![]() |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 7 Thanked 62 Times in 23 Posts
Üye No: 10343
İtibar Gücü: 1466
Rep Puanı : 3120
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Arkadaşlar mrb....
Bizim Dükkanımıza yaklaşık birhafta önce kapkaççılar dadanmıştı.. o günden bu yana içimi bişeyler kemiriyor acaba birdaha gelirler mi diye.. Sizlerden istegim benim eski bir pc vardı bu pc ye webcam takıp akşam olup biteni kaydetmesini istiyorum.. BÖyle bir program varmı???? Birde olursa evde internet üzerinden izlemek isterim Dükkandaki görüntüyü.. Lütfen bana yardımcı olun,,,Bu kapkaç olayı insanın rüyasına bile giriyor.. Allah Kimseye Böyle Bir bela Vermesin.. Adamlar iyice Azıttı bu aralar..
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 111 Thanked 1,308 Times in 803 Posts
Üye No: 4863
İtibar Gücü: 3037
Rep Puanı : 65437
Rep Derecesi :
|
![]() ExServer adlı bir program var onu kullanırsan izleyebilrsin ama pro kamera içindir
webcamle izleyemessin çünkü webcam chat amaçlı oldundan güvenlik kamerası olarak kullanamzsınız
![]() |
#3 | |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 7 Thanked 62 Times in 23 Posts
Üye No: 10343
İtibar Gücü: 1466
Rep Puanı : 3120
Rep Derecesi :
|
![]() Alıntı:
var demişlerdi böyle bir program...
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
İsrail kafilesi için sıkı güvenlik | Shekil | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-21-2008 11:03 PM |
Çelik: Sosyal güvenlik için öneri getirsinler | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-09-2008 08:50 AM |
Güvenlik Konseyi'nde İran için uyuşmazlık6 Aralık 2006 | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-06-2006 11:16 AM |
Güvenlik kamerası erkekler tuvaletinde ağzına alan kızı görüntülemiş.. ŞOK! | yaramon | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-17-2006 11:59 PM |