![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2551
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() mod: patron aşağı mahallede çok fena kavga çıkmış
admin: kilitle gitsin .. -Abi duydun mu ? Gün gelecekmiş İsrafil hackliyecekmiş buraları falan, öyle diyolar .. -DDos yaparsa kasar sadece sistemi. Biz aldık önlemi, gerisi admine kalmış -yahu sorma ba$ima neler geldi neler. -ne bilim olm ben.?! ne geldi ? -telefonumu nereye koydugumu unuttum.! -hadi be. sag üstte arama link'i var. oraya tikla bi bak bakalim. -yahu cemşit nerelerde gördün mü? +dur bi. kim online listesine bi bakayim. belki buralardadır. - tebrikler beyfendi moderatör bi oğlunuz oldu! -Adminime bin şükür!.. geçen bi arama yaptım 30 küsür hatunla çıkmışım olm, neredeyse database çökecekmiş ehuehuheue + hadi yaaa, olm temizlik yapsaydın keşke - olm olamadık ki daha yetkili üye nasıl yapayım, kendi hatunlarımı silemiyorum ki .. + modlara söyle olm yeni kısmetler var de, yer açsınlar database den. -Hacı, şu yedizlerin doğum işi noldu ? Onayladın mı ? -Yok abi ben ellemedim. Diğer mod gelsin baksın. Bence mantıksız yani yedisin birden doğması. Ben bölelim diyorum doğumu .. - dün gece bakirköy'den sallandik a$agi dogru iniyoz. +sobe sobe. bu konu daha önce verilmişti. -abi. dün gece taksim'de iki grup birbiriyle cati$mi$. +yapma be. modlar ne yapiyomu$ o sira. kitleyememi$ mi taksim'i ? Abi .. Ya baksana, ben bi halt yedim -Noldu olm ? -Ya sorma abi. Ben temzilik yaparken tsunamiyi tetiklemişim. Böyle su aldı götürdü insanları -Ehuehue, maşallah ter temiz yapmışsın
![]() |
#2 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 594 Thanked 2,624 Times in 685 Posts
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3944
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi :
|
![]() harika çok saol paylaşım için
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 76 Thanked 3,698 Times in 908 Posts
Üye No: 4324
İtibar Gücü: 4408
Rep Puanı : 193277
Rep Derecesi :
|
![]() eywallah kanka
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Dünya 100 kişi olsaydı | Author41 | Komik Resimler | 5 | 07-23-2009 05:37 PM |
Ünlü isimler polis olsaydı ne yapardı | [stop] | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-06-2008 04:18 AM |
Dünya Forum olsa Modlar ne yapardı! | walsman07 | Eskiler (Arşiv) | 2 | 09-12-2006 08:13 PM |
Dünya Forum Olsaydı | walsman07 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-19-2006 02:41 PM |
Dünya türk ANNElerinin olsaydı | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 3 | 07-12-2006 11:49 AM |