![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 145 Thanked 408 Times in 212 Posts
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2031
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Salak ile Avanak 2006'da Yayında - Coming Soon
Çekimleri kasım 2005'te yapılan, yüksek bütçesiyle dikkatleri üstüne çeken Salak ile Avanak sinema filmi ile davarbaşı öcalan ve roj tv fanatiği rasmussen büyük sükse yaptı. Bir davar ile bir başbakanın yakın arkadaşlıklarını anlatan filmde başbakanın düştüğü komik haller izleyicinin önüne getiriliyor. Dostunun **** terörist örgütünün davarbaşı olduğunu bilmeyen ve onu sık sık koruyan Rasmussen (Avanak) dünya medyasında düştüğü komik olayları konu ediniyor. Ailecek izlenebilecek bu sinema filminin, ülkemizde gişe rekorları kırması bekleniyor. ![]() Apoş:"Manevi Babam Pushttur" Davarbaşı apoşun albüm resimlerinden bir tanesini ofiKIL site olarak yayınlıyoruz. Apoş, resim ile ilgili duygusal sözler sarfetti."Benim babam belli değil, annem de bilmiyor kim olduğunu, hayatım boyunca babamı aradım, bulamadım. Pusht ile tanıştığımda daha küçüktüm. Bana babalık yaptı, kendisini babam belledim pusht da beni belledi, **** yaptı beni, cebimde paramı belimde silahımı eksik etmedi. Daha sonra yaptıklarımın yanlış olduğunu anladım, uslu çocuk oldum, şimdi imralıda gardiyan abilerimin verdiği horoz şekerlerini emiyorum." dedi. Apoş, manevi babası ile yakalandıktan sonra görüşemediklerinden yakındı. ![]() MonApo Ustalardan İlgi Gördü. İmralı'nın "tek" ve en uslu teröristlerinden abdullah öcalan, aldığı resim dersleri sonucunda güzel eserler meydana getirmeye başladı. Kendisi için "Beyni bir maymununkinden bile berbat" diyen doktorları bile kendine hayran bırakan öcalan, başarılı resim çalışmalarıyla usta ressamların ilgisini çekti. İlk çalışması olan MonApo ile avrupada PKK yı destekleyen birçok ülkenin resim galerinden teklifler alan öcalan "siyasi içerikli resimler yapmayacağım, uslu çocuk olacağım, gardiyan abilerimi üzmeyeceğim" dedi. ![]() Öcalan Ekmeğini Taştan Çıkarıyo Kim derdi ki, "bir zamanların davarbaşı, bebek katili öcalan bu hallere düşecek" diye? Evet resim tamamen gerçektir. Öcalan imralı misafirhanesinde göbek atarak para kazanmaya çalışıyor. Erkek günlerinin, bekarlığa veda partilerinin aranılan ismi öcalan, "asenadan iyi kıvırırım, o kadar iyi kıvırırım ki ağzınız açık kalır" dedi ve ötümüzde göbek attı. Kıvırma hareketlerini AB devlet başkanlarından öğrendiğini söyleyen öcalan, " en iyi angela merkel kıvırıyor, ona imreniyorum" dedi ![]() Abdullah Öcalan'da Diş Eti Hastalığı Başladı İmralıda gardiyanlar tarafından cumshot tatbikatı yaptırılan davarbaşımız apoşun yüzünde iltihaplanmalara ve diş etlerinde hastalığa bağlı olan şişmeler meydana geldi. Avrupa hayvan hakları muayene çiftliğine şikayet dilekçesi veren avukatları, ek sağlık dolabı ve bolca peçete isteğinde bulundular. Muayene kurulunca verilen sonuca göre, ek sağlık dolabının gereksiz olduğuna, peçetenin gardiyanlar tarafından verilmesine, cumshot tatbikatlarının yarıya indirilmesine ve dişlerini biraz fırçalaması tavsiyesi ve kararı verildi. Avukatlar karardan memnun oldu. ![]() Utanmaz Adam, Utanmadı Bebek Yaptı. Öcalan'dan öc alan gardiyan'ı biz bulduk. İsmi Murtaza olan gardiyan, Apo yu ben becerdim , tam 17 defa becerdim. "Anam için, babam için tüm Türk ulusu için" dedi. Çok zevk aldığını belirten gardiyan, "Artık her gece yanına gidip onu okşayacağım. Bebeğin babası benim, suçluyum ama severek yaptım, pişman değilim" dedi. Kendisini her sabah hapishane bahçesinde tahrik eden Öcalan için "Biz Türkler yaptımmı böyle yaparız, öyle haraketlere gelemeyiz" dedi. ![]() PKK davarbaşı APOŞ'un engin edebiyat bilgisiyle, dağda pusu kurmuş hain PKK lılara zaman geçirmeleri için hazırlamış oldugu kitap piyasaya çıktı. ![]() Abdullah Öcalan gercek hali şok şok şok.... ![]()
Tanıdıktı yalnızlık oysa Haklısın belki yanımda Hazırdım bu kez mutluluğa Nerden çıktı şimdi bu ayrılık Öyle boş öyle boş ki bu dünya Güneşim sandım seni oysa Girdabın içinde yaşarken Yakamoz yakamoz çakar aklıma Susadım sana tek bir nefeste Yaşadım aşkımı bir heveste Gözümün önünde durma n''olur Yaşamak öyle zor ki bu bedende Hadi yoluna eyvallah Mutlu ol gülüm işallah Sen geçen günün ardından Bi başına kalma inşallah Son düzenleyen: Tathar Elanessé; 04-25-2006, 03:17 PM.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Teşekkür Etme: 54 Thanked 35 Times in 20 Posts
Üye No: 3225
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 1760
Rep Derecesi :
|
![]() şerefsiz ****nin belgeseli tam olmuş, eline sağlık
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
Üye No:
![]() ellerin dert görmesin
|
![]() |
![]() |
#4 | |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 145 Thanked 408 Times in 212 Posts
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2031
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi :
|
![]() Alıntı:
![]()
Tanıdıktı yalnızlık oysa Haklısın belki yanımda Hazırdım bu kez mutluluğa Nerden çıktı şimdi bu ayrılık Öyle boş öyle boş ki bu dünya Güneşim sandım seni oysa Girdabın içinde yaşarken Yakamoz yakamoz çakar aklıma Susadım sana tek bir nefeste Yaşadım aşkımı bir heveste Gözümün önünde durma n''olur Yaşamak öyle zor ki bu bedende Hadi yoluna eyvallah Mutlu ol gülüm işallah Sen geçen günün ardından Bi başına kalma inşallah |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Teşekkür Etme: 15 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 11824
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : -142
Rep Derecesi :
![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() arkadaslarım ellerınıze saglık cookk guzel bı eser ortaya cıkmas devamını bveklıyorum gorusuruz...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 2 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 8525
İtibar Gücü: 1422
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() ya arkadaşlar bu şerefsizin reklamını yapıyor gibi oluyormu
bırakın puştu şerefsiz bi şekilde ölsün ****nin evladı |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 13309
İtibar Gücü: 1404
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() serefsızın asıl gercek yuzu bu ıste..oç. orgutune kadın mılıtan alırken gucunu denemek ıcın once elden gecırıomus... salaqlarda buna tapıo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 13309
İtibar Gücü: 1404
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() serefsızın asıl gercek yuzu bu ıste..oç. orgutune kadın mılıtan alırken gucunu denemek ıcın once elden gecırıomus... salaqlarda buna tapıo...
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yüzleri Unutmayan İnsanların Sırrı Ne? | despina | Serbest Kürsü | 0 | 06-24-2009 11:12 AM |
Haçlı Seferleri, Gerçek Yüzleri ve Yankıları.. | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-19-2007 11:23 PM |
Avrupalı yüzleri güldürdü / 17 Ekim | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-17-2007 07:49 PM |
'CHP ve MHP'nin Millete Gidecek Yüzleri Yok'/15 Temmuz | WrAtBoY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-15-2007 10:29 AM |
Davarbaşı aponun Gerçek Yüzleri....:):):) | astra06 | Eskiler (Arşiv) | 22 | 09-10-2006 11:37 PM |