www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 02-28-2007, 01:35 PM   #1
eusclup
Geçerken Uğradım

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 34023
İtibar Gücü: 1383
Rep Puanı : 1762
Rep Derecesi : eusclup is a jewel in the rougheusclup is a jewel in the rougheusclup is a jewel in the rougheusclup is a jewel in the rougheusclup is a jewel in the rougheusclup is a jewel in the rougheusclup is a jewel in the rougheusclup is a jewel in the rougheusclup is a jewel in the rougheusclup is a jewel in the rougheusclup is a jewel in the rough
Thumbs up EN iYi!10 parmak Klavye Ögreticisi; Cool Type Master v1.6(Resimli Anlatim + NO RAPiD)

***10 parmak Klavye Ögreticisi; Cool Type Master v1.6(Resimli Anlatim + NO RAPiD);

Bu program sayesinde 10 parmak klavye ögrenmek artik daha zevkli!!!

***Programi Yüklemeden Asagidaki Resimlere Tiklayin ve AYRINTILI BiLGi EDiNiN!!!

1)

2)

3)

4)

5)

6)

7)

iSTE PROGRAMIN DOWNLOAD LiNKi;

http://www.filefactory.com/file/20f1e6

SiFRE: eusclup

------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------

ÖNEMLİ NOT: Filefactory.com dan dosya indirmekte problem yaşıyorsanız; Lütfen Aşagıdaki 2 Yöntemden 1ini Kullanın!;

A)Filefactory.com dan Direkt İndirme:

Lütfen Aşağıdaki Resimlere Sırayla Tıklayarak Kırmızı İle İşaretli Yolları İzleyin!;

1)

2)

3)

4)

B) "Universal Share Downloader v1.34 Beta 8 (Türkçe)" Programı ile İndirmek;

Capsı Tıkla Büyüsün!!!

Bu program sadece filefactory.com dan degil dünyadaki hemen hemen her download sitesinden kolaylıkla dosyaları indirebileceksiniz.Siz linki ekleyin şifreyi yazın o size download bitince haber versin.ÜSTELİK TÜRKÇE!!! Kullanımı son derece kolay olan programı LÜTFEN SIK SIK GÜNCELLEMEYİ UNUTMAYIN!!!

İşte Linki;

http://rapidshare.com/files/15819744...oader134b8.rar

Şifre: eusclup

Son düzenleyen: eusclup; 03-06-2007, 05:00 PM..
eusclup çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı