![]() |
|
Yurttan Haberler Yurttan Haberler Bu Bölümümüzde. |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Akdeniz Gerçek Gazetesi sahibi Ahmet Başkaya, gazetenin, "Akdeniz Gerçek" logosuyla basıldığını iddia ederek, Kemer Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusu dilekçesi verdi.
Gazetecilere yaptığı açıklamada, Tekirova Jandarma Komutanlığından gelen bir telefonla durumdan haberdar olduğunu ifade eden Başkaya, şunları söyledi: "Önce çok şaşırdım. Sonra bir araştırma yaptım. Bizim gazetenin ismi kullanılarak bir gazete basılmış ve bölgede dağıtılmış. Çeşitli kanallardan yaptığım araştırmalar sonrasında gazetenin Kemer'de yayımlanan Ayışığı Gazetesi'nin matbaasında basıldığını öğrendim. Böyle bir sahtekarlık nası l yapılabilir hala anlayabilmiş değilim. Bunu tespit ettikten sonra gazeteyi yayımlayan Semih Köken ve Ayışığı Gazetesi hakkında Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundum." Semih Köken ise yaptığı açıklamada, suçlamaları kesinlikle kabul etmediğini belirterek, "Asla böyle bir delilik yapmam" dedi |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|