![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 145 Thanked 408 Times in 212 Posts
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2027
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() arkadaşlar sayın başbakanımız ne kadar başarılı.....?
bakalım vatandaş olarak başbakanımızı ne kadar başarılı buluyoruz......! ilk cevab benden olsun ben icraat larını başarılı bulmuyorum.....! not:arkadaşlar burada yapacagınız yorumlarda su husuları göz önünde bulundurarak yapacagınıza guveniyorum,tartışagımız kişi T.C. BAŞBAKANIDIR begensekte begenmesekte bu boyledir.......! yorumlarını eksik etmeyen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.......! saygılar flywalker
Tanıdıktı yalnızlık oysa Haklısın belki yanımda Hazırdım bu kez mutluluğa Nerden çıktı şimdi bu ayrılık Öyle boş öyle boş ki bu dünya Güneşim sandım seni oysa Girdabın içinde yaşarken Yakamoz yakamoz çakar aklıma Susadım sana tek bir nefeste Yaşadım aşkımı bir heveste Gözümün önünde durma n''olur Yaşamak öyle zor ki bu bedende Hadi yoluna eyvallah Mutlu ol gülüm işallah Sen geçen günün ardından Bi başına kalma inşallah |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 5 Thanked 5 Times in 2 Posts
Üye No: 5385
İtibar Gücü: 1450
Rep Puanı : 260
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() argosu ve kabadayı raconu gerçekten takdire şayan olan bir başbakanın hükümeti :smile:...şaka bi yana bence bugünkü iktidar ülkeyi kendi reklamları için sömürüyo... sonra da sanki mahalle kavgası yapar gibi üste çıkmaya çalışıyo... bu güne kadar bu iktidarın reel anlamda bana göre hiç bir faydası yoktur.. çıkardıkları yasalar düzenlemeler zaten Avrupa birliğinin veya buna benzer ululararası yaptırım gücüne sahip olan her hangi bir kuruluşun Türkiye Cumhuriyetine eninde sonunda dayatacağı veya en azından köprünün ayısı bunlar diyeceği - ki köprüden geçireceği tartışılır- unsurlar. zaten devrilen veya devirelen geçmiş iktidarın da aksak tutsak çıkarabileceği basit düzenlemeler... onun için çıkarılan yasalar öle türkiyeye sosyal anlamda çığır açacak şeyler değil.. zaten hükümet de bunun farkında.. sadece bunları halkın gözüne olağan üstü şeyler gibi gösterip bi dönem daha türkiyede reklam yapmak bugünkü iktidarın tek amacı.. unakıtanın oğlu bu hükümette yumurtayı kırdı öbür dönemde tavuk çiftliği açar tabii kuş gribi olmassa...- kuş gribi olan kim tartışılır-:smile: :smile:
not :sanki hükümeti eleştiriyo gibi gözüküyo ama başbakanın icraatı demek zaten hükümet demek gibi geliyo bana
MUHTAÇ OLDUĞUN KUDRET DAMARLARINDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR! K.ATATÜRK Son düzenleyen: cambo; 03-19-2006, 11:02 PM.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 17 Thanked 20 Times in 6 Posts
Üye No: 5230
İtibar Gücü: 1478
Rep Puanı : 1010
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Dokunulmazlıkları kaldıracağım dedi > kaldırmadı... Bu hususta eski politikacılardan hiç bir farkı yok! Bu öyle yabana atılır bi şey de değil; doğru isen; dürüst isen hiçbir şeyden korkma derim ben...
Çift şeirtli karatolu ihalesinde ihaleyi sayıştay denetiminden çıkarmak için, taban fiat olan 750 milyarın altına 749 milyar TL'den parçalara bölerek ihale etti. Doğru iş yapıyorsan denetimden niye korkuyorsun.... korkma... Altyapıyı hazırlamadan "hızlandırılmış tren" uygulaması başlattı... Sonuç: 37 can verildi... Suç her zaman olduğu gibi en küçük birimin üstüne atıldı... Alkollü ürünlere olağanüstü vergi arttırımı yaparak > evvelden seyrek olan "sahte rakı" üretimini hortlattı. Onlarca kişinin ölümüne dolaylı yoldan sebebiyet verdi... Şu linkte: http://www.cakal.net/showthread.php?t=13088 rezilikleri ve yolsuzlukları anlatılan Maliye Bakanı'nın suçlu olup olmadığına karar verilecek olan yargılanmasını engelledi (gensoruları verdiği emirle vekillerine red edilmesini sağladı). En önemlisi fakir/fukarayı sorunlarına çözüm getirecek projeleri sunacağı yerde > 5-10 torba kömür yardımı vs.ler ile geçici göz boyayıcı politikalar güttü. Tribünlere oynadı... 1 Mart tezkeresinde ABD'nin Irak'taki katliamlarına Türkiye'yi de ortak edecekti ki; muhalefet ve partisindeki onurlu bazı milletvekilleri sayesinde bu durum engelledndi.. K.K.T.C'de diplomasi masasında toprak verme pazarlığı yaptı. Şehitlerimizin kanlarıyla kazanılan toprakların önewmli kısmın geri vermeyi kabul etti (Karpaz vs....) Rauf Denktaş'ı neredeyse vatan haini ilan etti. Hiçbir yeni politika geliştirmeden 40 yıllık Kıbrıs Politikamızı çöpe attı.... Silah ihalelerinin İSRAİL firmalarına verilmesini devam ettirerek > "Müslüman" kimliğini öne çıkaran Başbakan; Müslümanların öldürülmesinde İsrail'e mali kaynak sağlamış oldu ve oluyor da... (Gerçi bu eskiden beri yapılan bir politikadır > "silah ve teçhizat ihalelerinin İsrail firmalarına verilmesi; ancak Başbakan burada herhangi bir yenilik göstermedi). Türban sorununu çözeceğim dedi > yetkileri olmasına rağmen çözemedi. Başbakana yakışmayan uslüp kullandı "lan" ifadesi... Staratejik öneme sahip Devlet teşekküllerini yabancılara peşkeş çekercesine sattı. Türk Telekom ihalesinde yıllık kârına, taksitle yabncılara peşkeş çekildi... Ayrıca kişi başı GSMH 5000 $ olması bir şey ifade etmez. Gidin bakın büyük şirketlerde asgari ücretle çalışıyor herkes. Bu para kapital sahiplerine gidiyor. Büyük çoğunluğu da yabancı olan kapital sahiplerine.... Kısacası gelir dağılımındaki uçurum büyüdü.... En önemlisi de Atatürk'ün kurduğu > laik, demokratik cumhuriyet rejimini içselleştirememiş olmasıdır.... Saymakla bitmez...
![]() |
![]() |
#4 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 145 Thanked 408 Times in 212 Posts
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2027
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi :
|
![]() elinize klavyenize saglık arkadaşlar valla moralim düzeldi.......!
şimdi diyeceksiniz senin bunları duyunca moralinmi düzeliyor sen sadistmisin...? konuyu açarken çekiniyordum bir kısım üyeler pervasızca kufur edecek diğer tarafta,taraftar psikolojisiyle başbakana sahip çıkacak iyikide açmışım ama muhalefetttttt nerede hadi bu adamı bana savucak adam arıyorum biraz hararetlenip forumu dahada canlandıralımmmmmmmmmmmm.....!
Tanıdıktı yalnızlık oysa Haklısın belki yanımda Hazırdım bu kez mutluluğa Nerden çıktı şimdi bu ayrılık Öyle boş öyle boş ki bu dünya Güneşim sandım seni oysa Girdabın içinde yaşarken Yakamoz yakamoz çakar aklıma Susadım sana tek bir nefeste Yaşadım aşkımı bir heveste Gözümün önünde durma n''olur Yaşamak öyle zor ki bu bedende Hadi yoluna eyvallah Mutlu ol gülüm işallah Sen geçen günün ardından Bi başına kalma inşallah |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Üye No:
![]() Bu Milletin İnsanları Size Cumhuriyet Yakışır
Mustafa Kemal Atatürk İktidar da AKP [Allah - Kur'an - Peygamber] atamızın bu söylemine karşılık bu partnin iktidarda olmasında şahsi olarak rahatsızım ve ne icraatlerini ne kendilerini sevmiyorum beğenmiyorum onaylamıyorum v.s Saygılar GeCeLeR |
![]() |
![]() |
#6 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 1 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 10725
İtibar Gücü: 1427
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() bu Basbakanin aslinda gecmise bakildiginda digerlerinden pek bir farki oldugunu sanmiyor. yani surekli iktidara gelenlerin bir ic hesapla geldikleri, cikarlari dogrultusunda birseyler yaptiklari cok bariz. hepsinin hesaplari baskadir belki ama is hep sahsi cikarlarda son buluyor. Birileri iktidara geliyor birseyler yapiyor ve bi sekilde bunlara muhalefetler cikiyor, ve halk aa bak muhalefet hakli diyorda o kisilerde basa gelse bence pek bir fark olmayacaktir. cunku ben sahsen gecmisteki butun liderlere baktigimda, Mustafa Kemal Ataturk gibi gercekten sahsi degilde yurt cikarlarini dusunerek, vatan icin icten yurekten savaslar veren, cabasini ulke kalkinmasi ve huzuru ozgurlugu icin harcayan bir lider animsayamiyorum. guc ve iktidar savasi, ego tatmini kesimlere ayrilip yapilan haksizliklar var oldukca bu boyle gidecektir. Gerek sagi gerek solu tamamen kendini vatana adayan bir lider goremiyorum. boyle lanse edilmeye calisiliyor, AKP lideri ve su anki T.C Basbakaninda yaptigi gibi. ama tamamiylede karsi degilim. gerekli bir kac seyde yapmamis degil. ama iki yanlis bir dogruyu goturur misali, genel anlamda onaylamiyorum. ve artik bu ulkeyi ATATURK cizgisinde onun emaneti dogrultusunda goturecek halkina onem veren bir lider umut ediyorum.
![]() |
#7 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 285 Thanked 300 Times in 86 Posts
Üye No: 2594
İtibar Gücü: 1966
Rep Puanı : 16049
Rep Derecesi :
|
![]() eskilerden daha ii oldugu kesin ama din'i siyasete alet etmeseler cok daha ii olacak eminim....
Ronaldinho Show Muhtesem müzik eşliginde... Daha büyügü var diyen varsa gelsin(Resimli) Erkekler Kadınlardan Ne Bekler??? (Resimli Anlatım) Hiç Nos Takılmış Bilgisayar Gördünüzmü? Kim 500.000 YTL İster (12.000 soru kapasieli ) Daha önce hiç >[KARINCA]< gördünüz mü? Atatürk ingiliz lorduna lafı oturtmuş... TÜrklerİn DÜnyaya İmzalari.......... ![]() Esprİlİ Erkeklerİn Özellİklerİ Yılın Fişi(tavsiye) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 594 Thanked 2,624 Times in 685 Posts
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3939
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi :
|
![]() söylenen rakamlar güncel hayata yansımadı herşey ucuzladı ama benim yaşam sıtandartım halen yerinde sayıyyor eskidende cebimdeki para ile bişey alınmıyordu şimdide ozaman değişen ne çamaşır makinası ucuzladı ama ben her ay 3-4 tane çamaşır makinası almıyorum...yani lafın özü herşey boş vaatlerle geçiyor biz yol yaptık köprü yaptık nutukları ile bu ülke yürümüyor ama bir yandanda muhalefet yok iktidar partisi herşeyi istediği gibi yörütüyor muhalefet ise kendi çıkar kavgalarıyla mahalle söylemi ile sataşmaya devam ediyor kısacası vatandaşı düşünmek yerine kendi çıkarları için çatışıyor...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 2 Times in 2 Posts
Üye No: 7285
İtibar Gücü: 1433
Rep Puanı : 110
Rep Derecesi :
![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() arkadaslar demıssınızde eskilerden iyi (ŞİMDİKİ HÜKÜMET)yapmayın lütfen eskilerden hiç bi farkı yok sadece kendi probaganda sını yeterince yaoıyor o kadar
![]() |
#10 | |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 98 Thanked 4 Times in 2 Posts
Üye No: 9447
İtibar Gücü: 1617
Rep Puanı : 210
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Alıntı:
yazılarında seni uyarıyorum burası köy kahvesi değil daha dikkatli ol şimdi sadece yazının bir kısmını siliyorum haddini aşma...son düzenlemeyi yapan bluekeys 23/3/2006 |
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Nehir Erdogan | akanda666 | Türk Ünlüler | 0 | 12-19-2009 12:11 AM |
RECEP TAYYİP ERDOĞAN (1954 - ) 21 Ekim 2007 | silverboy | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-21-2007 06:47 PM |
Recep Tayyip Erdogan Karikaturleri | bogazli | Eskiler (Arşiv) | 4 | 05-06-2007 12:38 PM |
Erdogan Ile Bush HAHAHAHAHAH | yusiso123 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-26-2006 09:59 AM |
yeni bir sayfada sana bakmak/yılmaz erdogan | Angel of death | Eskiler (Arşiv) | 5 | 07-19-2006 09:58 PM |