kaçar uykular, Aklıma sen gelirsin. Gece gündüz düşlerim, Hep yeniden başlarım. Şiirlere işlerim, Aklıma sen gelirsin. Hasret içimi yakar, Gözümden yaşlar akar. Resimler özlem kokar, Aklıma sen gelirsin. Bilge sevdaya dargın, Olmaz aşklara vurgun. Belki kavuşur birgün, Aklıma sen gelirsin. 22,10,2007 Hamza Bilge
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Alev Alsın Dudakların
Al götür sevdamı Hırçın rüzgarlara,çağlayanlara bırak. Sevda sularında yıka kurut, Güzelliginde bogulsun aşklar. Bırak kelebekler uçsun üstünde, Bırak buseler konsun, Dinmezse dinmesin hırçınlığı, Sen gönlünü bana bırak, Yaprak gibi sallansın sevdam. *******imin yıldızı sen ol, Mayıs çiçekleri üstüne yağsın. Bitsin özlemlerin sevdan tükensin, Bırak *******i sen, Sana gündüzler yansın. Alev alsın dudakların, Tenin ıslansın. Erisin hasretin bedenin kalsın. Tutki birlik olalım, Tutki ölelim, Al götür benide, Ben hep sende kalayım. Sevgi alemlerin,kainatın ve tüm Beşer-i mahlukatın yaratılış sebebidir. 28,06,2007 Tufanbeyli Hamza Bilge
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Artık Yansın
*******im soguk, Uykularım yorgun, Gözlerim yaşlı, Ben yine nöbetteyim. Şarkımızı dinliyorum sensiz, Uyu sen bitanesi, Uykusuzluk benim olsun, Kapımı açık bırakıp, Uyumaya çalışacagım. Uykudayken gel, Nefesin bana degsin öperken, Yıldızlar gibi aydınlat gecemi. Bekleyişim son bulsun, Dudaklarımın alev aldıgı yeter, Bir ateş at artık yansın. Mutluluk paylaştıkça çoğalır acılar paylaştıkça azalır. 22,07,2006 Hamza Bilge
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anılardayım
Sevda bahçesindeyim yine Aynı havada herşey Yine şarkımız çalıyor Yine sevdamız tazeleniyor. Sen yoksun oysa Hasretim tükeniyor Yine ağlıyorum. Hep senli gelişlerim Hep seni bekleyişlerim oluyor. Şimdi sen yoksun Sensiz şarkılarla Anılardayım. Geride ne bıraktığın değil nasıl bıraktığın önemli. Hamza Bilge
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Askerim
Sen gittin ya askerim, Kekre yıllara küskün yüregim. Bütün bakışları eskimiş, Şehir dolusu sensizlik. Hepsi mor *******e esir, Kiraz sapı günahlara teslim. Bahar teskere yüklü, Oysa hep bahara gebe sancılar. Şarkılar sana muhtaç, Sayılı günlere şerbet akıtır, Taze sancılar açar içimde. Ömrüm ömür olur geçen günlere, Her nefes sana mecbur, Zakkum çiçekleri yüregim, Hep ağıtlarım yüz tutar özlemine, Hep nadas otları kaplar bedenim. Sana özlemim büyür ebruli, Zamansız düş izlerine düşer bedenim. Kanı kurumuş soluk misali, Nefsimin acı çektigi düşlerdeyim, Seninle aynı nöbetteyim. Geçmek bilmiyor limon sıkımı seneler, Umutlarımı teskereye bağladım, İfrit düğümlü günleri sayar oldum, Bütün yıllarımı üstesiz, Canımı bedelsiz al. Bütün dualarım kabul say, Askerim hoşça kal, Allah a emanet kal. Bir gece düşlerime düştün Başıma ateşler yağıyor mermilerin yankısı düşüyordu. Yüreğime bıçak saplandı sanki yüreğim cız etti. Kan ter içinde uyandım. 14,08,2007 -Tufanbeyli Hamza Bilge
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Gibi Sevda Gibi
Seni düşünürüm aşk gibi sevda gibi, Hergün yeniden sana vurur yüregim, Seni görür birşeyler söylemek isterim. Sen ilgilenmezsin, Hep vazgeçerim. Sana yürür yollarım sana uzanır, Sana bütünleşir bedenim seni kazanır, Hep gelir beni bulur aksilikler sendeyken. Ve tutunamam, Hep vazgeçerim. Sevdalar büyütürüm sana gizli gizli, Varıp bir türlü var edemem nedense, Ve hep içimde kalır duygularım. Sanki sevgim sana yasak, Hep vazgeçerim. Hep geçmişi yaşarım.Hep korkarım aşk tan, Hep biryanı yarım kalır biter düşlerim, Halbuki sanadır sevdam.Sendedir gönlüm. Hiç cesaret vermezsin, Hep vazgeçerim. Dünya döner güneş gülümser sana, Upuzun bir yol görünür aşk falımızda, Halbuki bilirim uzaklaştırır bu yol seni bana. Sevmeyede sevilmeyede gelmezsin, Hep vazgeçerim. Bir insanın uğruna öleceği birşeyi yoksa yaşamayada hakkı yoktur. 15,06,2007 Tufanbeyli Hamza Bilge
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Neydi
Gizli zamanlarda aşk neydi, Neydi elimden akıp giden, Tüketen neydi ömrümü sevda diye. Acılar pusu kurmuştu içime, Olmadık zamanlarda tutardı yüregimi. Her yeni aşk beni bulur, Herşey bende sonlanır, Her son yeniden hüzün olurdu. Bütün sevdaları öteledim şimdi, Şimdi sevda küskünü yürek ve ben. Bırak yakamı ey aşk, Tek sensiz kalayım, Sensiz yaşlanayım. Her aşk gülümsemekle başlar. 03,08,2007 Hamza Bilge
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşka Küskün - 1
Özlemeyecegim artık, Özlemlerimin gebe sancılarını çekmeyecegim, Gece yarılarında ağlayıp, Seni düşünerek sabahlamayacağım. Sana gitmeyecek yorgun ayaklarım, Sana ağlamayacak birdaha gözlerim, Bağrıma taşlar bastırıp, Herşeyi unutacağım. Geçmeyecegim birdaha sizin sokaktan, Geçsemde bakmayacağım inadına, Seni görsemde başımı çevirmeyecegim, Gem vuracağım duygularıma. Susturacağım kahrolası özlemlerimi, Aşka küskün kalbimi, Bir başka yerde ağırlayacağım, Silecegim herşeyi, Senden kalan ne varsa, Burdan İstanbul a kadar. Gittin ama sanmaki yerin dolacak ya bana senin gibi bir sevgili ya sana benim kadar seven bulunacak. Temmuz 2006 - hbilge Hamza Bilge
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşka Küskün -2
Hızlı aşkın sonu yoktur Boşa söyler aşk küskünü. Hayal eyler onu bunu Unutamaz aşk küskünü. Aşk yarası derin olur ******* hep yarin olur. Avunursun karın olur Boşa söyler aşk küskünü. Unutanlar yalan söyler Kendini teselli eyler. Elden birşey gelmez neyler Boşa söyler aşk küskünü. Mektup yazar ucu telli Yanar her halinden belli. Yaşı olsa bile elli Unutamaz aşk küskünü. Mustafa da kaldı izi Bilge lere olmuş mazi. Akla düşer bazi bazi Unutamaz aşk küskünü. Eğri ok doğru yol almaz. Mustafa ATASEVER Hamza Bilge
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|