![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2551
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Platonİk Morkelebekler
İÇİmdekİ YanardaĞin Kİbİrİnİ Nefesİmle Harladim Egoist Lavlarim Ben Volkanim Suturucu TakilmamiŞ BaĞzi Megaloman Duygularim. Hadİ GÖrmÜyor Kuyusunu Kazalim Ölmedİ Ya Algilari,elagÖzlÜ Yarasayim Şehİr Efsanesİ AĞizdan KulaĞa Yayilir.kiskanÇlik HastaliĞin. Kozami Yirtamadim Hep Tirtil Kaldim GÖrseydİm Ne Vardi Bİrkere Kelebek Kendİmİ Platonİk Umutlari Yazmaya Yetmedİ 2gÜnlÜk Hatira Defterİ. Hezeyanlarimda GÖrdÜm MorÇİmlerİn ÜstÜnde Gene Ayni KÜÇÜkkiz Kovaliyor KurbaĞlari Kiriyor Pİllİ Bebeklerİ. AĞliyarak Geldİk DÜnyaya Çok Romantİk DeĞİlmİ BÜyÜdÜkce SaÇmaladik Ayni Bu Şİİr Gİbİ. Kalbİnde Kİmİn Parmak İzİ Otopsİye GÖnderİn,ÖldÜrdÜnÜz Sevgİyİ. Boyununa KonmuŞ Mor Kelebek İnanmaya Hazirdim, Deseydİn DoĞum Lekesİ DÜn Sadakatİn Bayramiydi Bu GÜn İhanetİn Arİfesİ Evİme Bİ Kiz Geldİ,odamdakİ Resmİnİ Ters Çevİrmek Zorunda Kalmadim Kapinin ÖnÜne Dİz ÇÖkmÜŞ Yalvarirken Hatiralarin İzİn Vermedİlerkİ Yenİ Bİrİne Kucak AÇilsin.
![]() |
#2 |
Guest
Üye No:
![]() paylaşım için saol kanka
|
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|