![]() |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 50 Thanked 72 Times in 46 Posts
Üye No: 3860
İtibar Gücü: 1506
Rep Puanı : 3617
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() -su anda uzerinde ne var hayatim
-ciplagim canim banyodan ciktimda -lan iki dakka fantazi yapacaktim sctin icine be ------------------------------------------------------------- - şu anda üzerinde ne var hayatım? - haydar var. - nee..? - bizim site bekçisi haydar canım,bişeyyok sevişiyoruz. - ....... - alo alooo... ses gitti... ----------------------------------------------------------------------------------------- - şu anda üzerinde ne var timur? - aşağıdanmı başliym, yukardanmı...? - aşağdan başla. - kahverengi çoraplarım var. hanitopukları incelmeye başlıyan,gerçi lastikleride biraz sıkıyo ama.... -dııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı ıııııııııııııııııııt - kapattı.. ------------------------------------------------------------------------------------------ - şu anda üzerinde ne var canımm....? - kırmızı saten geceliğim vaar - başkaa - siyah jartiyerimi giydim. - onun altında - onun altında g-stringim var - pekii onun altında ne va... aaa!hass...tir!!! köntür bitti... ------------------------------------------------------------------------------------------ - Su anda uzerinde ne var askum?? - Çatı var niyeki? ---------------------------------------------------------------------------------------- - şu an üzerinde ne var hayatım.. - çok kalın bir mont var .. - sıcak olmasın çıkarsana .. - ne çıkarcam manyak mısın be Sibiryadayım..orası çok sıcak galiba? ------------------------------------------------------------------------------------------ - şu anda üzerinde ne var hayatım..? - siyah bi helikopter var. - ne işi var orda helikopterin yaa... - bilmiyorum bişey göremiyorum üzerimeparlak bi ışık tutuyolar.. - hiiii.....kaç aşkım hemen ordann. çabukkoş koşş - şaka yapıyorum kızım ne helikopteri,pijama var üstümde - çok kötüsün aşkım yaa - sende salaksın ben sana bişey diyomuyum ------------------------------------------------------------------------------------------ - şu anda üzerinde ne var? bitanem - koyunlar var aşkım - ne ?? - uykum gelsin diye onları sayıyom be aşkım - haaa.. ----------------------------------------------------------------------------------------- -şu anda üzerinde ne var tatlım -hemen sayayım yards tan aldığımız hani geçen senaldığımız mavi kot ,mavi den aldığımız tsort pazardan aldığın beyaz çorap, içimdekleride sayayımmı -sus artık -ama sen say demiştin -hiç romantik değilsin işte ----------------------------------------------------------------------------------------- - fatma ne var üstünde kız - yok hüseyin bişey - belli oluyor çıplak çıkmışsın kız, lanrezil ettin beni cümleahaliye, çabuk gir içeri - ama sen demiştin hüseyin, soyun diye ya ---------------------------------------------------------------------------------------- -Şuan Üzerinde Ne Var Hayatım? -Kıllarım Var -aLLah beLanı Wersin --------------------------------------------------------------------------------------- -Şuan Üzerinde Ne Var Hayatım? -paçalı don -oooww deme ne kadar seksapel olduğunuhayal edebiliyorum ---------------------------------------------------------------------------------------- -Şu an üzerinde ne var hayatım? -Boğazlı kazak,kotum,montum.Niye ki? -Çıkarsana onları. -Niye ya?Deli misin...Anladım ben,anladım.Sen ben hasta oliim evde yatıyım istiyosun.Sen dışarda kızlarlageziceksin dimi -Ee pes valla...Hayalgücüne hayranım canım ---------------------------------------------------------------------------------------- -şu anda üzerinde ne var -hiçbişey yok bebegım ama keske sen olsaydın -ayyy aşkııımm -üst rafa boyum yetmıobılıomusun..kitabımı alacamda o bakımdan -hayvansınnnn -biliyorum ---------------------------------------------------------------------------------------- -şu anda üzerinde ne var? -sarı tulum,beyaz göynek,kafamdada baretvardır.nıe sordunki? -ay yanlış numara.. --------------------------------------------------------------------------------------- -şu anda üzerinde ne var? -bi üzerimde bölüm şefi var onundauzerınde genel mudur varaşkım.niye sordunki -sormadım bişi ben. -nası ya? -------------------------------------------------------------------------------------- -şu an üzerinde ne var hayatım -bir sürü adam var necdet,belgratormanlarındayım.kurtar beninecdeeeet! -------------------------------------------------------------------------------------- -su an üserinde ne var hayatim? -ne önemi var üserimdekilerin içimdekilerdururken -sabret lam oraya da gelecez herhaldee... -yok biz seninle saadet dolu yolumuzda yüreyemecegiz fikret biliyorudum zaten beni sadece dis görünüsüm için sevdiiniiii nelvedaaaa -yok bee nerden cikartiosunnnalannnnnnnnnnn gitmeee.... ---------------------------------------------------------------------------------------- +Şu an üzerinde ne var hayatım??? -Hayri beyler +Ne hayrisi ya!!!!??? -Çocuklarıda çok tepiniyo +Ne mustafada mı orda????!!! -Ya tatil için gelmiş bide arkadaşı var +Oha be kadın -Ahhh ben napayım üsteki ev alır mı hiçonları dedim dinlemediler,bana ne bağırıyosun +Ev mi ohhhh ben de başka bişey zannettim ------------------------------------------------------------------------------------------ +Şu an üzernde ne var hayatım? -Bi armani gömlek bi adidas ayakkabı....... +Ne nası aldın bunları -Kredi kartını evde unutmuşsun bende kaçgünden beri istiyodumaldım ama bi ortu alamamıştım noldu acaba... +Limiti mi aştın yoksa oha be kadın 2milyar limiti nasıl aştın -Amaaaann, aldığım iki-üç poşat şey sende ------------------------------------------------------------------------------------------ +suanda üstünde ne var hayatim? -hilmi eve gel saat kaç oldu!!! +suanda üstünde ne var..hadi hayatim! -zıkkımın kökü var hilmi! allah bildiğigibi yapsin seni,iktidarsiz herif!
![]() |
#2 | |||
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 337 Thanked 1,629 Times in 455 Posts
Üye No: 6517
İtibar Gücü: 3259
Rep Puanı : 91747
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 236 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 9196
İtibar Gücü: 1448
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() yanki emegine saglik tsk
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şu Anda Moralin %? | scorpion_123 | Forum Oyunları | 5 | 09-05-2009 01:10 AM |
Her şey bir anda duracak | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-15-2008 09:07 AM |
Şu Anda Aklımdasın | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 2 | 11-18-2006 10:45 PM |
şu anda ne düşünüyorsunuz?? | ayse15 | Eskiler (Arşiv) | 19 | 09-12-2006 06:09 PM |
şu anda üzerinde ne var hayatım (bomba) | djcrueL | Eskiler (Arşiv) | 5 | 05-02-2006 11:47 PM |