![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57910
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() A l d a t ı...
Daha bakalım ne kadar oyalanacağız Daha ne kadar mutsuz yaşayacağız Bir ömür böylemi geçsin istiyorsun Mutsuzluğu yaratan da ikimiz değilmiyiz Sevemedim bu ayrılığı ben olmuyor Seninle gittiğimiz yerlere götürüyorlar beni Unutursun diyorlar bak aynı mekan Mekan aynı ama içinde sen yoksun O gülen yüzün yanımda değil Bana sokulan sen beni seven anlamlı yüzün yok Oturduğumuz yere bile bakamaz oldum Sen hala benden kötülük beklersin Böyle mutsuz umutsuz gidermi yaşam Sana hiç bir kapı hiç bir yürek kapatılabilirmi Hiç aklına geliyormu gökyüzündeki yalnız yıldız Hiç baktınmı ona ışıltısı soluyor gün be gün Daha ne kadar böyle kendimizi aldatacağız Bak nerdeyse iki ay geçti ama 10 yıl gibiydi Hep aldatı hep inat Sen bu kalbin sahibisin hala anlamadın mı Hala kötülüklerde mi aklına geleceğim Beni böylemi tanıdın Hiç mi yaşananların hatırı yok Neden boş inatlar için de mutsuzluk Bunca zulüm içinde senin inatların Hiç birşey dokunmuyor senin laflarından başka Sen benden geçtin ama ben senden geçemedim İster bunu kullan ister inatlaş istersen lanetle Benim gücüm kalmadı inatlaşmaya zaten sevmem Rüzgarlara bıraktım kendimi bir oraya bir buraya Çarptığım duvarlar bile acır oldu halime Limanlar mı onları rüzgarlar götürmüş yoklar Düzen kurulmuş bizden önce yıkılmıyor Yıkacak rüzgarlar hep onlardan yana bizi yıkıyor Bir ömür böylemi geçsin istiyorsun Sen bir yanda mutsuz ben bir yanda çaresiz Sende beni anlamazsan yapacak ne varki Her gelen rüzgara tutulup savrulmaktan başka Biz sanki onların umurundayız Savruldukça içimizden kopacaklar da cabacı Neden anlamak istemiyorsun neden bu aldatı Neden bu inat aklım almıyor acı veriyor Ben seni istiyorum bu hep böyley di zaten Neden vazgeçeyim ki.... 30.03.2001. Erol Şen |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Adı Yok
Nice sevgiler tüketiyor yürekler Nice aşklar nice mutululuklar Yürekler derin bir kuyu gibi Bıkkın, yılgın vede amaçsız Güneş bile göstermiyor yüzünü Belliki oda darılmış Denize bakıp gece yarısı Daldığın derinliklerdeki düşünceler gibi Ateşin sönmeye yüz tutan alevleri Bir nefes istiyor çığlık çığlığa Anlamamazlıktan geliyor rüzgar Yılmış her defasında kendinden vermeye Rüzgar güçlü katıp götürüyor Dağları delen aşklar bile ağlıyor rüzgara Güller solmuş açmayacak sabaha Bıkmış yılgın sevgilerden Seven adı yok şiirlerin Küllenmiş ateşin çığlık alevi gibi... 19.03.2002 Erol Şen |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adı yok 2
Yazılan şiirlerim kendimi anlatıyor ama kendimi Duygularım benim düşüncelerim benim Bu benim ve hayatı duyarak yaşıyorum Kimse bu satırları sahiplenmesin pay çıkarmasın Dilediğim gibi yaşarım hayatımı Maddiyata önem verenlerden uzak Egoistlerden uzak ama gerçek uzak Duygularımı seviyorum insan yanımı seviyorum Mutsuzluklar benim üzüntülerde benim Bu hayatı ben istemedim Verilen hayata isyan etmek niye En güzeli kabullenmek vede yaşamak Hep gülen de mutsuz hep ağlayan da Zamanı yaşamak ama günahı ile Sevabı isteyen çok ya günahlar Hepsi benim kabullenirim hayatı Dudak bükenler çıkacaktır gülerim İyi de kötü de benim İnsan yönüm seviyor bu dünyayı Hırçın yönüm riyaya hayır diyor ömür boyu... 25.04.2002 Erol Şen |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağlamak Yok
Sevincin gözyaşına Hüznün gözyaşına Kederin gözyaşına İzin yok hepsine birden gönlüm Tecrübeyle yaşanmış Gözyaşından önce doğan güne Umutlar saçan çocuklara Sarıl karşlıksız sevgiyle Sana verdikleri karşılıksız sarılmaya Aldatmasız ihanetsiz sevgiyle Senden beklenen umuda Sahte sevgiyi ittiğin ellerinle.... 12.08.03 Erol Şen |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Akşam
gün yine akşama döndü vefasızca arkaya bakmadan giderken geceye elbet sabah yeni umutlara doğacak sende bırakıp gidiyorsun geceye beni gece farklı yaşama alsada hayatı sabah yine seni getirecek nerde sabahın saf beyazı bulutlarım yine mavi mi sabaha gün kızıla dönecek akşama ya güneş doğmazsa sabaha sen giderken arkana bakmadan geceye akşam sancıda geceye doğacak gece de bilinmez yaşamlara ben düşünde uyuyorum 18.12.03 Erol Şen |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aldatı
Bazen bir şiir mısrasında Bazen bir cümlenin okunuşunda Düşünceyle aldatıyı karşılama İnanmak olmayacak duaya Geçen ömre iyiydi aldatısı Yaşanan aşklara yapılan aldatı Güzel aşkları bir köşeye koy dursun aldatısı Yazılan mısralara düşen aldatılar Aramak bulamamak eskiye dönüş aldatısı Gün geçirme aldatıları haftalara aylara yıllara Düşlemek aldatının eş anlamı mı Düşlerin umuda ışıksızlığı mı Düşlerken mavinin özlemini Derin düşlerin maviye dönüşü gerçek Kırmızıya dönmesi umutsuzluk Hala pembe oluşu umudun varoluşu Renklerin oluşumuda bir aldatı Hala pembe düşlerim var deyince Aldatının derin çukurunamı düşüyor düşler Ya gelecek aldatıları Güneşin doğuşu güzel gün aldatısı Güneşin batışı geceye umudun düşü Ayın doğumu geceye ışık Bulutların ayı kapaması hüzün Gecenin sessiz yaşam sancısında Düşlerin bir başka geceye Aldatıların gelecek yeni güne Yeni düşünce umut yada umutsuzluklarına... Yaşayan insanlara güzel düşler Yaşayan ölü insanlara tekrar yaşama sevinci Yaşayan ama farkında olmayanlara Hatırlatılır düşler ve güzel aldatılar... 26.04.2002 Erol Şen |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Alışkanlık
Sevdanın anlamsız alışkanlıkları Alışkanlık mı hırs mı çözümsüz Bilinmez bir meçhule gidiyorsun yolcu Sen sensin kimse sen olamaz Yaptıkların sevdayı örseliyor anlamsız Acıtıyor ama yine yapıyorsun Bir aldatmacadır gidiyor hayatın Mailler bitti görüşmeler başladı Seni kaybetmek diyorsun yine yapıyorsun Ne yaptığını gerçekten bilmiyorsun yolcu Kalbim senindir diyorsun ama Yine saçmalıyorsun yolcu Bu nasıl sevdadır bu nasıl aşk Aldatmak bunun adı başka adı yok Bir kere yapıldımı alışkanlık yapar yolcu Birde gizler içindesin söylemiyorsun Nasıl yaparsın yolcu Vicdanın sızlamazmı, haklı görürken kendini Bu nasıl sevgi bu nasıl aşk yolcu Düşünmek ama nice düşünmek yolcu... 10.04.2002 Erol Şen |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anla ki
Amacım üzmek değil hiç bir zaman seni Görürsen gökyüzünde yalnız bir yıldız Merak etme alışır oda yanlızlığa Benim alıştığım gibi Bir hıçkırık devamlı takılı kalsa Canlansa resmim gözlerinin önünde İçin ürpermesin üzmek değil niyetim seni Anla ki seni hep seveceğim... 16.02.2001 Erol Şen |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Annem'e
Gece soğuk gece ayaz sen bilmiyorsun Ben yalnız sana bakıyorum camdan Sen yine bilmiyorsun annem Bize dönmeni bekliyorum umutla Ben yıldız ararken gökyüzünde sana dilek dilemeye Senin haberin yok güzel annem Ağzında göğsünde kolunda bir sürü alet İyileşmeni diliyorum annem Yıldızlar olmasa da gökyüzünde Bilirler onları sevdiğimi annem Sana bakarken camdan yaşaman için umutla Seni bağışlasın allahım bize Gece uzun ben yalnız ama seninleyim Seni bekliyorum yağmurlu gecede Yağmur yağıyor ama ıslatmıyor annem Çünki seni diliyorum tanrıdan Yorgun bedenin hafif kıpırtılar da Umut veriyor kıpırdaman Ama beni görmüyorsun annem Ne olur bize dön bizimle ol Yine kız bana annem istediğin kadar Kötülük yok içinde bilirim Sen yüreklerimizde çiçeksin Allahım çiçeğimizi söndürme... 18.09.2002 19.09.2002 de annem hakkın rahmetine kavuştu. Allah sevdiği kulunu yanına alırmış. Acı tatlı hatıraları ben de rahat uyu annem...... Erol Şen |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Annem ' e
Dün evdeki resmine bakarken dalgın gözlerle Ne çok güzelliklerin varmış bende Gülen gözlerin hep üzerimde Tanrı seni yanına alsa da 'Bayram gelmiş neyime' dercesine hasretim Gelen Anneler günü belki hüzün Biraz buruk be Annem Ellerini öpmek mis kokunu duymak vardı Giden günlerin ayların yılların ardından baktığım da Verdiğin öğütlerin bildik konuşmaların aklımda Ne kadar doğruysan o kadar söyledin Evlat yetiştirdin insan olan Sana sevgim azalmadı annem Artarak devam ederken yaşamda Mezarının başında gözyaşı dökmeyeceğim Yetiştirdiğin evladınla gurur duy diye Güllerini sularken baş ucunda Ne kadar severdin diye dökülürken dudaklarımdan Her bir yanında güller olsun Annem Sen benim canım.... 03.05.2004 Erol Şen |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|