www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 01-25-2007, 01:54 PM   #1
alexdesouza20.07
ÇaKaL Üye

alexdesouza20.07 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 136
Üye No: 7326
İtibar Gücü: 1826
Rep Puanı : 11245
Rep Derecesi : alexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond repute

Türk Kalp Vakfı’nın ’dört efsane başkan’ Selahattin Beyazıt, Ali Şen, Süleyman Seba ve Mehmet Ali Yılmaz’ın girişimleriyle gerçekleştirdiği ’Eski dostlar yemeği’ne F.Bahçe yöneticisi Ali Koç damgasını vurdu. Yaşayan en eski futbol adamlarından 95 yaşındaki Faik Gökay’dan, genç nesil yorumcusu Rıdvan Dilmen’e kadar çok sayıda spor adamının yer aldığı yemekte Ali Koç adeta ev sahibi gibiydi. Gece boyunca tüm masaları dolaşan, ve hemen herkesle sohbet eden Koç, spor dünyasına ısındığını ve kalıcı olacağını kanıtlamak ister gibiydi.

BEŞ BAŞKAN BİRARADA
G.Saray'ın 100’üncü yılında bile biraraya gelmeyen 5 başkan Selahattin Beyazıt, Ali Uras, Alp Yalman, Faruk Süren ve Mehmet Cansun, gecede aynı masayı paylaştı. Uzun süre sohbet eden bu beşliye bir ara Fatih Terim de katıldı. Gecenin bir diğer yıldızı ise Beşiktaş’ın efsane başkanı Süleyman Seba idi. Oturduğu her masadan kahkaha seslerinin yükselmesine neden olan Seba, başta Aziz Yıldırım olmak üzere birçok spor adamına da takılmadan edemedi. Gecenin en keyifli isimleri arasında yer alan, hatta medyanın görüntü almasına bile kızmayan F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın, eski bakan Mehmet Ali Yılmaz’a yaptığı açıklama ise gecenin bomba haberiydi. İşte,Yıldırım ile aynı masayı paylaşan M.Ali Yılmaz’ın açıklamaları:

YILDIRIM DA KATILIYOR
“Çok güzel bir geceydi, devamını getireceğiz inşallah. Tokalaştığımızda sıkarak elimi acıtan 95 yaşındaki Faik bey de, Süleyman ağabey de genç delikanlı gibiydiler. Küçük Koç gecenin yıldızıydı. Herkesle konuştu, her masaya gitti. Ben Aziz Yıldırım başkan ile aynı masadaydım. Ona ’Ali Koç için geleceğin F. Bahçe başkanı deniyor, ne diyorsun?’ dedim. Aziz başkan da ’Evet aynen öyle, bizim gelecekteki başkan adayımızdır’ yanıtını verdi. Bence de çok iyi olur. Genç işadamlarının futbol ailesine katılması önemli.” Gecenin organizatörlerinden Ali Şen de ortaya çıkan dostluk ve beraberlik görüntüsünden çok memnundu. Onun da yıldız adayı Ali Koç’tu ve onun da ilginç yorumları vardı. İşte Ali Şen’in sözleri:

‘DÖRT ELLE SARILMIŞ’
“Birbirini 35 yıldır görmeyenler geldi bu yemeğe. Düşünün, 1913 doğumlu Faik Gökay ağabeyimiz kalktı, geldi. Nazmi Bilge gelemediği için oğlunu gönderdi. Müthiş bir kaynaşma oldu. Futbolda çok bölünmüşlük var. Bunları gidermek lazım, bu yemek de buna vesile olacaktır. Ali Koç gecenin en dikkat çekici isimlerinden biriydi. Eskiden onun gibi ünlü işadamları yönetimlere girer ardından da ‘Burada insanlar birbirini yiyor. Ben nereye düştüm’ deyip hemen kaçarlardı. Şimdi Ali Koç küsecek diye ödüm kopuyor. Ama baktım ki dört elle işe sarılmış. Bence örnek alınmalı. Bana göre geleceğin başkanı olmalı. Aziz Yıldırım için ’Stat yaptı da ne oldu?’ diyorlar. Stat hep oradaydı. Ama bizler yapamadık, o yaptı helal olsun.”

Altın sarısı bir güneşin lacivert okyanuslarına gömün bizi. Bırakın üzerimizde çubuklu forma yüreğimizde sevdası kalsın!

alexdesouza20.07 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı