![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57907
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() “Hoş Geldiniz Çocuklar! ”
Zil çaldı, bugün yine erkenciyiz çocuklar Yine çantamda size getirdim bilmediğiniz sözcükler, mutluluklar. Bizim olacak yine en taze umutlar. “Günaydın! ” diyorum hepinize, “Hoş geldiniz çocuklar! ” İyi ki geldiniz, yıllarca yıllarımı unutturdunuz. Benim için bir kaçış yolu, bir umuttunuz. Benimle oldunuz üzüntülerimi unuturdunuz. “Günaydın! ” diyorum hepinize, “İyi ki geldiniz çocuklar! ” Sevencan, Zeycan, burada, Ayşe derse çalışmamış Hülya hastadır, Atakan? Ah yaramaz, yine kaçmış! Feramis’in ateşi var, yanakları kızarmış, Sözcükleri bulacak, okuyacaktık, değil mi Efecan? Hepiniz bir oldunuz hepiniz öpülecek can. “Günaydın! ” diyorum hepinize, “Mutluluklar getirdiniz yüreğime çocuklar! ” |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() “Yaz” Deme Bana, Sonra Alışırım Yazmaya
“Yaz” deme bana, sonra alışırım yazmaya Seneleri bir bir, özlemleri arka arkaya “Yaz” deme bana, sonra alışırım yazmaya Adını her duyduğumdaki duyguya “Yaz” deme bana, sonra alışırım yazmaya Yazarım sonra, sözcükleri arka arkaya Özlemlerime dayanabilir misin bakmaya? Ellerini hazır mısın bana bırakmaya? “Yaz” deme bana, sonra alışırım yazmaya Duramam, dayanamam bak yazarım sonra Hele hiç, “ara beni, telefon et” deme bana Bunca yıllık özlemime, sesim de eklenince Bak sonra başlarsın yanmaya, kavrulmaya Yaz deme bana … Bak yazarım sonra… |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Biz Bitmesek Olmaz Mı?
Sen olsan nihaventlerde ben de hüzzam Zaman eskilerde hazin bir zaman İstanbul yaşansa şarkılı bir akşam Şarkılar bitsin biz bitmesek olmaz mı? Dalgalar üstünde saraydan bir kayık Sen levent ol bense prenseslere layık Gözler mest olsun sesler hep ayık Şarkılar bitsin biz bitmesek olmaz mı? Çevirelim bulutları bizim olsun denizlerin Senin dilinde en güzeli sözlerin ben de gözlerin Saçlarım dalgalarında kirpiklerimde izlerin Şarkılar bitsin biz bitmesek olmaz mı? İçimdeki çöl bitsin de göle dönsün Karanlıklar ışısın nura dönsün Açsın çiçekler hepsi güle dönsün Şarkılar bitsin biz bitmesek olmaz mı? Şarkıların hepsi sana şiirler gibi Dile kölenim yaptır esirin gibi Çöllerdeyim sun aşkını su gibi Şarkılar bitsin biz bitmesek olmaz mı? Trenler geçsin hiç bilinmezlere Gidenler gitsin hiç dönülmezlere Benzetme beni hiç gülünmezlere Şarkılar bitsin biz bitmesek olmaz mı? Gel benim şeker parem ilacsın derde İçime sefa derdime oraksın der de. İnsan nasıl ölmez senin söylediğini der de Şarkılar bitsin biz bitmesek olmaz mı? Benimle ölmek istiyormuş sonsuzda Sarılıp kalmak istiyormuş cansız da Canını bulmak istiyormuş kolumda Şarkılar bitsin biz bitmesek olmaz mı? Hadi gel birlilkte can olalım cananım Seninle mutluluğa varalım cananım Canı canda candan saralım cananım Şarkılar bitsin biz bitmesek olmaz mı? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nihavent bizim olsun olmasın hüzzam
Şarkılar bitsin biz bitmesek olmaz mı? Firkatindir bana bila kabul cezam Şarkılar bitsin biz bitmesek olmaz mı? Dalgalar üstünde saraydan bir kayık Sen prensesim ol bense sana layık Ruhumu mest eyle nur yüzlü halayık Şarkılar bitsin biz bitmesek olmaz mı? Yandığım çöl bitsin engin göle dönsün Kandığım leyl gitsin her an bala dönsün Andığım el tutsun ömrüm güle dönsün Şarkılar bitsin biz bitmesek olmaz mı? Sen yoksan bedenim bil ki türap gibi Sensiz gönül evim viran harap gibi Sevda çöllerinde sun aşkı serap gibi Şarkılar bitsin biz bitmesek olmaz mı? Trenler yol alsın hiç bilinmezlere Gidenler gitsinler hiç dönülmezlere Benzetme sen beni hiç gülünmezlere Şarkılar bitsin biz bitmesek olmaz mı? Gel benim ciğer parem ilacımsın sen Yürekten sevdim seni baş tacımsın sen Ahiri ömrümde tek muhtacımsın sen Şarkılar bitsin biz bitmesek olmaz mı? Son nefesi yanında vermek isterim Mutluluğa seninle ermek isterim Muhabbet devranını sürmek isterim Şarkılar bitsin biz bitmesek olmaz mı? Delibalım der can olalım cananım Canı canda candan saralım cananım Seninle huzura varalım cananım Şarkılar bitsin biz bitmesek olmaz mı? Çevirelim bulutları bizim olsun denizlerin Senin dilinde en güzeli sözlerin ben de gözlerin Saçlarım dalgalarında kirpiklerimde izlerin Şarkılar bitsin biz bitmesek olmaz mı? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Canımın İçi
Seninle başladı güzellikler Sen yanımdayken Şimdi yoksun ya yanımda Ne yapsın bu 'Sensiz' Oturup ağlasın mı sessiz sessiz.. Gülmeli oysa menekşelere kirpiklerim Bayram etmeli Fısıldamalı gece usulca O gitti uzağa ama Gözlerini burada bırakmış sevdirecek kendini Gece boyunca Elleri güller dermiş sevdiğine Gülleri bırakma Koy dizlerime Güllerden seçelim Seviyor sevmiyor diye Papatyalar küssün fallara Fallarda sen, şarkılarda sen Sana hayran ben Sırala tüm güzellikleri sendeki Say bir bir Koy gönlüme canımın içi… |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ecem
Kıvır kıvır dalgalı saçları Pespembe güldür dudakları Gözlerinde tanırının adakları Ecem benim, tatlı minişim Gözleri gök akıllı bakar Yanakları bal çağlayanlar akar Sanırsın kuştur seker Adı Ecem tatlı minişim Ecemdir, benim kraliçemdir İçi çiçekli gül bahçemdir Evimde huzur neşemdir Ecem benim, tatlı minişim Minişim koş gel bana Öpeyim sarılayım sana Dünya bir yana sen bir yana Yavrum Ecem tatlı minişim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gel Güvercin Olalım
Sararan yapraklar üşütür kuşları Çöl olur yakar da kumları Susar susatır kimileri Seraptın uzaklarda kaybolup giden Gitmeden bendeydin hep Sözlerin burada bekliyordu seni Her şey bıraktığın gibi Sıcak sevecen aynı senin gibi Elinde lotus çiçekleri Bekler anılarımı ******* boyu Beni anarak Özlemlere dayanarak Gel sevgili yaprak olalım Yeşile konalım Gözü bende, özü sende olsun. Özü gözümde seni korusun İstersen kon omuzlarıma bulut olalım İki sevdalı güneşe uygun Güneş tenimde yangın, Güneşler sana vurgun İçimde sen. Ayrılıklara dargın. Ellerini ver bana yüreğime bas İster öldür ister as Ama hadi sen yine unut ayrıklıkları Yıkar kırar kanadımı Ekle kanadını kanadıma, Ver yüreğini elime Hadi gel sevgili ikimiz güvercin olalım Bulutlarımıza uçalım İkimiz bir kanat olalım. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Giderlermiş
Giderlermiş acımadan küçüğüm. Anladım dizelerinden Susarmış seven gönül Sadece 'Bitti mi? ' diye sorarmış Bitti sözünü duyunca tüm dünya solarmış Giderlermiş acımadan küçüğüm Anladım yaşamak lazımmış Bakmazlarmış arkalarına Yaşananlar hala taze hala gözlerdeyken Gözleri kör ederlermiş bıçak gibi sözlerle Giderlermiş acımadan küçüğüm Sormazlarmış Sen hiç konuşmadın Bu konuda ne düşünüyorsun diye.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gönlümün Sahibi
Şaşkınım Ateşlerdeyim İnan düşmelerdeyim Yalnız kuşlar gibi üşümelerdeyim Bir sesti inan aradığım Geldin bayram oldu gözlerimde gelişin Gittiğinden beri kör Ah yar gel halimi bir gör Sensizlik öyle bir zor Kutuplardayım etrafım kor ******* bir zor Sorma geçmek bilmez Uykular ağır Odalar sağır Yar neredeysen beni Yanına çağır Al beni *******ine Sevgini fısılda Bağır Yar gönlümün sahibi Ne haldeyim diye sorma Al beni kollarına Kalbimin yanlışı olma |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Havada Yunus Kokusu Var
Havada yunus kokusu var Kollarımda sen Ölürüm de doyamam sana ben Tenimde tuzu, gözlerimde denizin izi Ahh tüm dünya görmeli bizi Yakamozlarda melodisi denizin Bende yıllardır silinmedi izin. Havada yunus kokusu var Ben sevenin, sen ılığım... sokul yanıma yar Seninle başlar, seninle biter ******* sabahlar Avuçlarımda Samanyolu sakladım Saçların için İzi bizi götürecek hayallere Gel de masallar başlasın Hepsi pamuğa dönsün Sarı yaprak ayağına yol yapmış Gecenin yıldızları seni görmüş Hepsi sana tapmış Gelme desem inanır mısın inanma sakın Gel kollarıma onlar da seni özlüyorlar Sabah yakın mı yakın. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|