![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 3 Gün
umudu kesme tükenme sabret sevdiğim çok değil 3gün sonra yanındayım unutmadım sevgili gözlerinin karasını yüreğini unutmadım seni yağmurlu geceye hazirana sordum yanılmadım biliyorum hayal girdabındayım olsun be gülüm sen yeterki sabret çok degil 3gün sonra yanındayım Şahin Büber |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Akdeniz Gibiydi Gözlerin
akdenizi anımsatırdı gözlerin iç çekişlerim olsada gece yarıları susmayı kabullenirdim kaybolan bir seyir defteri olurken senin hayalin hangi mevsimde olduğumu bilmez bi şekilde yürürdüm ıslak ve kaygan kaldırımlarda akdenizi anımsatırdı gözlerin bakışın aynı iklimin havasındaydı aç gezerken sokaklarda gözlerin ve saçların sadece aklımdaydı akdenizi anımsatırdı gözlerin ve bakışların loş bir şehir ışığı gibiydi sessiz ağladım yine bu gece belli etmedim yastığıma döküp göz yaşlarımı en rezil duygulara meydan okudum hayatı senin gözlerinde kilim misali nakış nakış dokudum akdenizi anımsatırdı gözlerin suçlu bir duruşum vardı ankarada ankarada senin akdeniz bakışlarını andığım için suçluyum ama olsun yinede ankara da akdeniz gözlü bir kızı aramak bile maceraların en güzeli olsa gerek sen uykularun en tatlısında uyuyor olabilirsin yatağın kuş tüyü olabilir nemli bir temmuz akşamı da olabilir ve karşılıksız bir yürekte taşıyabilirsin akdeniz gözlerinde ben ankarada akdeniz gözlerinin hayaliyle uykusuz bir gece yaşıyorum sigarımın dumanında kayboluyorum özlemlerimi ve umutlarımı taşıyorum arka cebimde ama seni taşıdığım yer sadece ve sadece yüreğim evet yalan değil seni özlüyor ve arzuluyorum tekrar söylüyorum AKDENİZİ ANIMSATIRDI GÖZLERİN. Şahin Büber |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Alır Başımı Giderim
gönül mekanımı eyledin talan alır başımı giderim bu elden sende yalancısın sevdanda yalan alır başımı giderim bu elden sırtıma sen yükledin onca derdi gelde gör verem dört yanım sardı nerde kaldı yeminin sözün nerde alır başımı giderim bu elden ben kahrolurken sen gülüp oynarsın çözemedim seni nasıl bir yarsın senin karın yok sen bana zararsın alır başımı giderim bu elden alın yazım buysa çekerim elbet ırmaklar misali akarım elbet yüreğime hasret ekerim elbet alır başımı giderim bu elden senden aşk istedim ağlattın beni oysa nasılda sevmiştim seni yalan ettin yalan bu günü dünü alır başımı giderim bu elden garip şahin böyle imiş yazımız yürekte yanar gönül közümüz o vefasıza geçmedi nazımız alır başımı giderim bu elden Şahin Büber |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anne
çok yorgunum derdim büyük anne sensizim yanlızım gurbet akşamlarında hasretindayim gurbetindeyim anne Şahin Büber |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anneme
denizlerin dibinde yitik bir yosunum anne ihtilalleşmiş ruhumla saçlarına dokunup duların hak etmek isterim anne biliyorum hayırsızlığımın haddi hesabı yok ama sen yinede affet beni anne yüreğim göçtü ayaz içerime dek vurdu korkularım aklımdan çıkmıyor anne düşüncemde hala senin sıcaklığın var anne Şahin Büber |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Arkadaşım
arkadaşım seni okadar özledimki seninle geçen günlerin hasretinde gözlerim hatırlarmısın seninle bahçelerden erik çaldığımız günleri ve beraber kurduğumuz futbol takımını ve millete ısmarladığımız kolaları arkadaşım biz seninle bir elmanın iki yarısı gibiydik sanki sen ve ben gün geldi büyüdük ama yine ayrılmadık karartmadık umudumuzu sıfırı tüketmiş olsakta sen petrolde pompacı ben lokantada garson sigaramız bile aynıyıdı delikanlı sigarası dediğimiz uzun samsun içerdik ikimizde okuyamadıkta biz sanki bize göre göre değildi okul,öğretmen ikimizde beraber çıktık okuldan daha doğrusu kovulduk hayatın acımasız sokaklarına bıraktık yüreğimizi ama yanlış yollara sapmadık biz sadece serseri yılların deli kanlısı olduk biraz çile biraz hüzün yanıbaşımıza sermaye diye koyduk arkadasım aslında biz çok ağladık gülerken bile kanayan bir yanımızın olduğunu kimseye çaktırmadık acıyıda sevincide biz kendi içimizde yaşadık neyse boşver bunları lan oğlum birazda sen anlatsana mezarının başına geldik diye ne bu suskunluk neyse dostum ben şimdilik gideyim sonra tekrar gelirim yine dertleşiriz uzun uzuzn oldumu hadi iyi günler arkadaşım Şahin Büber |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Asker Mektubu
ana bildiğin gibi vatan borcu namus borcudur onun için merak etme beni bayrağımın gölgesinde en mukkaddes görevle şereflendirildim inşallah hak nasip ederde şehit olurum vatana can kurban ana sevdiğime de söyle meraklanmasın yakmasın yüreğini eğer şehit olursam gurur duysun göz yaşı dökmesin sadece vatan sağolsun desin evet ana askerim ne şükür dediğim gibi şehit olursam ağlamayın sadece vatan sağolsun deyin Şahin Büber |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk
can pınarından kanarken yüreğim gökçek sevdalara doğru bir ışık yaktı aşığın dilinde bir gurbet türküsüydü benim sevdam en ücra diyarlarda bir sürgündü benim sevdalı yüreğim her yantoz duman olsada sevda sınır tanırmı ki dağlsarda yaralı sinemi ordular kurup yürüselerde üzerime ben sevdamdan vazgeçmem vazgeçemem bu böyle biline en deli poyrazlar eserken sabahın seherinde çılgın bir sabahı düşlerdi yüreğim kırsalarda yaksalarda ateşe atıp yaksalarda fayda eylemez çünkü deli gibi sevenlerdenim ben ki bu sevgi öylesi bir sevgi değil can bedendençıkana dek devam edecektir işte gönül denen mekanda böyle bir şeydir aşk...aşk...diyorlar bu kutsal ve mübarek hale aşk ey aşk sen yüreğimi alıp giderken ruhum yanaştı bir börtecine misali asena bakışlı bir güzelin gözaldı gözlerim Şahin Büber |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Ve İntikam
adam yorgun gözlerle baktı kapıdan içeri girerken gözleri çakmak çakmaktı suskundu konuşmadı gece boyunca ama gözleri hep o kadının gözlerinin bakışlarındaydı sevdalı gibi bir hali vardı adamın evet adam kadına aşık olmuştu fakat kadın pek umursamıyor gibiydi aradan bir kaç gün geçmişti adam bir mektup yazıp kadına aşkını itiraf etti kadın mektubu alınca kahkahalar atmaya başladı yani kadın adamın aşkına karşılık olarak sadece bir kahkaha atmıştı adam sonra terk etti istanbulu ücra bir köyde devam etmeye çalıştı yaşamaya ama ne mümkün çünkü bir defa kalbi kırılmıştı adamın aşka lve kadınlara lanet etmeye başladı o günden sonra aşk ve intikam iki dost olmuştu adamın yüreğinde kim bilir belki yeniden aşık olur belki günün birinde... Şahin Büber |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkın Büyüsü
hayatın çıkmazındayım yarınsızım yalnızım ama sevdalıyım uçurumun kenarına salsalarda kalbimi yansada ruhum sönsede umudum vazgeçmek yok yılmak yok yıkılmak yok unutsada dostlarım hayal olsada yarınlarım aşkım varya sevgim varya o yeter bana hayat acımasız olabilir ama olsun tahammül edecek gücüm var çünkü sevdalıyım ben Şahin Büber |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|