![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ...Bitti...
yalın bir söz yaşanmışlığın ardından yüze göze vurulan bitkiselliğe sokmadan direk ötenazi'ye maruz bırakılan olası bir varsayım barındırmayan kiminde bir yavruyu kucaklamak gibi yüzündeki tebessümün tarifçesi ya da kiminin dibine pimi çekilmiş ızdıraplar bırakır gibi bir masalın yükünü çekmiş bremen mızıkacıları gibi okundun...geçti...BİTTİ. Bahadır Karaağaçlı |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ..Annem Küser
bakamam gözlerine başım öne düşer bendeki seni anlatamam annem küser alırım hayalini karşıma (zamanlı zamansız) sürerim bizi düşler ülkesine susarım içimde ne varsa sana dair seyrinle avunmakta güzel Bahadır Karaağaçlı |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() 24 Saat
daha 24 saat bile olmadı. bu yorgun gözler, yıllanmış şaraplar gibi bir gün gözlerinde doğmayı bekliyor. ne bir başka aşkı kaldıracak cesaret ne de sonsuza dek bekleyecek esarete sahibim saatler şaşkın takvimler durgun oysa! daha 24 saat bile olmadı bu şehirde hayat çoktan suskun. Bahadır Karaağaçlı |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() A Benim...
a benim.. bu mevsimde böyle geçti senden bi haber yoksun geçti ayrılık canıma yetti hasrete söz geçmezki a benim can kuşum uçma ellere kanatların kırılır düşersin dillere Bahadır Karaağaçlı |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağlasam Duyarmısın
ağlasam duyarmısın sende ağlarmıydın ayrıldığımıza bir sigara sarhoşluğunda bir of çekermiydin hayata ben her gece seni yazdım gökyüzüne ben her gece sen diye sarıldım şişelere ben her gece aşkınla sarhoş sarhoş azmı çektim yokluğunu sineye Bahadır Karaağaçlı |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ah Ulan İstanbul
ah ulan istanbul ne diye övünürsün kendinle! dilinede düştüm ya sonunda zil takıpta oynarsın şimdi.. beni de gömdün ya kara sularına helal be sana helal.. övün övüne bildiğin kadar keyfini sür Fatih'den kalma hanedanlığının ulan istanbul dilinede düştüm ya sonunda ... Bahadır Karaağaçlı |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ahh O Şarkı Yokmu...
ah o şarkı yokmu? ne zaman bir keman eşliğinde kulaklarıma değse ağlıyor senle dolu tüm hücreler. .. kaç mevsim oldu bilmiyorum ve kaç baharlara çığ düşürdüğü özleminin ne zaman zamanın geçiyor olmasına kansam sensiz her saniye tıkırtısı beynime ondörtlük şarjör boşaltıyormuş gibi .. kızıyorsun arıyorum gülümsüyorsun korkuyorum ağlıyorsun kanıyorum. eski bir anıdan kalma hayalin, apansız beliriyor gözlerimde kahroluyorum. .. her gördüğüm süret sanki sen sanki seni andırıyor bütün taklitler ve sanki bütün yemeklerin kokusu elinden çıkmış gibi.. boğazıma düğümleniyorsun kaçamıyorum. .. aniden bastıran sert kışlar misali tipiye yakalanıyorum sen her gülümseyişlerinde toz gibi dağılıyorum .. ah o şarkı yokmu? yine kanıyorum... Bahadır Karaağaçlı |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Akdeniz Tadında
yüzün değiyor yüzüme anlı apansız! akdeniz mevsimi tadında, doyumsuz bir akarsu yatağı gibi biriktire biriktire seni gözlerime taşıyorsun taşıyorsun içime, ne garipsi değil mi? boğuluyorum içimde kendimi öldüresiye... Bahadır Karaağaçlı |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Akşamlar(senli benli)
akşamlar hep böyle hüzün salıverirler cennet bahçelerine sen tomurcuk gül olursun açmanı istemem yaprağını güzellğin dert olur. akşamlar hep böyle bir mapushane türküsü gibi ah çektirir sebepsizce sen umut olursun koğuş koğuş görünmeni istemem avluda hayalin başıma dert olur. akşamlar hep böyle akşamlar hep demli akşamlar hep senli benli Bahadır Karaağaçlı |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aldanma! Bu Gözler Benim Değil...
aldanma! bu gözler benim değil çok zaman önce kaybettim onları belki bu yüzden içine kapanık belki bu yüzden hep bir özleme dalışı .. hep çalınmış aşklara denk geldi tuttuğum zarlar tamamlanamadan bir gönülde ya bir yol kenarı ya merdiven dibi.. ! bel ki! yaralarım ondan nasırlaşmış hep içimde .. aldanma! bu gözler benim değil bel ki! bir düş'e hayran hala bel ki! bu olan bitene... Bahadır Karaağaçlı |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|