www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 05-06-2006, 09:52 PM   #1
Bostandere
Forum Aşığı

Teşekkür Etme: 111
Üye No: 4863
İtibar Gücü: 3037
Rep Puanı : 65437
Rep Derecesi : Bostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond repute
Varsayılan Windows Vista'nın çıkışı muammaya döndü

Microsoft firmasının yeni işletim sistemi ''Windows Vista''nın, piyasa sürümünün yine ertelenebileceği açıklandı. Gartner araştırma firmasından yapılan açıklamada, yeni işletim sisteminin açıklandığı sürede piyasaya çıkamayacak kadar karmaşık olduğu belirtildi. Açıklamada, Microsoft'un daha önce piyasaya çıkması beklenen ancak Ocak 2007'ye ertelenen bu ürünün piyasaya sürümünün Nisan-Haziran 2007'de olabileceği kaydedildi.
Microsoft firması sözcüsü ise, Gartner'in bu raporunu doğrulamayarak, ''Windows Vista''nın planlandığı tarihte piyasaya çıkacağını söyledi.
Longhorn olarak da bilinen yeni işletim sistemi Vista'nın ilk olarak 2005'te piyasaya çıkacağı açıklanmış, daha sonra 2006'nın ikinci yarısına ertelenmişti. Firma, son olarak bu yeni işletim sisteminin iş dünyasına yönelik bazı versiyonlarının planlandığı gibi Kasım'a kadar, ev kullanımı tipi tüketici versiyonununsa 2007 Ocak ayında piyasaya çıkacağını bildirmişti.
Vista'da Windows Vista Business, Windows Vista Enterprise, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Ultimate ve Windows Vista Starter olmak üzere 6 sürüm yer alacak

Bostandere çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı