![]() |
|
Türkiye 2. & 3.Ligi Türkiye 2. ve 3.liginden haberleri bu bölüm altında paylaşabilirsiniz. |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 5 Thanked 16 Times in 15 Posts
Üye No: 4
İtibar Gücü: 3533
Rep Puanı : 67186
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İskenderun Demirçelikspor Teknik Direktörü Haluk Bulgurlu, 2-1 kazandıkları Çorumspor karşısında sonuca gitmesini bilen futbol oynadıklarını söyledi.
Bulgurlu, yaptığı açıklamada, göreve gelmesinin ardından takımla birlikte çıktığı ilk deplasman maçından galibiyetle dönmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Çorumspor maçın başında yenik duruma düşmelerine karşın, futbolcularının sonuca gitmesini bilen futbol oynadıklarını belirten Bulgurlu, şöyle konuştu: ''Futbolcularım, maçın başında yenik duruma düşmelerine rağmen oyundan kopmayıp, 10 dakika içinde üstünlüğü sağladılar. Gökhan'ın sakatlığı oyun düzenimizi olumsuz etkilemesine rağmen, attığımız gollerin üzerine yatmak yerine açık futbolu tercih ettik. Benim göreve geldikten sonra takımla çıktığım ilk deplasman maçıydı ve galibiyet hedeflemiştik. Futbolcularıma bu ilk maçımızda bana galibiyet sevinci yaşattıkları için kendilerine teşekkür ediyorum.'' Bulgurlu, ara vermeden hafta sonu sahalarında oynayacakları Göztepe maçı hazırlıklarına başladıklarını kaydederek, ''Göztepe çıkış içerisinde olan tecrübeli, güçlü bir takım. Gültiken ile iyi hava yakaladılar. Göztepe ile hafta zorlu bir maç oynayacağız, rakibimizin kalitesini, tecrübesini ve gücünün bilincindeyiz ve ona göre tedbirimizi alacağız. Maç öncesi hedeflediğimiz oyunu sahaya yansıtıp galip gelebilmek için var gücümüzle mücadele edeceğiz'' diye konuştu. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|