![]() |
|
Türkiye 2. & 3.Ligi Türkiye 2. ve 3.liginden haberleri bu bölüm altında paylaşabilirsiniz. |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 5 Thanked 16 Times in 15 Posts
Üye No: 4
İtibar Gücü: 3537
Rep Puanı : 67186
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hacettepe'de görev dağılımı!
Bank Asya 1. Lig takımlarından Hacettepe'de, olağanüstü genel kurulun ardından, yönetim kurulu görev dağılımı yaptı. Geçen sezon Turkcell Süper Lig'den Bank Asya 1. Lig'e düşen Hacettepe'de 3 gün önce yapılan olağanüstü genel kurulda yeniden başkanlığa seçilen Turgay Kalemci ve yönetim kurulu kendi arasında görev dağılımını gerçekleştirdi. Hacettepe Spor Kulübü'nün yeni yönetim kurulunda görev dağılımı şu şekilde oluştu: ''Asbaşkan Subhi Acar Yalçınkaya, ikinci başkan Yiğit Ali Emekçi, ticaretten sorumlu asbaşkan Veli Balat, basın sözcüsü Adnan Dinçer, basın sözcü yardımcısı İsmail Kalemci, projeler sorumlusu asbaşkan Veli Balkır Gürpınar, sosyal işler sorumlusu asbaşkan Ömer Bülent Arslan, altyapı ve amatör branşlar sorumlusu Yıldıray Yoldar, genel sekreter Resul Yolcu, tesis ve yatırımlar sorumlusu Yusuf Hasançebi, taraftar ve halkla ilişkiler sorumlusu Türker Kunar, hukuk işleri sorumlusu Mustafa Haholu, mali işler sorumlusu asbaşkan Sinan Aydın, sayman Yılmaz Kaplan, sağlık işlerinden sorumlu asbaşkan Nevzat Reha Tandoğan, proje ve teknik araştırmalar sorumlusu Güney Özcebe.'' |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|