![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 61 Thanked 1,454 Times in 518 Posts
Üye No: 11
İtibar Gücü: 2514
Rep Puanı : 79583
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() > -su anda uzerinde ne var hayatim
> *-ciplagim canim banyodan ciktimda > -lan iki dakka fantazi yapacaktim sctin icine be > > - şu anda üzerinde ne var aşkım ? > * üzerimde bisiklet yaka yavruağzı bi badi var. altımdada gri streç > taytım var. şindi taytı bileklerime kadar indirdim... > - niye ki ?? > * s..çıyorum... > - vaay bende diyorum ses niye yankı yapıyo...! > > > > - şu anda üzerinde ne var hayatım? > * haydar var. > - nee..? > * bizim site bekçisi haydar canım,bişey yok sevişiyoruz. > - ....... > * alo alooo... ses gitti... > > > > -şu anda üzerinde ne var emre ? > * üzerimde bi ağırlık var canım. > - nasıl yani ? > * bilmiyorum hayatım.çok kötü gazım var. osursam rahatlıycam ama.... > - hayvansın emre!! > > > > - şu anda üzerinde ne var timur? > * aşağıdanmı başliym, yukardanmı...? > - aşağdan başla. > * kahverengi çoraplarım var. hani topukları incelmeye başlıyan, gerçi > lastikleride biraz sıkıyo ama.... > - dııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı > ıııııııııııııııııııt > * kapattı... > > > > - şu anda üzerinde ne var canımm....? > * kırmızı saten geceliğim vaar > - başkaa > * siyah jartiyerimi giydim. > - onun altında > * onun altında g-stringim var > - pekii onun altında ne va... aaa! hass...tir!!! köntür bitti... > > > > -Su anda uzerinde ne var askum?? > * Çatı var niyeki? > > > -şu an üzerinde ne var hayatım.. > -çok kalın bir mont var .. > - sıcak olmasın çıkarsana .. > -ne çıkarcam manyak mısın be Sibiryadayım ..orası çok sıcak galiba? > > > - şu anda üzerinde ne var hayatım..? > * siyah bi helikopter var. > - ne işi var orda helikopterin yaa... > * bilmiyorum bişey göremiyorum üzerime parlak bi ışık tutuyolar.. > - hiiii.....kaç aşkım hemen ordann. çabuk koş koşş > * şaka yapıyorum kızım ne helikopteri, pijama var üstümde > - çok kötüsün aşkım yaa > * sen! de salaksın ben sana bişey diyomuyum > > > > -şu anda üzerinde ne var? bitanem > -koyunlar var aşkım > -ne ?? > -uykum gelsin diye onları sayıyom be aşkım -haaa.. > > > > -şu anda üzerinde ne var tatlım > -hemen sayayım > -yards tan aldığımız hani geçen sen aldığımız mavi kot > -mavi den aldığımız tsort > -pazardan aldığın beyaz çorap > -içimdekleride sayayımmı > -sus artık > -ama sen say demiştin > -hiç romantik değilsin işte > > > > -fatma ne var üstünde kız > -yok hüseyin bişey > -belli oluyor çıplak çıkmışsın kız, lan rezil ettin beni cümle ahaliye, > çabuk gir içeri > -ama sen demiştin hüseyin, soyun diye ya > > > > -Şuan Üzerinde Ne Var Hayatım? > -Kıllarım Var > -aLLah beLanı Wersin > > > > -Şuan Üzerinde Ne Var Hayatım? > -paçalı don > -oooww deme ne kadar seksapel olduğunu hayal edebiliyorum > > > > -Şu an üzerinde ne var hayatım? > -Boğazlı kazak,kotum,montum.Niye ki? > -Çık! arsana onları. > -Niye ya?Deli misin...Anladım ben ,anladım.Sen ben hasta oliim evde > yatıyım > istiyosun.Sen dışarda kızlarla geziceksin dimi > -Ee pes valla...Hayalgücüne hayranım canım > > > > > -şu anda üzerinde ne var > -hiçbişey yok bebegım ama keske sen olsaydın > -ayyy aşkııımm > -üst rafa boyum yetmıo bılıomusun..kitabımı alacamda o bakımdan > -hayvansınnnn > -biliyorum > > > > -şu anda üzerinde ne var? > -sarı tulum,beyaz göynek,kafamdada baret vardır.nıe sordunki? > -ay yanlış numara... > > > -şu anda üzerinde ne var? > -bi üzerimde bölüm şefi var onunda uzerınde genel mudur var aşkım.niye > sordunki > -sormadım bişi ben. > -nası ya? > > > > -şu an üzerinde ne var hayatım > -bir sürü adam var necdet,belgrat ormanlarındayım.kurtar beni necdeeeet! > > > > > -su an üserinde ne var hayatim? > -ne önemi var üserimdekilerin içimdekiler dururken > -sabret lam oraya da gelecez herhaldee... > -yok biz s! eninle saadet dolu yolumuzda yüreyemecegiz fikret biliyorudum > zaten beni sadece dis görünüsüm için sevdiiniiii nelvedaaaa > -yok bee nerden cikartiosunn nalannnnnnnnnnn gitmeee..... > > > +Şu an üzerinde ne var hayatım??? > -Hayri beyler > +Ne hayrisi ya!!!!??? > -Çocuklarıda çok tepiniyo > +Ne mustafada mı orda????!!! > -Ya tatil için gelmiş bide arkadaşı var > +Oha be kadın > -Ahhh ben napayım üsteki ev alır mı hiç onları dedim dinlemediler, bana ne > bağırıyosun > +Ev mi ohhhh ben de başka bişey zannettim > > > +Şu an üzernde ne var hayatım? > -Bi armani gömlek bi adidas ayakkabı....... > +Ne nası aldın bunları > -Kredi kartını evde unutmuşsun bende kaç günden beri istiyodum aldım ama > bi > ortu alamamıştım noldu acaba... > +Limiti mi aştın yoksa oha be kadın 2 milyar limiti nasıl aştın > -Amaaaann, aldığım iki-üç poşat şey sende > > > > > +suanda üstünde ne var hayatim? > -hilmi eve gel saat kaç oldu!!! > +suanda üst! ünde ne var..hadi hayatim! > -zıkkımın kökü var hilmi! allah bildiği gibi yapsin seni, iktidarsiz > herif!
![]() |
#2 |
Guest
Teşekkür Etme: 30 Thanked 111 Times in 77 Posts
Üye No: 916
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 5544
Rep Derecesi :
|
![]() eline sağlık kanka....hehehe
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
Üye No:
![]() eywallah kanka
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 76 Thanked 3,698 Times in 908 Posts
Üye No: 4324
İtibar Gücü: 4407
Rep Puanı : 193277
Rep Derecesi :
|
![]() eywallah kanka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Üye No:
![]() eyvallah
|
![]() |
![]() |
#6 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 332 Thanked 181 Times in 102 Posts
Üye No: 11279
İtibar Gücü: 1785
Rep Puanı : 9245
Rep Derecesi :
|
![]() güzel olmuş kanka
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
ozaman seda üren en bomba fotoları-eksiklerimizi kapattık-bomba oldu | 1424 | Türk Ünlüler | 0 | 01-22-2013 01:54 PM |
Kireçli bir hayatım var, | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-27-2008 08:51 AM |
'Hayatım tesadüf' | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-07-2008 11:39 AM |
Bir Bardaklık Hayatım | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-16-2008 06:20 PM |
Şu anda üzerinde ne var :) | Sereniti | Eskiler (Arşiv) | 2 | 04-13-2006 11:22 PM |