![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Acaba
Şiirlerde okurdum hep, Erkekler ağlamaz diye, İnanırdım... Çünki o zamanlar, Aşık olmamıştım, Sevmemiştim delice... Oysa bugün, O sözlerin doğruluğu, Şüphe uyandırdı bende, Çünki ağladım, Hem de hıçkırıklarla... Bu sonuca göre, Şimdi önümde iki şık var... Ya ben erkek değilim, Ya da; Erkekler de ağlarmış... Üstelik, Gözü yaşlı olarak bilinen, Bir kız için... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Adamın Biri
Sevgi doluydu özü, Dinlenirdi her sözü, Tutardı yanan közü, Gümüş tespihli adam... Mazlumlara ağlardı, Ne yürekler dağlardı, Hep karalar bağlardı, Gümüş tespihli adam... Birgün yalana doydu, Herkese posta koydu, Kendine mezar oydu, Gümüş tespihli adam... Bir hayat böyle bitti, Ellerden kayıp gitti, Bu çarkta o’da yitti, Gümüş tespihli adam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adı Papatya
Onu dertli görünce, ben de solardım, Gözleri nemli olsa, sessiz ağlardım, Rahat uyusun diye, nöbet tutardım, Kardeşim vardı benim, adı papatya... Saatlerce yolunu, bekler dururdum, Bir parça tebessümü, onda bulurdum, Her şeyimi paylaşır, mutlu olurdum, Sırdaşım vardı benim, adı papatya... Onun dostluğu bana, verseydi çile, Usanmak kelimesi, yasak bu dile, Uğrunda koşardım, mezara bile, Bir dostum vardı benim, adı papatya... Onun gibisi yoktu, küçük dünyamda, Görmek isterdim onu, her an karşımda, Keşke olsaydı şimdi, burada yanımda, Sevdiğim vardı benim, adı papatya... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adına Aşk Dediler
Gözgöze geldi ruhlar, ortak yönü buldular, Kanı coştu insanın, destan yazdı duygular, ******* gündüz oldu, kaçtı bütün uykular, Melekler destur verdi, adına aşk dediler... Hiç anlamı kalmadı, ne yazın ne de güzün, Durup dururken yürek, üstünde kaldı közün, Özlemek keyif verdi, beklemek biraz hüzün, Gözlerden yaşlar aktı, adına aşk dediler... Izdırap oldu yıllar, görmedi bir gün rahat, Sabrı taştı zamanla, dağları deldi Ferhat, Şirin orda da yoktu, gençliği gitti heyhat, Gönül hasretle öldü, adına aşk dediler... Varlık içinde kalpler, hep yokluğu yaşadı, Sitem kusup duygular, eşyasını topladı, Zincir vurdu gönlüne, gözlerini kapadı, Mezarında ot bitti, adına aşk dediler... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağaran Saçlarım
Saçımdaki beyazlar, mutluluktan düşmedi, Gönlüm bu yaşa geldi, mutlu gün görmedi, Sevip taptıklarım da, beni biraz sevmedi, Böyle vefasızlara, ağaran saç ne yapsın? .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağlamak
Hayatta, Hep gülmek olmaz, Bazen, Ağlamak ta güzeldir... İnan, Hep mutlu olunmaz, Arada bir, Ağlamak ta güzeldir... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağlarım
Sensizlikte, mümkün mü gülmek, Yıkarmış insanı, yürekten sevmek, Revaymış bana, bu hasreti çekmek, Akan gözyaşımı, siler ağlarım... Mutluyduk ikimiz, ne oldu bize, Getirmişti aşkımız, dertleri dize, Sebepsiz ayrıldık, kanıp bir söze, Başımı taşlara, vurur ağlarım... Yolum engel dolu, geçemiyorum, Ne isterler benden, bilemiyorum, İnan hayatı sensiz, çekemiyorum, Ağaran saçımı, yolar ağlarım... Rüyaymış seninle, yaşanan günler, Geçmişte kaldı hep, o tatlı sözler, Gülmez oldu bak, bu yaşlı gözler, Kaderime, isyan eder ağlarım... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağlayacağım
Kimseler görmez göz yaşlarımı, Kapatır yağmur, belki ayıplarımı, Unutacağım bütün yaşadıklarımı, Yağmur yağarken, ağlayacağım... Beynimden kaçacak örümcekler, Ne dert kalacak, ne de hüzünler, Açacak iki yüzümde, gülücükler, Yağmur yağarken, ağlayacağım... Huzur yağacak, kalbime gökten, Sırılsıklam olacağım, sevinçten, Kurtulacağım, büyük bir yükten, Yağmur yağarken, ağlayacağım... Bir bir boşalırken, dolu şişeler, Ne sen olacaksın, ne de dertler, Yalnız başıma kalayım, boş ver, Yağmur yağarken, ağlayacağım... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağlayamam
Kanadı yüreğimde, hep derin yaran, Aklımı başımdan aldı, bu kara sevdan, Seni öyle coşkuyla, sevdim ki ben inan, Gözlerimde yaş olursun, ağlayamam… Daraldı günden güne, geniş hudutlar, Bir başka bahara kaldı, büyük umutlar, Senin için ağlarken, gökte ak bulutlar, Gözlerimde yaş olursun, ağlayamam… Resimlerin duvardan, bana bakarken, Alev gibi bakışlarınla, beni yakarken, Bak, gökten bir yıldız daha kayarken, Gözlerimde yaş olursun, ağlayamam… Odama bir güneş gibi, doğuyor yüzün, Terk etmez bu gönlümü, dert ile hüzün, Kavuşmak umuduyla, belki de bir gün, Gözlerimde yaş olursun, ağlayamam… |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ah Bu Dilimiz Yokmu
Ona sahip olmak, kuvvet ister, Bazen en güzel sözleri sarf eder, Bazen de, acımasızca hançerler, Ah! Bu zalim dilimiz yok mu... Ne çekersek biz, ondan çekeriz, Ona kanar, ne isterse söyleriz, Onunla rezil, onunla da veziriz, Ah! Bu kalleş dilimiz yok mu... Seviyorum der, arada kendisi, Başlarsa acımasızdır eleştirisi, Dediği dediktir, boştur gerisi, Ah! Bu inatçı dilimiz yok mu... Severse, süt dökmüş bir kedidir, Kızdığında ise, yakıcı bir alevdir, Ne yenilir, ne de yutulur şeydir, Ah! Bu iki yüzlü dilimiz yok mu... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|