![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ....Derken
Sevmeye kıyamam derken Eller aldı seni benden Yar yar diye inlerken Ben geçtim ben kendimden Şafak söküyor derken Evren hala karanlıktı Ellerim titriyor derken Gözlerim kan ağlıyordu Dokunmaya kıyamadım Sadece benim sandım Oysa ki eller kıymış sana Biçareyim sana yana yana Dokunmaya kıyamam sanarken Eller çaldı seni benden Ah ah diye yanarken Ben geçtim ben kendimden Gün doğuyor derken Düşüncem hala kararsızdı Başım dönüyor derken Kalbim vakitsiz sızlıyordu 17.11.2003 Pazartesi 18:00 Aydanur Başcı |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ...İçin için
Tek tesellim sendin Sende gittin ya, şimdi ben Yanarım için için Sende vurdunya, habersizce sırtımdan Şimdi ben, ağlarım için için Sende terkettin ya, Vefasızca, bencilce Şimdi ben, kahroluyorum için için Karagözlüm neden, çok gördün Yaşamayı bana Şimdi ben, ölüyorum için için Seninle doğmuştum, ben Seninle ölmeliydim Ama, sen beni Senden önce öldürdün. 2002 Aydanur Başcı |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Acılar
Karanlık bir odada, seni düşünüyorum Kadere yenik düşmüşlüğün, acısını yaşıyorum Kimbilir belki de; acılarımı gömmek,silmek Yaşamaktan daha zor ve; Daha acı verecek. Acılar yok olmaz, biliyorum. En sonunda, kalbimin bir köşesinde; Bir hatırası kalacak ve bu hatıra; Kalbimin bir köşesinde kalacak ve; Benim seni unutmamı, engelleyecek. 2000 Aydanur Başcı |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aklıma Sen Gelince
Dudaklarım ismini söylerken Hece hece, kelime kelime Resmini elime alırken Aklıma sen gelince Taşlara ismini yazarken Harflerle, cümlelerle Oturupta gök yüzüne bakarken Aklıma sen gelince Duvarda asılı resmine bakarken Ağlaya ağlaya, yıkıla yıkıla Mutlu günlerimi düşünürken Aklıma sen gelince Gözlerim gözlerine bakarken Sevinçle, neşeyle Kalbim senin için atarken Aklıma sen gelince 1999 Aydanur Başcı |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anla Artık
Ben sensiz yaşayamam Bir an bile yapamam Ne olur anla beni Anla artık Allah aşkına Bu soğuk şehrin ıssız Yalnız köşesinde Ansızın ölebilirim Anla artık Allah aşkına Duymuyormusun sesimi Hissetmiyormusun, acılarımı Ne olur anla beni Anla artık Allah aşkına Yağan yağmurun altında Durmadan ıslanıyorum Bir de gök gürültüsü yok mu... Anla artık Allah aşkına Çöken karanlığın içinde Yok olup gidiyorum Ölmüme yol almışcasına Anla artık Allah aşkına 2002 Aydanur Başcı |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anladım ki
Anladım ki herşey unutulmuyor Ne bugün nede yarın Herşeyi bir anda siler, Unuturum sanmıştım Oysaki yanılmışım İşte benim unutamadığımda sensin Sen beni öyle etkilemişsin ki Unutmak, vazgeçmek mümkün değil Senden ayrılınca sadece, Karanlıkla avundum, Onunla arkadaş oldum Sensizliği, yalnızlığı paylaşırcasına Anladım ki herşey, Karanlıkla paylaşılmıyor Hiçbir şey senin yerini doldurmuyor Unut, unut, unut diyorlar ama, Unutmak kolay mı Kolay olsa bende unuturdum elbet En sonunda bende unuttum ama, Seni değil unut diyenleri 2001 Aydanur Başcı |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anlamadan...
Nasıl oldu bilmiyorum En sonunda söylüyorum Sana olan aşkımı, sevgimi İnanki yalan değil Nasıl olduğunu anlamadan Seni delice sevmişim Denedim, ama olamadım Senden başkasına yar Şu deli gönlüme Söz geçiremedim İnanki yalnız seni Seni sevmişim Nasıl olduğunu anlamadan Umutsuz bir son için Sadece yarını beklemişim Yarınlar hep güzeldir diye Beklemiş durmuşum ben Ne yazıkki, yaşadığım bu günler Yarınlar değilmiş 2000 Aydanur Başcı |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anlamadım...
Sanmaki anlamadım Elveda deyip giderken Ellerinin titrediğini Gözlerime bakarken Beni hala sevdiğini Bana elveda ederken Sanmaki anlamadım Gözlerinin dolduğunu O kahveregi gözlerinden Dökülen yaşlar, senin Beni sevdiğini ele verirken Sanmaki anlamadım 1999 Aydanur Başcı |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anlarsın...
Birgün olurda karşıma çıkarsan Başkası var deyip beni yıkma Çünkü, seni benim kadar seven olmaz Belki seviyor diye yanılırsın Belki de sevmediğini anlarsın Anlarsın, anlarsın ama Bana acı çektirdikten sonra Oysaki, ben senin için neler yapmıştım Sana herşeyimi vermiştim Gözlerimi seninle açmıştım Dünyaya seninle gelmiştim sanki Ama sen kıymet bilmedin O kutsal sevgimin değerini bilmedin 1998 Aydanur Başcı |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Arıyorum
Seni çok seviyorum ama; Kavuşmamız imkansız Seni çok özlüyorum çünkü; Aklımdan çıkmıyorsun Seni çok istiyorum, Herşeyden çok, arzuluyorum Arzuluyorum, bunu biliyorum Sokaklara, yollara düştüm Sadece seni; unutmaya çalıştım İnan ki; geçen yıllarımı değil, Kaybolan kendimi, benliğimi arıyorum. 1998 Aydanur Başcı |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|