![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 145 Thanked 408 Times in 212 Posts
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2027
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() FATİH TERİM: BAŞBAKAN ERDOĞAN VİYANA'DAKİ MAÇA SIKI HAZIRLANDI
B-Latin Amerika futbol maçında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte oynayacak olan Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Başbakan Erdoğan ile birlikte Viyana'ya geldi. Otele girişte basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Fatih Terim, Viyana'daki maçta keyif almak istediklerini söyledi. Terim, "Maça hazır mısınız ?" şeklindeki soruya, "Eğlenceye, keyif almaya hazırız. Maç bir vesile. Bu işten keyif almak lazım. Çünkü, bu maç sporun evrensel bir şey olduğunu gösteren en önemli olaylardan biri. Bir tarafta başbakanlar, diğer tarafta eski milli futbolcular var. Dolayısıyla hoş bir mesaj verilecek. Bizim için işin eğlence ve mesaj kısmı önemli" dedi. Başbakan Erdoğan ile uçakta maçla ilgili konuştuklarını ifade eden Terim, "Tam olarak kimlerin oynayacağını bilmediğimiz için taktik konuşmamız olmadı" dedi. Bir basın mensubunun "Başbakan hangi mevkide oynamalı ?" şeklindeki sorusuna tecrübeli teknik adam, "Maç 5+1 olarak ve küçük sahada oynanacağı için mevkii kavramı yok. Herkes heryerde oynayabilir. Kimin oynayacağından çok işin eğlence ve mesaj kısmı bizim için önemli. Kazananın kaybedenin uzun yıllardan sonra ilk defa önemli olmadığı bir maç gözüyle bakıyoruz'' diye cevap verdi. Başbakan Erdoğan'ın maça sıkı bir şekilde hazırlandığını öğrendiğini kaydeden Fatih Terim, "Başbakanımız, küçük rahatsızlığını da atlatmış. Ben, zaten kendi arkadaşlarımızla oynuyorum. Mesleğim icabı da ara sıra çalışıyorum. Fakat, eski halimizinde olmadığını da söylemekte fayda var" diye konuştu.
Tanıdıktı yalnızlık oysa Haklısın belki yanımda Hazırdım bu kez mutluluğa Nerden çıktı şimdi bu ayrılık Öyle boş öyle boş ki bu dünya Güneşim sandım seni oysa Girdabın içinde yaşarken Yakamoz yakamoz çakar aklıma Susadım sana tek bir nefeste Yaşadım aşkımı bir heveste Gözümün önünde durma n''olur Yaşamak öyle zor ki bu bedende Hadi yoluna eyvallah Mutlu ol gülüm işallah Sen geçen günün ardından Bi başına kalma inşallah |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2547
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() paylasım ııcın saol
![]() |
#3 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 50 Thanked 72 Times in 46 Posts
Üye No: 3860
İtibar Gücü: 1501
Rep Puanı : 3617
Rep Derecesi :
|
![]() çok süper bi maçtı.. bizden 17 numarayı beğendim şimdi aklıma gelmedi adı.. ama başbakan ilk gölü süperdi.. keşke tekrar yapsalar da yine izlesek..
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Viyana'da AİDS'le mücadele balosu | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-18-2008 10:50 PM |
Terim de izledi! | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-22-2008 04:04 PM |
Sarkozy Erdoğan'la böyle oturdu !/27 eylül | [мα∂ℓιηє] | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-27-2007 09:10 AM |
Birlikte Geldiler Birlikte Gittiler / 19 mayıs | Spy_MasteR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-19-2007 10:58 AM |
Emniyet: Bursa'daki silah operasyonunun Erdoğan'la ilgisi yok / 21 eylül | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 1 | 09-21-2006 05:05 PM |