www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 03-19-2006, 07:10 PM   #1
Tathar Elanessé
ÇaKaL Üye

Tathar Elanessé Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 145
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2027
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi : Tathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond repute
Varsayılan RECEP TAYYİP ERDOGAN ne kadar başarılı.....!

arkadaşlar sayın başbakanımız ne kadar başarılı.....?
bakalım vatandaş olarak başbakanımızı ne kadar başarılı buluyoruz......!

ilk cevab benden olsun ben icraat larını başarılı bulmuyorum.....!

not:arkadaşlar burada yapacagınız yorumlarda su husuları göz önünde bulundurarak yapacagınıza guveniyorum,tartışagımız kişi T.C. BAŞBAKANIDIR
begensekte begenmesekte bu boyledir.......!
yorumlarını eksik etmeyen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.......!
saygılar
flywalker

Tanıdıktı yalnızlık oysa
Haklısın belki yanımda
Hazırdım bu kez mutluluğa
Nerden çıktı şimdi bu ayrılık

Öyle boş öyle boş ki bu dünya
Güneşim sandım seni oysa
Girdabın içinde yaşarken
Yakamoz yakamoz çakar aklıma

Susadım sana tek bir nefeste
Yaşadım aşkımı bir heveste
Gözümün önünde durma n''olur
Yaşamak öyle zor ki bu bedende

Hadi yoluna eyvallah
Mutlu ol gülüm işallah
Sen geçen günün ardından
Bi başına kalma inşallah
Tathar Elanessé çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 03-19-2006, 10:58 PM   #2
cambo
Geçerken Uğradım

cambo Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 5
Üye No: 5385
İtibar Gücü: 1450
Rep Puanı : 260
Rep Derecesi : cambo has a spectacular aura aboutcambo has a spectacular aura aboutcambo has a spectacular aura about

argosu ve kabadayı raconu gerçekten takdire şayan olan bir başbakanın hükümeti :smile:...şaka bi yana bence bugünkü iktidar ülkeyi kendi reklamları için sömürüyo... sonra da sanki mahalle kavgası yapar gibi üste çıkmaya çalışıyo... bu güne kadar bu iktidarın reel anlamda bana göre hiç bir faydası yoktur.. çıkardıkları yasalar düzenlemeler zaten Avrupa birliğinin veya buna benzer ululararası yaptırım gücüne sahip olan her hangi bir kuruluşun Türkiye Cumhuriyetine eninde sonunda dayatacağı veya en azından köprünün ayısı bunlar diyeceği - ki köprüden geçireceği tartışılır- unsurlar. zaten devrilen veya devirelen geçmiş iktidarın da aksak tutsak çıkarabileceği basit düzenlemeler... onun için çıkarılan yasalar öle türkiyeye sosyal anlamda çığır açacak şeyler değil.. zaten hükümet de bunun farkında.. sadece bunları halkın gözüne olağan üstü şeyler gibi gösterip bi dönem daha türkiyede reklam yapmak bugünkü iktidarın tek amacı.. unakıtanın oğlu bu hükümette yumurtayı kırdı öbür dönemde tavuk çiftliği açar tabii kuş gribi olmassa...- kuş gribi olan kim tartışılır-:smile: :smile:
not :sanki hükümeti eleştiriyo gibi gözüküyo ama başbakanın icraatı demek zaten hükümet demek gibi geliyo bana

Son düzenleyen: cambo; 03-19-2006, 11:02 PM..
cambo çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 03-19-2006, 11:46 PM   #3
scarface
Müstakbel Üye

scarface Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 17
Üye No: 5230
İtibar Gücü: 1478
Rep Puanı : 1010
Rep Derecesi : scarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura about

Dokunulmazlıkları kaldıracağım dedi > kaldırmadı... Bu hususta eski politikacılardan hiç bir farkı yok! Bu öyle yabana atılır bi şey de değil; doğru isen; dürüst isen hiçbir şeyden korkma derim ben...
Çift şeirtli karatolu ihalesinde ihaleyi sayıştay denetiminden çıkarmak için, taban fiat olan 750 milyarın altına 749 milyar TL'den parçalara bölerek ihale etti. Doğru iş yapıyorsan denetimden niye korkuyorsun.... korkma...
Altyapıyı hazırlamadan "hızlandırılmış tren" uygulaması başlattı... Sonuç: 37 can verildi... Suç her zaman olduğu gibi en küçük birimin üstüne atıldı...
Alkollü ürünlere olağanüstü vergi arttırımı yaparak > evvelden seyrek olan "sahte rakı" üretimini hortlattı. Onlarca kişinin ölümüne dolaylı yoldan sebebiyet verdi...
Şu linkte: http://www.cakal.net/showthread.php?t=13088 rezilikleri ve yolsuzlukları anlatılan Maliye Bakanı'nın suçlu olup olmadığına karar verilecek olan yargılanmasını engelledi (gensoruları verdiği emirle vekillerine red edilmesini sağladı).
En önemlisi fakir/fukarayı sorunlarına çözüm getirecek projeleri sunacağı yerde > 5-10 torba kömür yardımı vs.ler ile geçici göz boyayıcı politikalar güttü. Tribünlere oynadı...
1 Mart tezkeresinde ABD'nin Irak'taki katliamlarına Türkiye'yi de ortak edecekti ki; muhalefet ve partisindeki onurlu bazı milletvekilleri sayesinde bu durum engelledndi..
K.K.T.C'de diplomasi masasında toprak verme pazarlığı yaptı. Şehitlerimizin kanlarıyla kazanılan toprakların önewmli kısmın geri vermeyi kabul etti (Karpaz vs....) Rauf Denktaş'ı neredeyse vatan haini ilan etti. Hiçbir yeni politika geliştirmeden 40 yıllık Kıbrıs Politikamızı çöpe attı....
Silah ihalelerinin İSRAİL firmalarına verilmesini devam ettirerek > "Müslüman" kimliğini öne çıkaran Başbakan; Müslümanların öldürülmesinde İsrail'e mali kaynak sağlamış oldu ve oluyor da... (Gerçi bu eskiden beri yapılan bir politikadır > "silah ve teçhizat ihalelerinin İsrail firmalarına verilmesi; ancak Başbakan burada herhangi bir yenilik göstermedi).
Türban sorununu çözeceğim dedi > yetkileri olmasına rağmen çözemedi.
Başbakana yakışmayan uslüp kullandı "lan" ifadesi...
Staratejik öneme sahip Devlet teşekküllerini yabancılara peşkeş çekercesine sattı.
Türk Telekom ihalesinde yıllık kârına, taksitle yabncılara peşkeş çekildi...
Ayrıca kişi başı GSMH 5000 $ olması bir şey ifade etmez. Gidin bakın büyük şirketlerde asgari ücretle çalışıyor herkes. Bu para kapital sahiplerine gidiyor. Büyük çoğunluğu da yabancı olan kapital sahiplerine.... Kısacası gelir dağılımındaki uçurum büyüdü....

En önemlisi de Atatürk'ün kurduğu > laik, demokratik cumhuriyet rejimini içselleştirememiş olmasıdır....
Saymakla bitmez...
Old 03-20-2006, 12:33 AM   #4
Tathar Elanessé
ÇaKaL Üye

Tathar Elanessé Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 145
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2027
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi : Tathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond repute

elinize klavyenize saglık arkadaşlar valla moralim düzeldi.......!
şimdi diyeceksiniz senin bunları duyunca moralinmi düzeliyor sen sadistmisin...?
konuyu açarken çekiniyordum bir kısım üyeler pervasızca kufur edecek diğer tarafta,taraftar psikolojisiyle başbakana sahip çıkacak iyikide açmışım ama muhalefetttttt nerede hadi bu adamı bana savucak adam arıyorum biraz hararetlenip forumu dahada canlandıralımmmmmmmmmmmm.....!

Tanıdıktı yalnızlık oysa
Haklısın belki yanımda
Hazırdım bu kez mutluluğa
Nerden çıktı şimdi bu ayrılık

Öyle boş öyle boş ki bu dünya
Güneşim sandım seni oysa
Girdabın içinde yaşarken
Yakamoz yakamoz çakar aklıma

Susadım sana tek bir nefeste
Yaşadım aşkımı bir heveste
Gözümün önünde durma n''olur
Yaşamak öyle zor ki bu bedende

Hadi yoluna eyvallah
Mutlu ol gülüm işallah
Sen geçen günün ardından
Bi başına kalma inşallah
Tathar Elanessé çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 03-20-2006, 01:24 AM   #5
GeCeLeR
Guest

Üye No:

Bu Milletin İnsanları Size Cumhuriyet Yakışır
Mustafa Kemal Atatürk

İktidar da AKP [Allah - Kur'an - Peygamber]

atamızın bu söylemine karşılık bu partnin iktidarda olmasında şahsi olarak rahatsızım ve ne icraatlerini ne kendilerini sevmiyorum beğenmiyorum onaylamıyorum v.s

Saygılar
GeCeLeR
Old 03-20-2006, 01:37 AM   #6
x_YagMuR_CiNi_x
Geçerken Uğradım

x_YagMuR_CiNi_x Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 1
Üye No: 10725
İtibar Gücü: 1427
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : x_YagMuR_CiNi_x is on a distinguished road

bu Basbakanin aslinda gecmise bakildiginda digerlerinden pek bir farki oldugunu sanmiyor. yani surekli iktidara gelenlerin bir ic hesapla geldikleri, cikarlari dogrultusunda birseyler yaptiklari cok bariz. hepsinin hesaplari baskadir belki ama is hep sahsi cikarlarda son buluyor. Birileri iktidara geliyor birseyler yapiyor ve bi sekilde bunlara muhalefetler cikiyor, ve halk aa bak muhalefet hakli diyorda o kisilerde basa gelse bence pek bir fark olmayacaktir. cunku ben sahsen gecmisteki butun liderlere baktigimda, Mustafa Kemal Ataturk gibi gercekten sahsi degilde yurt cikarlarini dusunerek, vatan icin icten yurekten savaslar veren, cabasini ulke kalkinmasi ve huzuru ozgurlugu icin harcayan bir lider animsayamiyorum. guc ve iktidar savasi, ego tatmini kesimlere ayrilip yapilan haksizliklar var oldukca bu boyle gidecektir. Gerek sagi gerek solu tamamen kendini vatana adayan bir lider goremiyorum. boyle lanse edilmeye calisiliyor, AKP lideri ve su anki T.C Basbakaninda yaptigi gibi. ama tamamiylede karsi degilim. gerekli bir kac seyde yapmamis degil. ama iki yanlis bir dogruyu goturur misali, genel anlamda onaylamiyorum. ve artik bu ulkeyi ATATURK cizgisinde onun emaneti dogrultusunda goturecek halkina onem veren bir lider umut ediyorum.
Old 03-20-2006, 03:59 AM   #7
sonnnefes
ÇaKaL Üye

sonnnefes Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 285
Üye No: 2594
İtibar Gücü: 1966
Rep Puanı : 16049
Rep Derecesi : sonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond repute

eskilerden daha ii oldugu kesin ama din'i siyasete alet etmeseler cok daha ii olacak eminim....
sonnnefes çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 03-20-2006, 11:16 AM   #8
bluekeys™
Forum Demirbaşı

bluekeys™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 594
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3939
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi : bluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond repute

söylenen rakamlar güncel hayata yansımadı herşey ucuzladı ama benim yaşam sıtandartım halen yerinde sayıyyor eskidende cebimdeki para ile bişey alınmıyordu şimdide ozaman değişen ne çamaşır makinası ucuzladı ama ben her ay 3-4 tane çamaşır makinası almıyorum...yani lafın özü herşey boş vaatlerle geçiyor biz yol yaptık köprü yaptık nutukları ile bu ülke yürümüyor ama bir yandanda muhalefet yok iktidar partisi herşeyi istediği gibi yörütüyor muhalefet ise kendi çıkar kavgalarıyla mahalle söylemi ile sataşmaya devam ediyor kısacası vatandaşı düşünmek yerine kendi çıkarları için çatışıyor...

[sakın] bana bulaşma kalp kırarım bazen]
bluekeys™ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 03-22-2006, 10:03 PM   #9
by_hacker
Geçerken Uğradım

by_hacker Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 7285
İtibar Gücü: 1433
Rep Puanı : 110
Rep Derecesi : by_hacker will become famous soon enoughby_hacker will become famous soon enough

arkadaslar demıssınızde eskilerden iyi (ŞİMDİKİ HÜKÜMET)yapmayın lütfen eskilerden hiç bi farkı yok sadece kendi probaganda sını yeterince yaoıyor o kadar
Old 03-26-2006, 05:29 PM   #10
superman100
ÇaKaL Üye

superman100 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 98
Üye No: 9447
İtibar Gücü: 1617
Rep Puanı : 210
Rep Derecesi : superman100 is on a distinguished roadsuperman100 is on a distinguished roadsuperman100 is on a distinguished road

Alıntı:
İlk Gönderen GeCeLeR
Bu Milletin İnsanları Size Cumhuriyet Yakışır
Mustafa Kemal Atatürk

İktidar da AKP [Allah - Kur'an - Peygamber]

atamızın bu söylemine karşılık bu partnin iktidarda olmasında şahsi olarak rahatsızım ve ne icraatlerini ne kendilerini sevmiyorum beğenmiyorum onaylamıyorum v.s

Saygılar
GeCeLeR

ben bunun açılımı farklı birşey yapıyorum

yazılarında seni uyarıyorum burası köy kahvesi değil daha dikkatli ol şimdi sadece yazının bir kısmını siliyorum haddini aşma...son düzenlemeyi yapan bluekeys 23/3/2006
superman100 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı