![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Abdullah babam
Yıl bindokuzyüz doksan yedi ve kainat durdu İnsan olmayı kavga sanan bir ömür duruldu Başladı herşey yeniden insan kendini okudu Minnetarım sana sevgili Abdullah babam Bana İkrayı öğrettin kendimi okumayı Sev dedin bildim gerçek sevmeyi Riyasız olmalı insalık vede sevgi Öğrettin bana Abdullah babam Kanımız ayrı soyumuz ayrı tuttun elimden Bana sevgini verdin karşılık beklemeden Rehber ettim seni asla beni mahcup etmedin Mekanın cennet olsun Abdullah babam Sen gideli herşeyde bir hüzün var Güller bile mahzun sana özlemi var Bu mücrimin sana özlemi hasreti var Seni çok sevdim Abdullah babam Hergün özlemle bakıyorum yollarına Tüm sevenlerin mahzun perişan oldukta Sanki cennetten gelecekmişsin dünyaya Diye bekliyoruz seni Abdullah babam (bu şiiri Bana hayatımda annem ve babamın bile öğretmediği bir sevgiyi öğreten Allah`a iman etmeme vesile olan yaratılan herşeyi sevmenin lezzetini tatmama sebep sevgide iyilikte karşılığı sadece Allah`tan beklemeyi öğreten hayatımı insanlara acı vermekle geçirmeme engel olan bana dostum ailem dediklerimden daha değerli fakirlerin yardımcısı hizmetçisi sevgi dostluk elçisi yaratılan herşeyi sadece Allah için seven herkesinde Allah için sevmesini isteyen ve sadece Allah rızası için iyilik yapan içi dışı bir mert Evliyalar silsilesinden Mevlevi hakumul sema Mürşidi Kamil Nevşehir`li Rahmetli Abdullah Gürbüz üstadıma ithaf ediyorum sevgili üstadım 1,5 yıldır özlemin dinmedi yokluğun sahte sevgiler içinde gerçek sevginle hergün dahada belirginleşiyor.Hesap günü yoldaşın Peygamber efendimiz S.A olsun) Yılmaz Öztürk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Açık mektup
şiirler yazdım yine insanlığa kimse anlamadı dostluk nedir diye ben hergün insanın isyan ediyorum basitliğine DOST ararım samimi dost bulunmaz ne çare kiminin adı ali osman ahmet yada kadir dost aradım dünyada var enaniyet kibir yokmuş yılmazı iç duygusuyla seven ecir bulsun yılmaz kusur ettiyse sizden diliyor özür üstümdeki elbise baska elbisedeki ben değil dostlar elbiseye bakar ruh mühim değil bedenim başka ruhum başka ben ben değil ben son demde dost bulamadım gam değil yıkılır gider et kemik toprağa sessizce ruhuma kılınsın cenaze namazı niyetsizce ne hatun kişi nede er kişi niyetinde yılmazın 14 yıllık yetiyor çilesi kendine vasiyetimdir bana dost olduğunu sananlara gelmeyin cenazeme dokunmayın tabutuma ben bedenle ruh cinsim başka olsamda istediğim Allah için sevip dost olmaktı insana anlamadılar yaratılışım bu belkide son şiir ömürde kimseye dargın değilim hatta sever görünenlere varsa hakkım helaldir beni bırakanlara tüm sahtelere ölüm sebebim sahte dostlar ve 14 yıllık çile benden selam olsun kendini delikanlı sanan dostlara delikanlılık bacak arasında değil yürekte olur anlasana artık bende huzurluyum veda ediyorum dünyaya kurtuluyorum iki ruhlu yaşamdan gidiyorum Rahman`a Yılmaz Öztürk |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adam DEDİĞİN
Bugünü yaz bir kenara sana olsun milat Sen geç dalganı insanlarla herşeye inat Hayatını yaşa yeniden yaratılmaz kainat Yiğit dediğin sever cigaralık hap avrat Hayat nedir neye yarar dürüst yaşamak Anlamsızdır oğlum dostların için ağlamak Unutma marifettir işkembeden konuşmak Yalan söyle kıymetlidir enayi olmamak Adam dediğin içer şarabı sallar ayağı Yüreğinde olmaz sevgi yolmalıdır salağı Aşk dediğin süslü bir masalda kaf dağı Dostluk mu parası yenilen sac ayağı Son sözümde isyanım anlayana Göz yaşı akmasın senden yana Yılmaz'dan uzak dur alma yanına Yolun açık olsun yalan kat yalanına Yılmaz Öztürk |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adam gibi
Yollar gider yamuk yumuk sağa sola İnsan yürür düşe kalka para uğruna Kimi satar malını verir şanını para uğruna Sen dik dur adam gibi insanlık adına Yılmaz samimi ol isteklerinde Bak kendi kusurlarına tenkit et kendinide Dostluk özge can olmalı canı gönülde Dost doğru ol adam gibi yer yüzünde Tavsiye haddim değil sana haşa Sözüm en başta kendi hayvanlığıma Farkın yoksa hayvandan insanlık namına Kendine gel adam ol kalıbının hatırına Yılmaz Öztürk |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adı SEVDA Olmuş
Adı konmamış bir savaş var içimde Özlemlere derman ararken derdime Çilem dolmamış yalnızlığıma yüreklerde Dermanın adını sevda koydular bitmez çile Bakıpta göremeyen körler adına sevda Diyorlar hayvani gecelik yalancı aşklara Nerdesin Ferhat yüreklere vurulacak kazma Yalanmış insani aşklar ben hasretim Mecnun'a Züleyha'nın göz yaşı Yusuf'a ağı hayat olmuş Girift duygulu sahte insan yüreğimi yolmuş Leyla bile Mecnun'u unutup aşka küs olmuş Yalan yüreklerde duyguların adı sevda konmuş Yılmaz Öztürk |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağlattın beni sahte sevginle
Bugün beni ağlattın şimdi mutlumusun Seviyorum seni ama söyleyemiyorum Derdin sevgiye aşka beni hasret bıraktın Senden sevgi bekledim sonuç hüsran Çöllerde seni arıyorum derdin hani nerde Bana söylediğin gerçek saygı dostluk vede Sevgi insan olan sever sevmeli dediğinde Sana inanmıştım Sonu acı dolu ayrılık yine Nerde istersen orada yaşatayım derdin seni İstesem bir elime ay verecektin diğerine güneşi Ama bana çok gördün dürüst olmayı vede insaniyeti İnsan olmayan senin gibi ne bilsin yalansız aşkı ve sevgiyi Yılmaz Öztürk |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ahmaklara anlatamazsın
Hasta olmuş insan benziyor kanadı kırık bir kuşa Özenmiş kendini tanımadan sevgi nedir anlatmaya Kalkar avam olmadan has olmak bilinmez insanla Hayvan aynıdır kendini bilmeyen zavallı ahmaklara Ne anlatsan boş yeşerirmi kuru kütük suyla beslesende Aslını unuttukça ateşe atsanda faydasız olur kirli gözlere Sen Huri melek sunsanda kıymetini bilmez soyu Adem'e Dayansada anlatamazsın zavallı ahmaklara sevgi nedir diye Yılmaz Öztürk |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ahmet'im
İnsanın kendini unuttuğu zamanda Aslı ile yaşayan yüreğe selam olsun İnsanlığın değerini bilen Ahmet dosta Melekler şahittir kalbin güzeldir ruhun Bir selam ve tebessüm ile hayat oldun Garip gönül canıma selamlar sanadır Sende yaşayan insanın makamı Allah'tan Kalbimiz huzur bulduran senin güzelliğindir Hoş geldin gönül sarayıma asil presim Merhaba yeni hayat hayat manadır sende Sevgi vardır dürüstlük gözlerinde göz nurum Serkan Yılmaz gülmeyi öğrendi kalbim sende Yılmaz Öztürk |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Allah seni çıkardı
Muhtaçtım bir yudum sevgi ve dostluğa Umudumu yitirip boynumu büktüğüm anda Allah seni çıkardı karşıma Yağmur gibi can verdin kuru yaprağa Savrulurken kuru yaprak gibi Kök saldırdın yeşerttin yağmur gibi Renk verdirdin her yanıma çınar gibi Budur benim yaşadığım gönlümün fidesi Kalbimde yeşeriyor AŞKIN fidanı Seni sevince anladım insan manasını Terk ettim sayende ÇİLE hanesini Yaşıyorum bende insanın aşk makamını Yılmaz Öztürk |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Allah`tır seni seven
Gönül kederle huzur arar idi Huzura erdik şükür sebebi sevgi Gör bak Allah seviyor seveni Gönül Allah`ta buldu sevgiyi Gözlerde mutluluk ışığı parlıyor Her göz semada yıldız gibi yanıyor Sevince samimiyetle Allah kulum diyor Kuşlar bile özgür değil sevgisiz uçmuyor İnsan için bir tebessüm yetiyor İnsan olan beden zekatını veriyor Dostluk kapısı sonuna kadar açılıyor Sevince yürekten Allah kulum diyor Cennet istersen yolu geçiyor sevgiden Unutma hayvandan aşağıdır sevmeyen Arşa çıkar samimiyetle karşılıksız seven Yolun açık olsun dostum Allah`tır seni seven Yılmaz Öztürk |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|