![]() |
|
Program Download ve Tanıtım Bu bölümde beğendiğiniz programları tanıtabilir ve download linklerini verebilirsiniz.. |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 0 Thanked 2 Times in 2 Posts
Üye No: 23
İtibar Gücü: 1481
Rep Puanı : 155
Rep Derecesi :
![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() FixWin programı Windows işletim sisteminizdeki sorunları onarmanıza yardımcı olacak kullanışlı taşınabilir bir araçtır.
FixWin basit, kurulum gerektirmeyen bağımsız aracıdır. Windows Vista ve Windows 7 en yaygın sorunları çözmenize yardımcı olur. Basit can sıkıcı, Geri Dönüşüm Kutusu simgesi masaüstünüzde mi görünmüyor, Internet Explorer veya Otomatik güncelleştirmeler mi düzgün çalışmıyor, windows media centerınızda mı sorunlar var, virüslerden dolayı görevi yöneticisi, cmd veya Kayıt Defteri Düzenleyicisi mi devre dışı kaldı bunun gibi birçok hata mesajı ve sorunlardan bu küçük program yardımı ile kurtulabilirsiniz. Eğer FixWin listesi arasında Windows ile ilgili sorununuzu bulduysanız şanslısınız, sorunun açıklamasını yanında "Fix" butonuna tıklayarak sorunu çözebilirsiniz. Program ile yaklaşık 50 farklı sorunu düzeltebilirsiniz. Programda 50 farklı Windows sorunu çözümü ve onarımı 5 farklı sekmede sunar; Windows Gezgini, Internet & Bağlantı, Windows Media, Sistem Araçları ve Çeşitli Ek Düzeltmeler altında kategorize edilmiştir. FixWin Programın Kullanımı: 1 Adım. FixWin programını bilgisayarınıza indirn 2 Adım. Programın çalıştırın. "System File Checker Utility" uygulamasını açın. Bu işlemde bilgisayarınızdaki eksik dosyaları tarar ve tamamlar. 3 Adım. "System Restore Point" ile sistem geri yükleme noktası oluşturun. 4 Adım. Soldaki menüden sorununuzun ana başlığını seçin, sağ tarafdan da sorununuzu bulup "fix" (onar) tuşuna basın. Onarma işlemi bittiğinde bilgisayarınız yeniden başlayabilir. Eğer onarmakdan sonra sisteminizde bir sorun ile karşılaşırsanız 3 adımda oluşturduğumuz sistem geri yükleme noktasına geri dönebilirsiniz. Buradan.............
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|