![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57910
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Acildeyim
Sana ağır aksak,tökezliyerek gelmek her yanına sürtünerek aşkın. Buram buram yıkılmak sevgiden tıka basa dolu yürek sancıları yılansız,yalansız ruh akıntıları bıkmadan usanmadan bakıyorum en koyusuna aşkın mümkünse mavi. Çırpıntılı çarpıntılı her yanım her durumum, iki yakam, iki yüreğimin komaları bir araya gelememe ilenmeleri. Yüzümü arar şeytanlar. Ben seni en çocuğundan sevdim. Öyle istedi yüreğim. Yanmışım. Gözümü açtım acildeyim. 01/Nisan/05/bitez Ahmet Köse |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Açık Bırak Işığını
Bu hayat ne bir hikaye ne bir roman henüz bitmedi çünkü yazılıyor. Kolay görünüyor bakıldığında öğle saatlerine. Sen benim sabahımı gördün mü *******imi sindirmeden içine kolay görünür hayat boş gözlerle baktığında her güne. Işığını söndürdüğünde kaç ışık yanıyor yada kaç yürek sönüyor. Yüzünü yıkadığında akan suların kiri hangi denizlerde biliyor musun..? Dönüyor yaşam dönüyor herşey sen duruyorsan eğer bari ışığını söndürme yüreği yananların. 01/11/03/urla Ahmet Köse |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Afedersiniz sizden bahsediyorum.!
Mutluluğun nerede olduğunu merak ediyorsanız, hayata yapışmayacaksınız. Teğet gideceksiniz hayatla. İtiraz etmeyin deneyin göreceksiniz. Göremezseniz siz bu hayatta değilsiniz, üzgünüm. Mutluluk mu artık çok zor kaybettiniz. Hayat yine kazandı. Bildiğiniz tüm hayvanları gözünüzün önüne getiriniz, hepsinin karakterlerini biliyorsunuz aşağı yukarı. bildiğiniz bu özellikleri şöyle bir harmanlayıp dökünüz yere. Sizin resminiz çıkacak yerde afedersiniz. 13/07/03/kadıkalesi Ahmet Köse |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağlaşırken Mutlanmak
Yarınsız bir maviye gelip güneşe sormak bu sarışın dostluğu. Kaldırmak dağların arasında kalmış heyecanı coşturmak bağırtmak üzeri kumla örtülü dilleri arada yollara sapmak taşları suskun işte bu yolda susmak güzel bir hoşçakal olmalı uzaklaşırken. Dinlemek gözlerin sessiz çığlıklarını gömmek yüreğine sesleri bir ümit dönüp bakmak ağlaşmak kuru bir yüreği sulamak rengini bilmediği tarlada onu bir fidan tazeliğinde okşamak güneş sunmak hava sermek ürüne salmak derken; acı bir meyve döküp boynunu bükmek o renksiz tarlaya karışıp ardında bir toz kuruluğu gözyaşları bırakmak ağlaşmak böylesine iki ağlatımı duymak kızmak ve mutlu bilmek yinede kendimi. 12/08/89/t.reis |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aklıma gelmiyor hiç birşey
Hiç birşey inandırıcı gelmiyor bana adını bilmediğim Rum türkülerini dinlerken. Hiç birşey dürüst gelmiyor bana çıldır sessizliğinde ışıkların Akdeniz'inde. Hiç birşey yakın gelmiyor bana İstanköy'ün ışıkları yakınırken yüreğime. Hiç birşey sarılmıyor sırtımdan bana gecenin üçünde Kadıkalesi havasında. Hiç birşey dokunmuyor yüreğime Akdeniz'in uyuyan denizinden pıtpıt ışıklarından yanık türkülerinden başka. Hiç birşeye rastlamıyor yüreğim balıkçının ışığını gösteren üşümeyen üçünde Akdeniz *******inin yakamozsuz Ege'ye düşerken gözlerim. Hiç birşey ısıtmıyor gecemi,elimi,ayağımı kulağım buz kalbim titrek gözlerim yerde denize deniz ışıltılarına deniz türkülerine rağmen. Hiç birşey gelmiyor aklıma konuşulan, yakılan bakışlardan sallanan aşklardan başka. 29/11/03/Kadıkalesi Ahmet Köse |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Akreplerin Yanışları
Bar sevişmeleri kolaylığı tercih edilen hayatın ilişkilerinde bir duble tanışmaları ritmlerin eterli çekiciliği yakıcı ve uçucu debelenirken günü kurtarma sancılarında eller kalçalarda aşkı ezmişsin gecenin meşk vuruşlarında ertesi uyanışlarda pişmanlık farkedişleri. Gözlerini açamazsın kapaklarında geçmişin ağırlığı dillerin kilitli dost sohbetleri bilmediğin bir yabancı ses yüreğinde dikişler var coşkulu sevmeler çok zor acıtır hayatını sana verilen selamlar sunulan içten ifadeler çok geç oldu artık yutmuşsun zokayı insanlar aleminde. Üzgünüm yaklaşan alevler hayatını yalayan o sıcaklıklar tercih senin zehirli yüreğinin suyu yada alevleri ejderha kılıklı hayatın. Ahmet Köse |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Alışverişsek
Aslında bağlıyız hayatmetrede hepimiz santim milim birbirimize. Kutuplarda Ekvatorda Okyanuslarda Yada azıcık uzağımda olsan bile. Aslında ihtiyacımız var senin tırnağından benim sıkıntıma onun saçından bizim sırtımıza hepimizin eksikliği tamamlar bizleri artılarımızla birleşemesekte bir meydanda. Aslında biz seninle bir buluşsak kutuplarda orda, burda yapsak alışverişimizi hiç para vermeden ikimizde karlı çıksak bu işten. Aslında biz seninle bir buluşsak mutluluk önümüze düşecek ordan, burdan. 01/10/03/bitez Ahmet Köse |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anlatabilmek
Sen bilmiyorsun sen anlamıyorsun biz Tanrı değiliz. Senin gibi benim gibi bizim gibi dünyadaki kumlar kadar insan var biz Tanrı değiliz. Sen kır dalını gülün sen boz yuvasını kuşun sen sat yüreğini hayatının, bilmediğin arsız yaşam uğruna sen Tanrı değilsin. Kulluğun hayati değerini bilmeden kırdın belini yaşamının ne olduğunu bilmeden. 01/11/03/urla Ahmet Köse |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Annemle karşılıklı
Annemle birlikte balkondayım sohbet ediyoruz ordan,burdan... Bugünde hoş geldi hayat girdi kapımdan içeri teldeki serçe direkteki baykuş tarifsiz sarılıkta katır tırnakları adalar pamuk bulutlar uçuk mavi tuvalde yelkenliler akdeniz rüzgarı coşkunun rengin kokuları dünyanın kendisi geldiler oturdular yüreğimin koltuğuna keyifle içiyoruz yudum yudum annemle karşılıklı... 9/05/04/kadıkalesi Ahmet Köse |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Arkası Dönük Bir Serenat-1
Bugün yine yüreğimin sıcağına sığındım, ve direndim. Gözü kör bir sıkıntıydı hep karşısında durduğum. Yıprandım, ağladım, kırıldım ümüklerimde sızladı. Bir büyüğümün öğüdü değildi direnmek dağlanmış bir yürekti dayandığım. Soluk ve dağınık bir iç güdüyle açtım sabaha vuran zamanda kapattığım gözlerimi aynı sızlatan ayrılıklardan farkında olmadığım gibi. Yine o aymazlığın şaşkın koynundayım sırtımda uyuşturucu dipçikleri güncelliğin kan sızıyor aklımın damarlarından meraklanıyorum yüreğime nereye kadar? Bağırıyorum dudaklarım ağlıyor gözlerim dilenci bir sevdaya el açıyor gözyaşlarım duruyor kurumadan yüreğimin ateşinde. Uzun bir yola bakıyordun sanki üzerinde hiç dolaşmadığın dağlanmış bir yürekti baktığın. Bir gökyüzüne bakıyorsun yıldızı olmayan ama rengi mavi yürekten. Ahmet Köse |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|