![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() Seni sevmek varmış kaderimde.
İstemek, özlemek varmış. Çaresizlik içinde seni çare olarak görmek. Zamanı senin için lanetlemek, hayallerimin bile beni avutamayacağı beklentiler içinde, sevgi içinde kaybolup giden benliğimin, hasret içinde bedenini özleyen, yanıp tutuşan tenimin esiri olmak varmış. Dinlediğim şarkıların her noktasında, her virgülünde seni vurgulamak varmış. O soğuk rüzgarlara rağmen yüzümde yansıyan ışığınla ısınmak varmış... Gecelerimin senin için bölünmesi varmış. Bu dünya'da ikinci kez seninle var olmak varmış. Ve bütün bunları senden gizleyerek sadece yazılarınla ya da sesinle avunarak yaşamak varmış. Söylesene, bu var oluşun ortasında, yok oluşları nasıl düşünürüm? Senin ufacık bir parçanla avunmak bile hayatımı cennete çevirirken seni tamamen kaybetmek… Tüm engelleri, olumsuzlukları, acıları düşünerek, umutsuzluğumu hasretime ekleyerek seni seçtim. Vazgeçemem, vazgeçmem de. Olur da bir gün bu hataya düşersem, işte o gün kendimi de yitiririm. İnsanlara olan saygımı, sevgimi, inancımı, her şeyimi kaybedeceğim. Kendi elimle kendimi öldüreceğim. Şu an hiç olmazsa senin suretinle yetinmek var… Bu yetmiyor ama yetmesi gerektiğinin farkındayım. Beni sevmediğinin, farkındayım, ama ne olur yalvarıyorum. Bu küçücük mutluluğumu da elimden alma. |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2552
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() hımm guselmıs saaoll
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sevmek seni | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-18-2008 01:30 PM |
Seni Sevmek | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-16-2008 05:07 PM |
Seni Sevmek | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-11-2007 01:44 PM |
seni sevmek | sisligölge | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-01-2006 03:10 PM |
Sevmek Değil Güzel Olan, En güzeli Seni Sevmek. | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 1 | 04-26-2006 10:19 PM |