![]() |
|
Türkiye 2. & 3.Ligi Türkiye 2. ve 3.liginden haberleri bu bölüm altında paylaşabilirsiniz. |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 5 Thanked 16 Times in 15 Posts
Üye No: 4
İtibar Gücü: 3536
Rep Puanı : 67186
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Konyaspor'da tek alternatif var!
Bank Asya 1. Lig takımlarından Konyaspor'un teknik direktörü Hüsnü Özkara, tek düşüncelerinin şampiyonluk olduğunu ve başka bir alternatiflerinin bulunmadığını belirtti. Özkara, kulübün resmi internet sitesinde yayınlanan açıklamasında, Konyaspor'un çok önemli bir marka olduğunu, bu markanın var olan değerini mutlaka yükseltmeleri gerektiğini kaydetti. Konya ve Konyaspor'un kendisi için yerinin ayrı olduğunu ifade eden Özkara, ''Konya benim ikinci şehrim. Ben burada şampiyonluğu yaşadım, burada halkla bütünleştim. Konyaspor ile adımız tarihe geçti. Yıllar sonra bile 'Konyaspor 2002-2003 sezonunda Hüsnü Özkara ile şampiyonluk yaşadı' sözleriyle oluşacak mutluluğu dünyada satın alacak para yoktur'' dedi. Özkara, hedeflerinin 2002-2003 sezonundaki şampiyonluğu yeniden yakalamak olduğunu belirterek, şunları kaydetti: ''Konyaspor ve Konya şehri Turkcell Süper Lig'e alışmıştı. Küme düşmenin ardından yaşanan büyük bir şok var. Bu şoku mutlaka atlatmamız lazım. Bunun için Konyalıların inanacağı, güveneceği bir takım oluşturmamız lazım. Çok zorlu bir ligdeyiz. Bu ligde koşmayan, mücadele etmeyen takımların başarılı olması düşünülemez. İyi oyuncu olabilirsiniz ama takım olamazsanız başarılı olma şansınız olmaz. Tek düşüncemiz bu takımı şampiyon yapmaktır. Başka bir alternatifimiz yok.'' Konyaspor taraftarının kendisine gösterdiği ilgiye de teşekkür eden Özkara, ''Ben geldikten sonra şehirde olağanüstü bir teveccüh ile karşılaştım. Her kesimden müthiş bir inanmışlık ve destek var. Bu inanmışlığı da boşa çıkarmayacağız ve Konyalıları yine sokağa dökeceğiz'' dedi. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|