![]() |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 24 Times in 17 Posts
Üye No: 8370
İtibar Gücü: 1454
Rep Puanı : 1219
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() GÜFTESİZ BESTE
Sizi dün bekledim yollarda Ki gezindikdi bir zaman karda, Kararan gözlerimle rüzgarda Sizi dün bekledim o yolarda!... Sanıyordum unuttunuz adımı ; Dedeiniz hissedince maksadımı: "Beni hala bu genç unutmadımı Ki bugün bekliyor bu yollarda?" Nice sevdalılarla sevgiler Aşkı yollarda böyle beklediler! Nice sevdalılar da varki diler Akşam olsun bu kuytu yollarda!.. ÖZLEYEN Gönlümle oturdumda hüzünlendim o yerde , Sen nerdesin, ey sevgili,yaz günleri nerde! Dağlar ağarırken konuşurduk tepelerde , Sen nerde o fecrin ağaran dağları nerde! Akşam,güneş artık deniz ufkunda silindi, hulya gibi yanlız gezinenler köye indi, Ben kaldım , uzaklarda günün sseselri dindi, Gönlümle , hayalet gibi, ben kaldım o yerde. SONBAHAR Bir taraf bahçe ,bir tarafta dere Gel uzan sevgilim ,benimle yere , Suyu yakuta döndüren bu hazan Bizi garkeyliyor düşüncelerle... HAVUZ Akşam yine toplandı derinde... Canan gülüyor eski yerinde Canan ki gündüzleri gelmez Akşam görünür havuz üzerinde Mehtap kemer taze belinde Üstünde sema gizli bir örtü Yıldızlar onun güldür elinde... Sen gül dalında gonca Ben dağ yolunda yonca , Sen açılıp gülersin Ben sararıp solunca ................................... Sevdi aldattı beni güldü ağlattı beni gittim kölesi oldum götürdü sattı beni ........................................ can işte cana hani dert işte derman hani gönül sarayı bomboş beklenen sultan hani...
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 145 Thanked 408 Times in 212 Posts
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2030
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() güzel şiir ler teşekkürler
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 24 Times in 17 Posts
Üye No: 8370
İtibar Gücü: 1454
Rep Puanı : 1219
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() önemli deil rep yeter
![]()
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yunus Emre Şİİrlerİ | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 11 | 10-25-2006 09:27 AM |
AŞK ŞİİRLERİ(karışık) | beyazgelincik | Eskiler (Arşiv) | 2 | 03-28-2006 07:27 PM |
SeÇme AŞk Şİİrlerİ | Tathar Elanessé | Eskiler (Arşiv) | 8 | 03-05-2006 06:30 PM |