www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 09-11-2006, 01:49 PM   #1
sisligölge
Müstakbel Üye

sisligölge Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 28
Üye No: 7820
İtibar Gücü: 1520
Rep Puanı : 5960
Rep Derecesi : sisligölge has a reputation beyond reputesisligölge has a reputation beyond reputesisligölge has a reputation beyond reputesisligölge has a reputation beyond reputesisligölge has a reputation beyond reputesisligölge has a reputation beyond reputesisligölge has a reputation beyond reputesisligölge has a reputation beyond reputesisligölge has a reputation beyond reputesisligölge has a reputation beyond reputesisligölge has a reputation beyond repute

Seni düşünüyorum. Düşünmekten kaçtığım her anın acısını çıkarır gibi her anda bir kere düşünülebilen olgulardan farklı olarak he an sonsuz defa düşünüyorum seni; güzel anlamlarımın kapsama alanını. Kulaklarımda bir şarkının beni huzura ve hüzüne bırakan melodisi, aklımda sana ulaşmaya çırpınmış ve varlığını ancak şimdi belirgin olarak kanıtlamaya doymuş düşünceler. Anladığım gibi olduğun düşüncesi aklımı her sarstığında böyle heyecanlı olacağımı sanıyorum, yanılıyor muyum acaba? Sen benim herşeyim gibi görünsende yanılgım olamazsın. Olamazsın işte, ben istemiyorsam sen de yanılgı dahil hiç bir yılgın ifade olamazsın, ki sen kendin istesen bile! Yorulan ya da yorulduğunu zanneden ruhum, şimdi unutkanlıklara banmış bütün gücüyle düşlerime yön veriyor. Tabii bu da benim çok hoşuma gidiyor. Eğer şimdi bencillikse benim bu yaptığım, mani olmadığımı söylesem bana kırılırmıydın acaba daha benden bunca kelimeden başkasını almamışken ve alacaklarının yorumunu yapamayacakken? Seninle konuşmayı, hayattan heyecan duyarak yaptıklarını öğrenebilmeyi o kadar çok istiyorum ki isteklerimi yazıya dökmeye çalışsam yazdıklarımı okumaktan sıkıldığında, benim parçam varsaydığım güzelim saçlarına aklar düşmüş olur. Abartı olup olmadığını tartışmaya hazır olduğum bu anlamları yazarken, bu heyecanı bu kadar net yaşıyorsam bunların abartı olduğunu kimsenin iddia etmesine izin vermem! Bunlar benim duygularımın çığlıkları. Ne zaman annemin aşkından vakit bulsam işte böyle sarılıyorum diğer aşklarıma. Şimdi seninim ve böyle kalmak çok hoşuma gidiyor. Hiç bitme olur mu, hiç..
sisligölge çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Eski Bugün   #n/a 
Teşekkür Botu
Bot
bot Çevrimiçi

Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
GeCeLeR (09-11-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
bot Çevrimiçi Tesekkur botuna Rep veremezsiniz. Yinede Tesekkurler. Kurallara Aykırı Mesajı Bildir  
Old 09-11-2006, 02:26 PM   #2
GeCeLeR
Guest

Üye No:

paylaşım için teşekkürler...
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı