www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Her Telden > Serbest Kürsü

Serbest Kürsü Diğer bölümlere uymayan her konuyu bu başlık altında açınız..

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 12-02-2009, 07:07 PM   #1
exelecell
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 78391
İtibar Gücü: 1201
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : exelecell is on a distinguished road
Varsayılan lütfen geri dön karıcım..!

Özür diliyorum bu güne kadar senden hiç özür dilemediğim için.Özür diliyorum dağınıklığım, vurdum duymazlığım için özür diliyorum.Sana hiç çok güzelsin demediğim için,farkettiğim halde saçlarını farketmemiş gibi davrandığım için,sana hiç çiçek almadığım için özür diliyorum.hafta sonları senle gezmek yerine halısaha maçlarına gittiğim için,doğum gününü hatırlamadığım,hayvan gibi horladığım,yatağın büyük bölümünü kapladığım ve yorganı hep üstünden çektiğim için özür diliyorum.özür diliyorum akşamları iş çıkışında direk eve gelmediğim için.kumandayı elimden bırakmayıp son ses futbol maçı izlediğim için,kedini balkondan aşağı attığım için özür diliyorum.özür diliyorum geçen sene geri geri gelirken sana çarptığım için.ama kabul et sende çok kötü bir mavinsin;haa.. bide geçen hafta bir tencere yemeği penreden fırlattığım için ama gülüm sende çok kötü bir aşçısın yemeğe o kadar acı biber koyulurmu? ağzım yandı yaa.bak üç gün oldu sen gideli şimdiden öyle özledimki seni ben tüm hatalarımın farkındayım hepsi için özür diliyorum.Ama sende dört dörtlük diyilsin hani.bir başladınmı dırdır etmeye içimden balkondan atlamak geliyor ama razıyım yine dırdırına olsun gel bir daha sen dırdır ederken pardon konuşurken kafamı yastığın altına gömmeyeceğim ya karıcım bulaşıklar da çoğaldı evde pislikten ölmemi istemiyorsan gel.seni özlediğim için gel sen benim başımın tacı yumamın ve gönlümün sultanısın lütfen geri dön
exelecell çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:02 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.