![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2551
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Adı Gibi
Adı Sevgi ben bildim bileli? Doğumu sonbahara denk gelir ve Ekimin bir vakti.. Gördüm yüzünü deniz kıyısında.. Kıyısında deniz vardı gözlerinin ve yakamozdu yüzü Kimse şahit olmadı o anki aşkıma Ben yüreğine daldıkça kalbim gülüşlerinde boğuldu. Sevgim... Sevebildiğim.. Henüz saymaya başlamadım zamanı seni seveli.. Kurumadı hala elimdeki terin.. Ya gittiğinde.. Artık şairliğim sana endeksli.. Her cümlede sen, Her kafiyede sen, Her solukta sen. Ah bir bilsen?. Ne çok özledim seni gülüm, Düşüm, düşmüşlüğüm.. Bir elimde sen bir elimde sigara var şimdi? İçe içe bitiremedim seni.. Öle öle yitiremedim sevgimi. Gidişat o ki, göremeyecek seni vaktinde, Sana biriktirdiğim senli düşüncelerim?
![]() |
#2 |
Guest
Üye No:
![]() paylaşım için saol
|
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
boğazın aygırı gibi pancar motoru gibi tataktatak tatatatak taktaktataktak | axe86 | Türk Video | 0 | 05-29-2009 11:31 AM |
kız gibi kızı kadın gibi kadına çeviriyor 38 dklik süper film | Irmak88 | Adult eski arşiv | 3 | 02-27-2009 06:37 PM |
bu çiftide kemal sunal filmleri gibi ezberleyecez gibi heryerde onlar | Irmak88 | Adult eski arşiv | 0 | 01-09-2009 02:01 PM |
Koca KarıLar Her zamanki Gibi Azmış ! Bu Örnektede oLduğu gibi :) | Myclub | Adult eski arşiv | 12 | 11-18-2008 12:58 AM |
Yatsan Döşek Gibi , Binsen Eşek Gibi .. Öyle Bir Türh Hatunu | FeLon | Adult eski arşiv | 2 | 11-18-2008 12:56 AM |