![]() |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2010
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 98587
İtibar Gücü: 1142
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() umutlar,sevinçler,gülümsemeler yok olmuş dünyamda
bir taş bastım yüreğime yakmakta bedenimi ne hıçkırıklar ne de gözyaşları anlatıyor kırık kalbin bir intihar mektubunu.. Bir sevgiydin sen, adını koyamadığım bir gül verip yüreğimi yakan bir ateştin mutluluğu arıyordum hayatın çekilmez yalnızlarında sana sığındım kanatlarının altına gizlenerek göz göze gelip hissediyordum artık merhametliliğini.. Uzaklardasın şimdi etrafıma baktığımda yetim bir çocuğun bakışını andıracak artık gözlerim saklı kalan hüzünleri yalnız paylaşacagım yüreğimde sessiz sessiz.. kan ağlayacak kalbimdeki fırtınalar sorgusuz sualsizce verdiğin gülle yanıp tutuşacak yüreğim alev alev.. Biliyorum, yollarını gözlesemde durmayacak zaman akıp gidecek bilinçsizce eski günlerdeki gibi bakmayacaksın sevgi dolu gözlerle dudaklarının arasından dökülen sözcükler yüreğimi okşamayacak artık ve koca bir sitem olmaktan öteye gidemeyeceksin hiçbir zaman... Süzülürken gözyaşlarım damla damla yanaklarımdan içimdeki senin ateşin bir kor gibi yakacak yüreğimi özlemim, hayallerim rüzgar gibi savruluyor olsa da elinden mutluluğun rüzgarları uzak değil bize yeter ki yüreğini yüreğime bağla bunu istiyorum senden sadece;Çok mu? Bu şehirde; kırık bir kalp taşıyorum acı hatıralarla birlikte gözlerim yüreğime kazıdığın isminle ağlıyor şimdi unutamamanın verdiği ıstırap ruhumu kemiriyor adeta sen, bunlardan habersiz yaşıyorsun hayatı bu şehirden uzakta nasıl bilebilirsin ki bunları,aşkın doyumsuz acılarını 'hiçbir zaman'... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|