![]() |
|
|||||||
| Yemek Tarifleri En İyi En Güzel Yemekler,İçecekler ve Dahası. |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Konum: İstanbul
Mesajlar: 50,907
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12116
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Malzemeler
2 Su Bardağı Pirinç 3 Çorba Kaşığı Tereyağı 3 Su Bardağı Et Suyu 250 gr Kestane, Tuz Yemeğin Tarifi Kestaneleri ıslatıp kenarlarına birer çentik atın 150 derece ısıdaki fırında 40 dakika kadar pişirin Böylece hem pişecek hem de kabukları kolayca soyulacaktır![]() Kabuklarını soyduğunuz kestaneleri yağda soteleyin Pirinci ekleyip kavurmaya devam edin 3 su bardağı et suyu ve tuzu ilave ederek pişirin![]() Not: Dilerseniz pilava safran da ekleyebilirsiniz ![]() Tane tane pilav için Pilav piştikten sonra üzerine kağıt havlu veya gazete parçası örtüp tencerenin kapağını kapatın ve demlenmeye bırakın ![]() __________________ |
|
|
|
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|