![]() |
|
Şiirler Ve Güzel SözLer Aşka dair Şiirler Ve güzel Sözler |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2010
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 98587
İtibar Gücü: 1142
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Günlerim öylece geçiyor sanma
Her anım yıl oldu senin ardından Ektiğim fidanlar açardı amma Güneşim doğmadı senin ardından Aklımdan gitmedi derdinya hani İnanmam olamaz aşkımız fani Gittiğim meyhanede kor deyip saki Meyleri sunmadı senin ardından Her yer dönmüştü sanki viraneye Zor bela ulaştım fakirhaneye Uzandım birazcık dinlenir diye Gözlerim yummadı senin ardında Sensiz ilk geceydi her taraf sessiz Uykusuz bedenim adeta sarhoş Saat geçmek bilmedi zaman durmuş Sabahım olmadı senin ardından Kapımı kırdılar gece yarısı Karşıma dikildi cellatın hası Bane gelince son arzu sırası İsteğim kalmadı senin ardından Sonra vazgeçtiler idam etmekten Hücreye attılar azat isterken Ziyaret günleri bir dost beklerken Gelenim olmadı senin ardından Giderek arttı içimdeki sancı Nereye seslensem hicrandı yankı Aşkın zerresinde bu garip yolcu Misafir kalmadı senin ardından Serbest bıraktılar dedim sonunda Gözlerimi açtım sürgün yolunda Hergün yürüttüler gobi çölünde Serabım olmadı senin ardından Test ettiler sanki duygularımı Görmek istediler korkularımı Bırakıp sonunda sorgularını Mecnunsun dediler senin ardından |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|