www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Kültür & Sanat > Yemek Tarifleri

Yemek Tarifleri En İyi En Güzel Yemekler,İçecekler ve Dahası.

CevaplaCevapla
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Old 07-24-2009, 08:40 PM   #1
F.S.Mehmet1453
Aşmış Üye
 
F.S.Mehmet1453 Kullanıcısının Avatarı
 
Üyelik Tarihi: Jun 2007
Konum: İstanbul
Mesajlar: 50,906
Teşekkür Etme: 70
Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12093
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi : F.S.Mehmet1453 has a reputation beyond reputeF.S.Mehmet1453 has a reputation beyond reputeF.S.Mehmet1453 has a reputation beyond reputeF.S.Mehmet1453 has a reputation beyond reputeF.S.Mehmet1453 has a reputation beyond reputeF.S.Mehmet1453 has a reputation beyond reputeF.S.Mehmet1453 has a reputation beyond reputeF.S.Mehmet1453 has a reputation beyond reputeF.S.Mehmet1453 has a reputation beyond reputeF.S.Mehmet1453 has a reputation beyond reputeF.S.Mehmet1453 has a reputation beyond repute
Cinsiyet : Erkek
Varsayılan Kuskuslu Dana Kebabı

KUSKUSLU DANA KEBABı

MALZEMELER

1 kG süt danası
yarım paket margarin
yarım kilo kuskus
2 orta boy söğan
1 çorba kaşığı domates salçası
2 orta boy domates
5 sivri biber
tuz, karabiber


HAZIRLANIŞI

Yarım paket margarini bir parçasını etler için, bir parçasını kuskus için kullanmak üzere ikiye bölün Sonra etleri kavurun , suyunu salıp çeksinler Ince doğradığınız soğanları katıp öldürün Ardından salçayı koyun, yaklaşık iki su bardağı suyu da ekleyip tencereyi kapatın Etler iyice pişinceye kadar orta ateşte kaynatmaya devam edinm Ayırdığınız yağda kuskusu bir tahta kaşıkla karıştırarak kavurun Rengi değişmeye başlarken tencereyi ateşten alın, pişen etlere katın Kabuğunu çıkardığınız ve irice doğradığınız domatesleri, yeşil biberleri de katın Suyunu ayarlayın, su kuskusun üstüne geçmesin Orta ateşte suyunu çektirin Gerekirse biraz daha sıcak su gezdirin Suyun ayarlanmasında ateşinizin kuvveti, kuskusun cinsi, kavurma süreniz belirleyici olacaktır Bu yüzden kuskuslar ne çorba olacak nede çok diri kalacak şekilde suyun miktarını ayarlayın Daha sonra demlendirip, şöyle bir karıştırın ve sıcak sıcak servis yapın
F.S.Mehmet1453 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla


Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı


Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:05 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.