![]() |
|
Yemek Tarifleri En İyi En Güzel Yemekler,İçecekler ve Dahası. |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Konum: İstanbul
Mesajlar: 50,906
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12093
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() 40 gr ton balığı 20 gr dana jambon 1 tatlı kaşığı dolusu kapari 2 yemek kaşığı krema Yarım çay kaşığı muskat Yeteri kadar tuz, beyazbiber 110 gr penne makarna (Yaklaşık 1/5 paket) 1 yemek kaşığı zeytinyağı 2 diş sarımsak 1/6 bağ dereotu Yemeğin Tarifi Penneyi 8-10 dakika haşlayın ![]() Tavaya zeytinyağı ve sarımsak koyup soteleyin ![]() ![]() Makarna ile karıştırıp, dereotu ile süsledikten sonra servise sunun ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|